18/1: Zumba

Tänk om jag skulle skriva i min blogg varje gång jag tänker på bloggen. Då skulle det bli många inlägg minsann. Men det funkar ju inte så. Går inte att skriva precis när jag vill. Men nån dag ska jag prova =)

I söndags var jag ju iväg på Zumba. Det var hur kul som helst! Verkligen. Jag kände mej lycklig från första stund av klassen. Det var Annelie Nordin som kommit hit för att hålla detta pass med latinska rytmer, härligt! Jag hoppas så att hon kommer tillbaka till Ånge, och ja, hon nämnde det så jag håller mina tummar hårt ;)


Här en bild när Annelie körde ett pass i Söråker.
Bild från tidningen.

Förra veckan satte jag mej ner och försökte komma på massa platser där kidsen kan söka extra jobb/sommarjobb. Och rätt som det var fanns 25 platser på mitt papper. Inte dumt! Så nu har jag hjälpt och peppat E och hennes F så att de idag har varit ute och lämnat sitt intresse. Jag tycker det är viktigt att hjälpa och peppa dem. Det ÄR svårt och känns säkert lite jobbigt i början att gå till företag. Och just därför är det nog skönt att ha lite pepp och stöd hemifrån.
Jag hoppas så att det löser sej för dem, pengar behövs ju som sagt.

I morse var jag så himla trött, och det var E oxå. Kändes nästan som jag var sjuk, så trött var jag. Slutade lite tidigare från jobbet, guld värt, och gick tvärs över gatan, in på Träningshuset och solade. Gud så skönt det var! Så där lagom varmt. Kan inte minnas när jag solade senast. Väldigt länge sen. Men ja, man känner sej lite piggare när man har lite färg.

Och nu ikväll så började Boxningsträning där så jag skjutsade iväg E och F på det. De hade jättekul och det var så där lagomt svårt. Jag kan säga att jag hade nog inte orkat allt de gjorde. Hoppas och tror att de tänker fortsätta. Kan tro att det kommer kännas i deras kroppar imorron efter allt boxande, hoppandes hopprep och massa armhävningar tex. Så viktigt att de gör någonting. Alla mår vi ju så mycke bättre om vi bara tar oss i kragen och hittar på nåt.

Imorgon har jag möten på jobbet. Känns lite tungt nu.. hoppas att det inte blir långtråkigt bara. Risk för att ögonlocken blir tunga då.

Nattinatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0