30/1: Bil-lös

Ja nu är jag utan bil. Inte allt för länge hoppas jag. Blev ju påkörd där ett tag innan jul och efter mycket: jomen din bil ska lösas in, varpå jag blev less och sen hann börja kolla efter ny bil, till att de sa att de kollat fel årsmodell och bilen skulle lagas istället, så är nu nu dags.
Lillbilen min..hoppas de är snäll med den! Blir som lite fäst vid mina bilar ja.

Så nu har jag privatchaffis, inte så dumt :-) Bara att ringa liksom. Nä, men lite trixit kommer det nog bli att bara ha en bil ett tag. Men man vänjer sej.

Lunchade ute idag oxå med kära sambon. Inte nån höjdare var maten men trevligt iaf. ;)

Nu har vi just puttat in köttfärslimpor i ugnen. Har fått ett recept av en kollega så det blir första gången vi testar. Spännande! Luktar gott här. Blir det mums så delar jag med mej av receptet. Superenkelt är det oxå=gillas!

Och apropå kollegor så verkar influensan ha invaderat på jobbet. Bläk. Har känt mej lite snuvig i helgen. Och det får räcka så. Vill inte nåt mera av den varan. Punkt!

Dags att koka potatis!
Trevlig måndag på er!
(ja just ja. Det går inte att lämna kommentarer på min blogg nu av nån anledning. Trist men sant. Skrivit med blogg.se och de säger att jag ska återställa koderna.. Men är rädd att nåt blir som jag inte vill då.. Men jag saknar ju era kommentarer..)

Mm..luktar så gott!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0