2/1: Snön faller..

Snön faller ute, för fullt... Jag hoppas att det inte innebär att ledningar kommer tyngas ner och orsaka mera strömavbrott. Håll en tumme med mej!

Tjoho.. nu har jag lärt mej nåt nytt här på kvällskvisten! Vi skulle lägga in bilder från datan till iphonen. Med hjälp av Itunes. Jag har i stort sett aldrig använt programmet och inte alls lärt mej nåt där. Det är Em som donat med musiken och bilderna har jag sagt att jag ska fixa senare.

Nu var det senare! Och efter några samtal till vänner i Sthlm så hittade jag en kunnig: Mattias! Tusen Tack Matte för den braiga hjälpen! Och du var himla bra på att förklara oxå! Tipp topp! Så nu funkar det, och det blir en ny mapp i telefonen oxå, vilket jag tyckte var bra.

Nu får man se till att använda det snart igen så man inte glömmer bort det.

Lite trött här nu men lägger in några bilder igen från resan.

Nåt vi gjorde var att tatuera oss. Och jag är överlycklig att ingen av kidsen sprang iväg och gjorde nåt galet, bara för att.. nån sen natt. För oj va många det var som gjorde det och ångrade sej bittert dagen efter. Hemskt. Egentligen tycker jag det är helt sjukt att de tatuerar någon som är onykter. Borde inte vara så.

Här är det Ta och Em som blir gaddad. Kan säga att killen skrattade när Em skulle göra sin första tatuering, just där på armen. Inte så skönt ställe, men det gick bra. Och jag gjorde oxå ungefär på samma ställe som Ta, och det var det minst onda stället jag gjort det på.



Ja här är det min tur. På första bilden är det dags för en mening på skuldran, tur Em höll mej i handen.
Sen är det "baka öra", vilket jag visat tidigare.



Killen var jätteduktig som sagt, och jag tror inte alls att nån behöver fylla på sin senare.
Här är det Ti som får sin lilla smiley-gubbe gjord. Det var en semestergrej som alla kidsen gjorde.
Inte heller så himla skönt..



Här har alla fått sina tummar gaddade  :-)



Tänte sitta o kolla på tv i kväll men det får bli imorrn istället. Blev en datakväll istället, men bra det, då jag lärde mej nåt!
Tjing på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0