19/5: Gurkor

Jag måste säga att jag är så glad för alla kommentarer ang mitt inlägg om: skrika-sej-till-sömns-metoden.
Härligt att höra att fler delar min åsikt. Tack för att ni läst och tyckt!

Har varit på handledarutbildning nu ikväll för att få övningsköra med kidsen. Jättebra var det! Kan verkligen rekommendera Fränsta körskola. De är toppen! Vi gick igenom massa saker och ja, alla borde få en sån här lektion för att få upp ögonen för allt med trafik igen. För visst blir man van och "hemmablind" och vi alla gör ju saker i trafiken för att "det är så". Men reglerna kanske säger nåt annat. Ta bara detta med "högerregeln". Den är lurig den minsann.

Jag vet inte hur många gånger som jag känner att : jamen den där vägen är ju större än den där. Men nån sån regel finns ju liksom inte. :) Utan där är det högerreglen som tar vid. Knepigt. Tänk om alla började köra efter den korrekt. Skulle bli spännande de.

Kvällen avslutades med en liten film om alkohol och bilolyckor. Väldigt jobbigt att se den tyckte jag. Kände hur tårarna trängde fram. Så otäckt och onödigt med hemskheter som inträttar pga sånt.
Dont drink and drive!

Igår kväll efter körskolelektionen så fixade U och jag i växthuset. Det är verkligen härligt att dona med sånt tycker jag. U fixade så att mitt lilla bord sänktes oxå, för det har varit lite jobbigt att stå o fixa där när det var för högt. Vi planterade gurka och tomatplantor nu. De är så små och man kan knappt fatta att det framöver kommer vara som en djungel där inne.





Visst ser ni de små gurkorna? Som sagt, helt otroligt vilken växtkraft de har. Kul!

Nu sitter en och kämpar med matte här, en letar som en galning efter en jeansjacka, och jag är mest trött. Skulle ha varit med mina kollegor i stan ikväll och sprungit/gått i Vårruset, men jag hann inte dit pga kursen. Jag hoppas de har haft en trevlig kväll och att det gått bra för dem.

Nu ska jag fråga oxå om det finns någon där ute som kan hjälpa mej att fixa till så jag kan lägga mina bilder i min telefon Iphone 4, i olika album? Jag gillar inte att alla bilder jag tar hamnar tillsammans. Vill kunna ordna upp dem.

Nu blir det dusch och nattinatt. Imorrn blir det tidig morron, och tidig kväll. Tänker sluta tidigare och ha det gött. Hörs imorrn da!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0