25/7: Mellandag

Känns som en mellandag idag på nåt sätt. Inget planerat alls. Men lur om vi sticker iväg och fixar lecablock. Vi får väl se :) Och ja det lönar sej minsann att kolla runt på priserna ang virke och skruv o sånt.

Men nu fortsätter resan våran!
Vi kom ju fram där på kvällen till varmt mottagande. En skön avslutning på en lång resdag. Vi sov skönt i en husvagn där på gården och när vi vaknade morronen efter så var det varmt och mest blå himmel. Underbart. 

Här är utsikten från husvagnen. Tänk att ha den bastun och tunnan hemma på gården :)


Så mycket lättare att ha party om alla kan strosa runt ute. Och det kunde vi! Det vackra vädret bara fortsatte och det var som beställt just till denna släktträffs-dag. Eftersom alla inte var på plats ännu och vi hade så vackert väder så ville vi hitta på något. Det blev en tur till Marstrand. Så vackert där! En liten tur med en liten färja och vipps är man på en liten söt ö. Där gick vi runt och myste och tog en lunch. Färska räkor är så himla gott! 






"Stugan" där längst ute ägde P-G Gyllenhammar förut. Eller kanske inte han utan företaget..


Här ute fanns ett gigantiskt träd oxå. Jag bara älskar stora träd, så vackert. Detta var en Silverpoppel som var väldigt gammal. Vi var sju stycken som höll varandra i häderna för att nå runt det.



Här är vi och trivs!!




När vi kommit tillbaka till Kode igen så började folk strosa in och snart var alla på plats. Vi fick oxå tillfälle att gulla lite på en liten tjej som endast var nio dagar gammal. Så himla söt!

Det blev välkomstdrink och lite mingel, sen underbart god middag under bar himmel i trevligt sällskap. Avslutades med smaskig efterrätt i form av kladdkaka och jordgubbar! Inte dumt de inte.

Värdparet Micke & Carina!









Senare blev det kubb-spel på fullaste allvar. Haha.. näedå, inte riktigt. Men en del är mer vinstsugna än andra ;) Jag var med i det vinnande laget! Hurra för oss! Men jag vet väl inte om mina insatser avgjorde det hela ;) Kul hade vi iaf. Blev lite kyligt där på kvällskvisten oxå så av med sommarklänningen och på med jeans och tröja, och filtar.

Bilen fick oxå sitt där under dagen. U och Micke kollade upp allt och fick tag på fjäder, däck och verkstad så allt löste sej! Himla bra! Och vi slapp bli ruinerade oxå, tack o lov. Annars brukar ju allt sånt här med bilar kosta skjortan så fort det är nåt.

Fortsättning följer!
Nattinatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0