13/3: söndag i stan

Ja det blev en tripp till Sundsvall idag för mej. Och jag fick med mej allt jag skulle hem oxå. Kul de! Tvättmaskinen var prio ett. Inhandlades på Elgiganten. Det var på håret verkligen att det gick att stänga bakluckan. Sen mera väggfärg. Undrar just hur många liter jag använt upp nu? :) Sen in på Ikea för att köpa rullgardiner till sovrummet. Blev gråa som inte ska släppa igenom ljus. Sen måste jag ju kika om de hade sån där hylla jag vill ha i min nya gå-in-garderob. Och det hade dom, på rea oxå, hurra! Jag fotade så jag skulle hitta på lagret. Tog några värmeljus i farten, och en liten matta för 99kr till garderoben. V När jag sen står ä där med min vagn och ska lyfta på dessa två paket så inser jag att de är väldigt tunga och hm..får det plats i bilen? Jag kämpar på där ett tag, kvinnor kan! Betalar och väl vid bilen så ser jag mej om efter lämplig man som jag ber om hjälp av. Tack snälla man för att du hjälpte stackars mej där jag stod. En kram fick du av mej för besväret iaf. Alltid nåt! Sen in på Birsta för att fixa ny piercing, gick snabbt. Kan säga att praktiskt taget alla snygga skor skrek efter mej där jag gick. Hemskt var det. Tänkte ropa på vakterna där ett tag. En jäkligt snygg brun skinnjacka höll oxå på och larvade sej och skulle på mej. Men icke, jag stod emot. Starkt jobbat av mej tycker jag. ;) Sista stoppet innan hemförd var Arken för att göra ett vattenprov från vårat akvarium. Tjejen doppade sticka i vattnet och sa oj då, på en gång. Öh..vadå undrade jag osäkert. Stickan blev rosa-lila på en gång vilket inte alls var bra. Huga.. stackars våra fiskar. Jag fick en lång föreläsning där och uppmaning att byta vatten så fort jag kom hem och sen tillföra nåt medel, eller två olika medel var det till och med. Sagt och gjort, vattenbyte har skett och medel är i. Allt enligt schemat hon skrev till mej. ;) Hoppas nu bara fiskarna trivs i vattnet, när det är som det verkligen ska vara. Så ett tips till er alla med akvarium, gör ett test! Vet ej hur jag får hit bilder så det blir imorrn det. Och glöm inte Solsidan ikväll! Tjing!

Kommentarer
Postat av: pillan

phu vilken dag hörru... ;)

Hoppas fiskarna mår bättre nu också och att tvättmaskinen funkar!!

Kram P

2011-03-14 @ 07:55:45
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/
Postat av: Josefin -Happy Days-

Lite sent svar från mig som tog ledigt från bloggen i helgen kommer här. :-)



Har en hörna i hemmet som jag fotar på men det är inte så stort som en riktig studio, o så använder jag mestadels befintligt ljus. Men det räcker iaf för att få studiokänsla i bilderna, de senaste på grabbarna i min fotoblogg http://landhagen.blogg.se/ har jag tex fotat där. :-)



De senaste bilder jag tog kommer upp så fort jag fått ok från de jag fotade i helgen, inte frågat om det är ok att jag lägger upp någon ännu.



Hoppas du får en fin vecka, kram!

2011-03-14 @ 16:14:28
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
Postat av: Haley

Väldigt fin blogg du har :)

Kolla gärna in på min och se om du

tycker om den.

2011-03-15 @ 13:54:39
URL: http://hnny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0