15/12-13: Jobbelijobb

Har just mumsat i mej kräftsoppa och vitlöksbröd hos Em. Ingen dum middag de inte efter jobbdag, igen.



Ja..många är de som fortfarande är utan el. Men många är det som fått tillbaka elen oxå. Glad är jag för det!
I stort sett alla som ringer är tacksamma över att vi svarar och att vi lyssnar och i bästa fall har en tidsangivelse att ge dem.

Sen finns det alltid nån som ringer och verkligen beter sej illa mot oss. Vi sitter ju och gör så gott vi kan. Och vi lovar, nätbolagen jobbar för fullt. Och ja, vi förstår att 'alla' vill ha el direkt, 'alla' anser att just de är värst drabbad.

Men..naturen rår vi inte på och det kommer ta tid att fixa allt detta. Man behöver bara öppna dagstidningarna för att förstå det. Eller vara ute på vägarna.
Huga.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Visst är det bedrövligt hur vissa kan bete sig? Självklart förstår vi alla att det är inte roligt att sitta utan ström, det är frustrerande men man kan ju inte ta ut det på en helt främmande människa bara för att hon/han sitter på kundtjänst och råkar svara på just det samtalet.. Det är lite grann som näthatet, om man sitter framför en dator eller pratar med någon på kundtjänst så är det tydligen ok att säga/skriva vad som helst..
(Hade själv en skitdag på jobbet i fredags, ena otrevliga kunden efter den andra ringde och gav mig en utskällning..)

Svar: Precis.. många här nog ur sej en hel del mera än de skulle göra öga mot öga, tyvärr. Men de flesta är ju bara treviga, som tur är. Annars skulle man nog inte orka med tror jag.
Malin Edlund

2013-12-16 @ 09:13:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0