7/1: Gjort stan.

Idag har vi varit i stan, Sundsvall alltså. Det var en tur till optikern som var prio. Ta och Mi hängde på och shoppade en del. Skojsigt för dem! Jag handlade inte nåt. Trist men sant. Visste knappt va jag skulle kolla efter så det får bli en annan gång. Men rea fanns det gott om. Em köpte äntligen en egen tv. :-) Men det sved när det skulle betala, men lycklig tjej nu!

Ögonen var som de skulle oxå för henne och linser är fixade och glasögon på g. Skönt! Det är ju lite dumt att endast ha linser. Jag har ju oxå beställt glasögon. Längtar tills jag får hem dem, och hoppas nu de blir så bra som jag tror.

Thailand nu då, maten var toppengod! Vi hittade ju en Italiensk restaurang som var bra men det slutade med hej-svejs-aldrig-mer. Berättar senare.
Här några bilder iaf som jag lovat!

Här sitter vi på Håkans bar! Ett trevligt ställe, dock missade vi Håkan.. Men Em fotade honom på Grabbarna Grus, alltid nåt ;) Bild på glada oss plus grekisk sallad. Det var lite skoj för beställde man just det två kvällar irad så fick man inte likadan rätt. Men ja gott!

Tjejerna fyllde ju år och när vi firade Em så var vi just på Håkans. De kom ut med god glass och vi sjöng tillsammans, mysigt! Grattis dotra på 17-års dagen!



Här bilder jag tog på vägen till stranden, när vi fortfarande bodde på det sämre stället. Men utsikten var det inte nåt fel på. Syns det att jag har det gott?!



Här min ständiga frulle, massor av frukt och grönsaker, mums! Serverar en öl till min sambo plus kaffet som vi fixade på rummet. Kan säga att kaffet inte var nån höjdare nånstans. Och inte heller på Starbucks, som sägs ska vara såå bra.


Nu ska vi skynda ner till tv och kika på Gladiatorerna. Undrar om man får nån favorit bland muskelbergen. Blir skoj att se om man gillar programmet nu oxå, var ett tag man såg det.

Minns när vi var ner till Sundsvall och kollade på en inspelning. Det var jätteskoj att se allt på det viset. Och hm.. min finurliga dotter som var ju en hel del mindre då, hon tog och ropade till Plexus, högt och klart: Plexus, min mamma tycker om dej hon!
Kan säga att jag kände mej rätt dum där ett par meter ifrån honom och han gav mej ett av sina härliga leenden och bara skrattade gott. Och det gör jag oxå nu, men då var det lite pinsamt tyckte jag.. :)

Mors på er!


Kommentarer
Postat av: cindy

Ha en fin dag! :)



Kika gärna in i min blogg för mode tips & inspiration.



Kram

Cindy / http://cindyvuong.blogg.se

2012-01-08 @ 14:05:30
URL: http://cindyvuong.blogg.se/
Postat av: Nina&Medina

Vad kul att du är med! Glöm bara inte att skriva ett inlägg och berätta att du är med och tävlar om designen! =) KRAM

2012-01-09 @ 15:13:47
URL: http://closestroaddogz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0