26/7-13: Back in time..

Jamen vi kör väl en till då.. inlägg från förr :)
Julafton 2011.
 
 
 

24/12: Julafton!

Ja då var självaste dopparedan här hos oss. Julafton!
Massa julmusik strömmar fram här från radio, cd och tv. Många kanaler igång, så var jag än är i huset så har jag stämningen runt mej. Härligt de!
Mysmorron, men klappinslagning, tomtegröt och skinkmacka med senap på. Mumsigt de! Igår var vi ut och letade oss en riktig gran oxå. Em har ju sagt att hon knappt minns att vi haft det. Har varit vår fina plastgran som har fått pryda gillestugan. Men nu har vi en riktig alltså. Men nu, julgransfot som passa oxå. Tack för det pappa!
Paketen ligger under granen. Vi håller på att fixa i ordning oss för att fara upp till Ovansjö en sväng och fira lite med god julmat och mys med massa härliga människor. Sen är vi strax tillbaka här och ska njuta kvällen lång av paketöppning och mys i soffan med god glögg och lite knäck!
Mamma o pappa gör den godaste glöggen nånsin och hemligheten är: ingefära! Bara lite, men ack så gott! Nu börjar Kalle Anka och hans vänner och det är ju oxå en liten tradition så jag skyndar till soffan nu.
Hoppas ni alla har en fin julafton med nära och kära, och att ni får mcket mys och bus. Julekramen på er alla fina läsare!


 
Rackarns va brun jag var då. Men så hade vi just kommit hem från underbara Thailand oxå.
God morgon på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0