6/9: Skrot

Skitdag. Eller egentligen inte. Men.. jo. Väljer att kalla den så. Mycket på jobbet som man tycker och tänker om. Många som pratar... och vinklar saker endast till sin fördel. Det är en jäkla egenskap det där med att kunna snacka för sej. Tänk om allt bara kunde vara enkelt och reko. Alla sa direkt va de tyckte utan om svep och sånt.  Ja ja...

Nåt som glädjer mej väldigt är iaf att det gått bra för Ti idag på nya jobbet! Håller alla tummar jag har nu att det kommer fortsätta så han får jobba på en del framöver. Och verkligen nyttigt att testa ett annat jobb.

Nu ska jag fixa iväg en betalning till fotograf Emelie. Och sen förhoppningsvis beställa ett skal till min Iphone. Har just skickat iväg ett mail till nya träningsstället Moove här nu oxå, för japp, nu är det dags! Aerobic imorrn, here I come! Ska bli så kul! :) 

Och tror nog det kommer bli salsa framöver på måndagar oxå. Å va skojsigt!!! Körde ju Bachata senast, men salsan är nog roligare ändå tycker jag. Helst skulle jag gå båda, men ja det är ju i Sundsvall så det blir lite väl jobbigt att fara imellan.

Kan tänka mej att stora träningsvärken kommer komma över mej nu då jag sätter igång. Var iväg på step up förra tisdagen och var helt slut efteråt. Men kände inget i kroppen efteråt ändå. Och det var jag glad för. Måste och vill starta lite mjukt nu. Stackars otränade kroppen kan ju få en chock annars ;)

Ha en fin kväll!

Kommentarer
Postat av: Pillan

Då ses vi ikväll, välkommen!

2011-09-07 @ 08:45:48
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0