7/1: Nytvättad

Klockan hann precis över tolvslaget nu. Trodde jag skulle lägga in ett inlägg per den 6é, men hanns inte med.
Haft lite problem med datorn min. Gillas icke! Skulle fixa nytt virusskydd vilket tog for ever kändes det som. Sen när det var klart och allt verkade ok så bara blev skärmen svart. Jamen jippi.... Skulle då stänga ner datan, men det funkade inte. Den bara stod och lät. Morr..

Jag blir så himla rädd när sånt här händer. Tänker genast på alla mina bilder jag har. Och nä, jag har inte lagt dem på nåt annat minne ännu, tyvärr. Skulle bli väääldigt ledsen om det hände nåt så de försvann. Huga..

Tillslut så funkade det iaf. Och nu är allt som det ska. Hoppas jag! =)

Hur länge tycker ni att julen varar? Jag kan som inte förstå alla som genast efter julen ska bort med allting. Det är ju så mysigt med ljusstakar i fönstren. Skenet av granen. Jag vill inte ta undan allt än. Nix här ska mysas ett tag till iaf. =)

Och haha.. läste så roligt inlägg av Pernilla Wahlgren ang julgranar. Kolla in där så får ni se!

Min kära dotter har blivit sej själv igen oxå. Blond! Så himla snyggt blev det! Jag håller mina tummar hårt nu för att hennes hår ska få vara så här. Kolla in snyggingen här: http://eeamh.webblogg.se

Idag har vi hunnit med en hel del här tycker jag. Tog en skön sovmorron (efter att först ha somnat i soffan!!!! och fått kliva upp, frusen, ensam mitt i natten och vandrat in till sängen) och sen till frukost ville U och jag ha risgrynsgröt. In i micron, på med kanel och socker och sen... var är mjölken? Fanns ingen. Nedrans. Tur är väl att man har snälla grannar som genast fixade en jättefin liten tillbringare fylld med mjölk så vi kunde avnjuta vår gröt-frukost. Tack snälla K! (du får den tillbaka imorrn igen)

Mätt i magen så gick vi ut i friska härliga luften, endast -3grader!!! Underbart ju efter lång period med kyla. Vi skottade undan massa snö som kommit. Vi har haft sån himla tur just här. Inte alls haft mycket snö. Man har ju hört om vissa som fått skotta flera gånger om dagen.

Sen blev det lite dansträning här. Kul! Och svettigt! Jag vet att jag tjatar om detta spel, men det ÄR verkligen så roligt. Och speciellt dansskivan då tycker jag så klart. =) Och vet ni vad, på fredag, imorrn börjar Let´s dance igen!!!!! Har längtar efter det och det kommer följas slaviskt! Tänk att vara med där, få träna med de bästa, och lära sej så mycket olika danser. Ja ja, va är väl en bal på slottet?!

Efter dansen så skulle vi skjutsa upp E och Ta till Ånge och vi for och tvättade min bil. Äntligen! Den var hur smutsig som helst. Inge kul att man inte tvättar den oftare. Men så har det blivit bara. Men nu är det gjort och den blev så fin! Min lilla pärla!



Hoppas bara den inte fryser ihop helt nu så jag inte kommer in i den imorrn ;)

U och Ti hade en fajt på Kinect-spelet förut oxå, ett bilspel. Det var verkligen roande att sitta i soffan och se dem "köra" =9 (hm.. borde snart få betalt för all reklam jag gör för detta spelet!)



Visst är levande ljus vackert?! Stämningsfullt tycker jag.



Gäsp.. ska nog gå och knyta mej snart här. Känns så. John Blund kallar på mej. =)



Nattinatt på er, och jag hoppas ni har det gott så här under ledigheten!

Kommentarer
Postat av: sebastian

snyygggggggggggg !

2011-01-23 @ 23:52:45
Postat av: Albertellinor

Your site is best for specialist! i Like IT!

Svar: Thank you!:)
Malin Edlund

2012-07-05 @ 06:11:14
URL: http://albertellinor.unitblog.com
Postat av: Albertellinor

Your site is best for specialist! i Like IT!

Svar: Thanks!
Malin Edlund

2012-07-05 @ 06:11:17
URL: http://albertellinor.unitblog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0