8/2: Thai

Go kväll i stugan!

Hur har ni det? Här sitter Em o jag mätta o belåtna. Har smaskat på Thai-middag. Köpte lax efter jobbet idag och så provade jag en sån där påse med färdig sås. Perfekt, enkelt o gott. Kan rekommenderas!

 

Träffade mor o far när jag handlade oxå. De kom just från stan. Mamma hade varit och gjort ett ingrepp i magen  på sjukhuset. Det hade väl inte varit det skönaste hon gjort direkt.. Huga. Tycker det är så jobbigt att hon ska måste få massa tok. Kram till dem båda!

 

Fick en trevlig lunch idag när jag datade med fina Linda och hennes söting till son. Titta va gullig han är! Och ta mej tusan, är han inte glad jämt. Hur mysig som helst! Och kittlig ;)

Sen hade han kommit på att man kan ju snacka oxå, högt helst! Så söt så!

Em o jag har tränat i kväll oxå. Hon styrke och jag prommis och liiite styrke här hemma. Känns i våra kroppar nu kan jag lova. Skönt de! Under prommisen så lyssnade jag på Helena Bergström, "sommarprat". Kul att höra om hennes uppväxt och skoltid. Tiden bara flyger iväg när man går o lyssnar, vilket är bra.

Jag har världens bästa dotter! Japp, så är det! Älskar dej lilla stora du! Om du bara visste!

Idag kom hon och ville ge mej en present, bara så där, för att hon tycker så mycket om mej. Lycklig mamma? JAA! Man blir alldeles varm i hjärtat ju! Jag fick en jättefin kofta som hon köpt, en röd! Love it!!

 

Nu kommer bilderna lite hur som här nedan, men bättre bilder än inga alls, eller hur!?!

 

Trevlig kväll på er allesammans!


Kommentarer
Postat av: Z

Jodå det gick bara bra på bodypumpen. Men idag har jag en så äcklig träningsvärk så jag vet i alla fall vad jag heter :p Hoppas på att de försvinner tills imorgon då jag knappt kom ner för trapporna i skolan idag :p



Hur mycket vikt vill du gå ner?



Jag har insett själv att jag inte vill gå ner fort för att kunna hålla de längre fram. Jag vill att hjärnan ska hänga med och verkligen förstå vad som händer. Men då ska jag gå ner 36.5kg med.. 39.9% av min vikt som jag vägde innan. Usch.. va mkt det lät när man skrev de så :p



promis o styrka hemma är klart mycket bättre än soffhäng framför TVn. Så bra jobbat att du kom ut i alla fall =)

KRam!

2012-02-08 @ 22:28:04
URL: http://storahelvetiska.blogg.se/
Postat av: Maria

imorgon, alltså den 10/2 kan du få möjligheten att shoppa loss bland massa fina skor från Nelly Shoes (:

-70% är det med start klockan 12:00 ! Hur underbart är inte det? :D



http://maristyle.se/2012/february/kop-skor-fran-nelly-med-70-rabatt-imor.html

2012-02-09 @ 01:15:41
URL: http://Maristyle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0