12/5: Igång igen.

-Tänk att få vaaaakna, tidigt en moooorron.......
Japp, det fick jag och nu är jag vaken minsann. Solen skiner och än ser det ut som det kommer bli en fin dag. Igår fick vi ju både lite regn och åska. Hörde att åskan hade varit runtomkring och tagit datorer.. hm.. inte bra de inte. Utan att be om lov oxå.

Em och jag tillbringade drygt en timme på körskolan igår. Kändes helt ok. Hon för moppe-kortet och jag för mc. Är ju dags att ta tag i detta nu. Igen. Går ju inte för sej att vara utan körkort.
Jag gjorde två tester och först klarade jag inte mej den andra blev jag godkänd med god marginal på. Det var tur det. Hade inte velat fara därifrån utan att klarat det. Ja så nu vet jag vad jag ska pyssla med nån stund varje dag.
Tycker det är lite konstigt oxå att Em ska läsa (vad jag vet) samma teori som mej, och ändå "bara" ta moppe-kortet. Tycker det borde uppgraderas till lätt mc efter nåt år iaf.
Ja ja, nu är vi igång iaf och det känns bra!

Nu ska jag hugga in på dagen här. Känns som det var nåt jag skulle göra idag, men hm.. va sjutton va det?
Tjing!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Malin,



Visste inte att du hade en blogg här, kul att läsa.

Jag tog MC-kort (tung) i höstas och längtar bara ut och köra så fort möjlighet ges. Jag tyckte det var svårast att klara teknikbanorna. Träna och åter träna...



Kram och lycka till från Ingela

(Som trots trillingar ska se till att köra så ofta som möjligt)

2011-05-12 @ 17:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0