18/4: recept!
Hej hopp!
En kortis idag blir det, så här kommer receptet på mumsiga kanelpajen!
Deg:
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1/2 tsk bakpulver
125 g smält margarin/smör
Fyllning:
2 dl crème fraîche
kanel & socker
Gör pajdegen och tryck ut i form. Bred på crème fraîche. Strö över kanel och socker. In i ugnen på 200 grader i 10 minuter. Sänk sen värmen till 150 grader och grädda ytterligare 10 minuter.
Vaniljglass till!
Mums!
Den låter lite konstig, jag vet. Men oj så god! Och man har ju detta hemma oxå i stort sett alltid.
Full fart mot sängen nu för min del.
Nattinatt på er kära läsare!
tack :D
Åh vad gott! tror du man kan byta ut grejerna till glutenfria produkter? (:
Va gott! :)
Vilken spännande paj, har aldrig hört talas om kanelpaj tidigare men jag kanske får ta och prova :).
Tack så hemskt mycket för din värmande kommentar hos mig! Det blir bara roligare att blogga då :)!
Kram Jenny
Låter gott!
Åh så gott!