3/11-13: dagen efter

Sitter i soffan och kikar på Biggest loser nu. Alltså.. som de tränar.. helt otroligt. Att se hur de blir pressade, och att se vad de verkligen kan klara av med rätt hjälp både fysiskt och psykiskt är fantastiskt tycker jag.
Alla kan! Så är det ju! 
 
VI hade show nr 2 igår för den här omgången och det gick bra. Och vilken fart det var på publiken. Från första stund. Så härligt! Vi älskar det gensvar vi får där uppe på scenen. Stort Tack till er alla!  Tänk om publiken skulle sitta helt stilla med armarna i kors hela föreställningen... fy va hemskt. 
 
 
 
Grabbsen har gjort så snyggt backstage nu oxå. "Var sak har sin plats" har liksom fått innebörd även där :) Hur bra som helst! 
 
Jag gillar kandelabrar.. heter det så.. och där på stället finns en SÅ fin! Titta här:
 
 
Fin va?! Jag vet nån mer än mej som gillar dessa ;)
 
När jag vaknade i morse så hade förkylnings-skrotet intagit min kropp. Bläk för det. Men ändå glad jag klarade showerna innan detta bröt ut. Sitter nu och dricker te och försöker linda min onda hals. Nån som har nåt bra tips?
 
Har blivtit av med min mobil nu oxå. Ja inte nån som har stulit den eller så, utan snälle Robin kom förbi och kunde hämta upp den åt mej. Den ska skickas in för lagning av glaset och fixning i allmänhet. Längtar redan tills den är tillbaka i min hand. Får bli att stoppa tillbaka simkortet i min iphone och ha den ett tag. Kommer bli ovant de minsann. 
 
 
Söndagskram på er alla! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0