1/7: Firandet!

Nu sitter jag här på verandan och myser igen. Och jag är toktrött. Väntar på att U ska komma hem, ska försöka vara vaken tills dess iaf.

Ikväll har vi varit nere i stugan för att fira mamma som fyllde år. Grattis igen till fina mamsen!
Direkt efter jobbet så stack jag på affären för att inhandla mera jordgubbar bland annat. Men jag måste nog ha varit mer förvirrad än vanligt där, för när jag skulle packa mina varor så hade jag glömt tagit nån påse. Men det löste sej ;) Sen kom jag ut, spöregn, skynda till bilen, som stod längst bort från affären. Väl där kommer jag på att jag glömt köpa just jordgubbarna. Jaha, körde bilen närmare, ut i regnet, kommer fram till en kille som sitter utanför där och han talar om att de är slut. Suck. In i bilen, nu genomblöt, iväg till nästa affär. Då blir det att stå och vänta på en kvinna som noga skulle plocka ut en och en gubbe och syna dem noooga, innan hon beslöt sej för att låta dem plockas i lilla lådan. Jag kände hur det kröp i mej av stress. Gaaah...

Men sen fick jag äntligen handla och brassa hemöver för att fixa i ordning tårtan. Blev både fint och gott!









Tårta, presenter, blommor och cheese-cake, smaskens!
Trevligt var det och god mat blev vi bjudna på! Det var jag, Em och Ti som for ner. Och vi åt och åt.. :)
Deras vackra vovve Sirro är så himla rolig. Ända sen han var liten valp så har han dragits till vatten. Inte så att han slänger sej i och simmar för fullt. Utan han har sprungit ner och satt sej på bryggan och tittat ut över vattnet tex.

Nu ikväll så öppnade vi dörren och han ut i ett jihu för att hälsa på oss. Detta gick väldigt snabbt, och pappa hann precis säga: kolla så han inte ger sej iväg till sjön. Och då.. ja han var ju redan nere :)
Och då ska ni inte tro att det bara är att ropa på honom. Näedå, man måste ta kopplet och knalla ner, och helst ut en bit i vattnet för att få tag i honom och locka med honom upp igen. Hahaha.. toksnöret där. Söt är han!

Nu har Em farit till Ånge en sväng..hon skulle visst bada... Toksnöre nr:2. Det är ju inte soligt o varmt nu heller ;) Men jag hoppas och tror hon har det skojigt iaf. :) Får väl sen om jag ska hämta senare eller om hon skulle åka med Ti.

Näe, nu orkar jag inte vara vaken längre. Blir sängen nästa för min del.
Nattinatti på er!




Kommentarer
Postat av: Evelina

Jag tycker att du har en asgrym blogg! Har du ork så slå även ett öga på min :).

2011-07-11 @ 13:58:58
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0