7/1: Let´s dance

Wow.. tredje inlägget under samma dygn! Inte hänt förut. Men nån gång ska va den första, som det heter.

Har kollat på Let´s dance nu. Såg du oxå det? Vad tyckte du? Fick du nån favorit kanske?
Jag fastnade för Alexander, Andreas och Figge! Tyckte ändå att de flesta hade problem där på dansgolvet. Och de jag gillade minst var Alexandra och Hannah och ... näedå. Jag ska inte vara sån. =)

Figge kände jag inte alls igen. Inte vissa andra heller. Men himlars va duktig han var. Dansade ändå ut till fingertopparna. Ska bli kul att se framöver.


Bilden är tagen från Google.

Snygga bilder på dem alla!

Nu har jag fixat lite gofika här till mej själv. De andra U, Ti och Ta sitter och kollar på tv. "Liftarens guide till galaxen"..... NÄE den tänker jag inte kolla på. Hade jag valt så hade det blivit "Snuten i Hollywood" nu, himla mycke bättre. Så då blev det te, rabarbergrädde=mums, och tunnbrödsmackor med skinka på. Gott!  

Tänker kolla runt lite på mina favvobloggar en stund och sen lägga mej i sängen och ta datan med mej. Ska kolla på nån film tror jag. (så jag kan somna på rätt plats) ;)



Nattinatt på er!

Kommentarer
Postat av: Josefin -Happy Days-

Jag såg så klart Let´s dance igår, fick ing favoritpar på en gång men de du fastnade för är de som ligger högst på listan just nu hos mig med. :-)



Jag jobbar också på ett elbolag, E.ON, så då kanske vi är konkurrenter då, haha... Förstår att du trivs på scen för bilderna har verkligen så glad utstrålning.



Vilken noja att äta mjöl som gravid, har hört om dem som äter tavelkritor och sand med, knasigt! Med min dotter så var jag som du, sugen på frukt o grönt o bara nyttiga fräscha produkter, tvärtom alltså mot när jag väntade sonen. Så olika det kan vara från gång till gång. Hur många barn har du?



Trevlig helg!

2011-01-08 @ 15:24:44
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
Postat av: pillan

Såg inte hela programmet men Figge var bäst av dom jag såg!

Det rycker i mina ben när jag tittar på programmet skulle vara ren lyx att få vara i deras kläder:)

//PIllan

2011-01-09 @ 09:18:26
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/
Postat av: Sebastian

Du är så jävla snygg , milf !

2011-01-23 @ 23:45:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0