15/11: Festen.

Hej hopp!
Sitter galet trött nu och pysslar med bilder. Har suttit och kollat tv hela kvällen. Skönt, men varför kommer man på att dona med detta den här tiden på dygnet tro... Ska ju upp tidigt. Ja ja, här kommer lite bilder från i lördags iaf. :)

Vi hade supertrevligt, och det kan nog alla instämma med skulle jag tro. Först en tripp till Minerva, högstadiet här, och väl där en rundtur för att minnas alla vrår där den och den stått och hånglat i. hehe...
Rent och snyggt var det i skolan, väldigt kul att se. Och betydligt trevligare än när vi gick där.

Efter stunden där trippade vi tillbaka till Mittis för en välkomstdrink och ett bildspel, men mina bilder sen sist vi sågs. Skojsigt att se dem! Härlig kväll blev det som försvann alldeles för fort. Hade varit skoj med efterfest! Fast det kändes inte så precis när man skulle hem, för då kom tröttheten över en. ;)

Var vi 28 eller?!

25 år sen vi slutade nian. Är det sant?

Många glada stunder blev det. Många minnen som poppade upp, och faktiskt en kille i pararellklassen som jag inte alls kände igen. Huga.. det kändes inte bra. Men sen så, trillade poletten ner!



Här står vi och tittar på bildspelet och en liten snutt av ett avslutningsspex som gjordes. Väldigt mycket telefoner i den scenen.. ;)



Och maten, jag säger bara det. Suuupergott, som alltid där!



Ja, vi åt och umgicks, pratade minnen och trivdes. Vad mer kan man begära liksom? Hade önskat att alla kunde vara med, och fler från just klass A, men men.. vi som var på plats hade det gott iaf.
Nu längtar man tills nästa träff. Undrar om det dröjer fem år kanske?!
Ett extra stort Tack till Pär, Micke och Hans som fixade igång allt detta!!

Hoppas kunna samla ihop bilder från alla som fotade under kvällen, och lägga på skiva eller nåt, så att alla kan ta del av dem. Vore bra de!

Nu ska jag ta mej själv till sängen här och se till att få lite sömn. Behövligt känner jag.
Så .. nattinattkramen på er!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Hej Malin,



Vad roligt vi hade det i lördags. Jättefina bilder. Kram

Kajsa

2011-11-16 @ 10:55:12
Postat av: pillan

Åh vad roligt! Men vem är killen med brillorna?? Känner inte igen...

Kram P

2011-11-17 @ 17:49:50
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0