17/5: Grattis!

Grattis säger vi till Norge idag! De firar ju stort där och jag hoppas de har bättre väder än oss.

Klev upp tidigt idag och skjutsade dotra till stan. Blir en tripp till Stockholm för henne. Vill OXÅ dit!!

Nu till gårdagen! Hade ju aldrig varit på detta förut så jag kan erkänna direkt att jag satt och tänkte: gör så att hon inte tänker prata med mej, gör så att hon inte tänker... om och om igen.

Samtidigt så ville jag så klart väldigt gärna få något bevis för att det skulle funka för henne.

Och det fick jag!

Hon, Marie Johansson, spiritualistiskt medium, börjar med att 'öppna sej själv', så klart, för att kunna ta emot kontakter. Sen känner hon av oss i rummet och väljer ut den hon ska förmedla till.

Första kontakten gick till en kvinna alldeles framför mej. Det märktes snabbt att de hon hade med sej dit visste vem personen 'från andra sidan' var. De nickade bejakande, log och blev rörd om vart annat.

Och visst känns det. Rätt som det var ville hon kontakta en av de jag gick med. Jag fick en klump i halsen och blev alldeles varm hela jag. Samtidigt som jag rös som en tok.

Det var morfar till henne som var där. Helt otroligt! Jag har aldrig träffat honom men fick bekräftat att allt stämde och var så 'han'. Gud...jag blir rörd här igen när jag skriver om det. Det var så starkt. Och väldigt fint!

En annan fick en kontakt och det småpratades lite. Sen avbröt Marie för att tala om att de skulle ta resten efter kvällens slut. Det var för privat.
Kändes bra att höra det, att Marie faktiskt väljer och tänker på vad som kommer till henne, innan hon berättar inför alla.

Jag tycker det skulle vara jobbigt att få en kontakt, och sen ha allas blickar på sej. Försökte själv endast titta på personen hon förmedlade till, någon enstaka gång. Skulle kännas tryggare med en privat 'sittning'. Lär nog bli en.

Men det var otroligt intressant att se och höra henne jobba och tänka att detta ÄR personer som vi 'här nere' känner igen direkt när de berättar saker.

Det var allt från: 'du måste få ordning o fixa garderober' till 'ni ska ju gräva, det är bara att börja' och massa massa mera som verkligen inte kunnat förmedlats till vem som helst.

För visst är det så med många som tvivlar, att de säger just det: alla känner väl en som... Eller: klart man ska tänka på sej själv och bla bla bla...

Men man känner om det är till mej de pratar.

Sen har även jag tvivel. Tex att vi alltid får höra gott om alla i tidigare liv. Det kan ju inte stämma eftersom det kryllar av galna, hemska människor både i nutid och för länge sedan.

Förstår ju oxå att många säkert väljer vad de förmedlar. Allt är nog inte så trevligt som de får till sej.

Jag tycker iaf att Marie var toppen på detta och att hon var bra på att hålla sej på lagom nivå. Blandade högt och lågt på ett bra sätt.

Känner ju annars att jag kunnat suttit där och gråtit hela kvällen. Men det blandades med skratt, tack o lov!

Som sagt, spännande kväll. Och jag känner att en privat sittning, eller över telefonen, vore bra för då skulle jag vilja fråga massa saker.

Till exempel varför ett visst lås på en viss dörr låser upp sej själv..... Och vem som gör det..............

Vill ni veta mer om Marie så kika in här:
www.mjsgladje.se

Kram på er i regnrusket!


Kommentarer
Postat av: pillan

Spännande! Vi har tänkt att ha en sådan seans i vinklubben :) Carina kände till en person som sysslar med detta.



Kram P

2012-05-17 @ 14:43:17
URL: http://hemmahospillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0