28/6-12:Men..

.. vilken kväll det blev. Härligt! Har pysslat på ute i växthuset, planterat om några blommor som förhoppningsvis kommer se lite gladare ut snart :)

Fixat lite extrajobb till två av kidsen oxå. Känns väldigt bra de! Som sagt, alltid bra med egna cash!!

Fått en jättesöt ljusstake av grannen, i utbyte mot lite blommplant. Bra byte tyckte jag. :) Får bli att tända den imorrn och fota lite så ni får se. Skyndade in på Erikshjälpen idag oxå direkt efter jobbet. Hade spanat in ett fint slagbord som stod där utanför. Trodde så klart jag skulle missa det, brukar ju vara trög på att gå in.. men nu hade jag tur. Det fanns kvar.

Lite meck att få in det i bilen, men med hjälp av snälla killar där så ordnade sej saken. Nu står bordet så fint i köket vid fönstret ut mot verandan. Det som stod där innan har fått flytta på sej lite. Det ska ner till stugan senare.

Så kul att dona lite. Blev så sugen på loppis-fynd och att hitta saker som jag kan sätta lite färg på. Kul med sånt så här på sommaren. Ska nog hitta nåt att börja med snart!

Skulle gärna fixa i ordning små pottskåp/sängbord igen.

Nyss betalat räkningarna och ja, vad säger man, man längtar genast tills nästa lön. Haha.. men så känner man väl jämt.
 
Bjuder på en bild från Thailand och när vi fick härlig massage. Skulle verkligen sitta fint nu de att sitta just där och njuta. Även om det ser lite ont ut just här...så var det hur skönt och bra som helst då.

Skulle sussa tidigt jag ju.. Jojusstde ja..här sitter jag.
Men nu, dusch och sängen.
Nattinatt på er!




Kommentarer
Postat av: Nina - Glamourmamman

Åh, underbara Thailand - måste dit i vinter :-)

Svar: Ja, vi vill oxå tillbaka. Önskar jag vann lite extra pengar först bara. Och efter denna solfattiga sommar så skulle nåt solsäkert land sitta fint :)
Malin Edlund

2012-06-29 @ 19:41:07
URL: http://glamourmamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0