17/10-13: Stanna hemma

Läste detta på Aftonbladet. Alltså.. varför reser folk iväg, om klagomålen blir dessa...?
Helt sjukt ju.
 
Men jag har själv träffat på ett "sånt" par, eller det var snarare kvinnan som var den som klagade. Det var när vi var på semester till Maldiverna. Jag menar..det ÄR ju paradiset nummer 1. Lär väl knappast aldrig ha råd att resa dit igen, men är SÅ glad att jag fått uppleva det.
 
Grannar där på ön hade tydligen bara tagit nåt plan nånstans lite på måfå. Men när de nu hamnat på Maldiverna så tycker ju jag att lyckan skylle varit stor. Men icke. De, eller hon, gick an i att det var sand överallt. Ja, vi var på en liten ö. Det var alldeles för hett. Ja, vi var på Maldiverna. Och man måste dricka vatten hela tiden. Ja, åter igen, vi är i ett rätt varmt land. Skyll er själva då att ni blev dåliga i magen när ni inte drack vatten typ hela tiden. Och det värsta..det var fiskar i havet. JA..fiskar LEVER där.
 
Snacka om att deras semester blev förstörd. Man kan ju tycka när man står på Arlanda och ska ta nån sista minuten-resa nånstans, och önskar man asfalt o storstad så kanske man inte borde välja ett plan till just en liten ö i Maldiverna. :) 
 
Här några klagomål som finns listade från, ursäkta mej, puckade resenärer:
 

1. "Det tog oss nio timmar att flyga från Jamaica till England. För amerikanerna tog det bara tre timmar att komma hem. Det är orättvist."  (Har de sett en karta nån gång..)

 

2. "Vi har tvungna att stå i kö utomhus för att komma med båten, och där fanns ingen luftkonditionering." (utonhus..önskade de luftkonditionering där..)

 

 

3. "Min fästman och jag bokade ett rum med två sängar, och fick istället ett rum med dubbelsäng. Nu är jag gravid, och jag tycker att ni bär ansvaret för detta. Hade vi fått det rum vi hade bokat hade det aldrig hänt." (måste ju bara vara ett skämt..)

 

4. "Det är slött av affärsinnehavarna i Puerto Vallarta att stänga på eftermiddagarna. Jag behövde ofta köpa saker under 'siestan' - den borde vara förbjuden." (meeen...jag tror du överlever den stunden..)

 

5. "Ingen berättade att det fanns fiskar i vattnet. Våra barn blev rädda." (men stackars barn...med såna knäppa föräldrar)

 

6. "Vi bokade en utflykt till en vattenpark, men ingen sa att vi var tvugna att ta med egna badkläder och handdukar. Vi antog att det ingick i priset." (vem vill inte ta med sina egna badkläder liksom..)

 

7. "Trots att det stod i broschyren att köket var fullt utrustat, fanns det ingen äggskivare." (måste bara klaga på nåt ..)

 

8. "Vägarna var så skumpiga så vi kunde inte läsa guideboken på väg till hotellet. Det gjorde att vi inte kände till saker som hade gjort vår resa roligare." (och när ni kom fram försvann er läsförmåga alltså..)

 

9. "Det var så många spanjorer där. Receptionisten pratade spanska och maten var spansk. Ingen hade sagt att det skulle vara så många utlänningar där." (suck..undrar just vem som är utlänning ja.. Stanna hemma! )

 

10. "Jag blev biten av en mygga. Det stod inget om myggor i broschyren." (nähäpp.. och du föddes igår eller..)

 

11. "Vi tyckte inte sanden var som sanden i broschyren. Sanden såg vitare ut där. I verkligheten var den lite gulare". (åter igen.. måste bara klaga på nåt..)

 

12. "En resenär ville byta rum eftersom det kom ett konstigt surrande ljud från luftkonditioneringen. När han hade fått byta rum upptäcktes att ljudet kom från en elektrisk tandborste i mannens resväska." ( men sluuuta..)

 

13. "Jag är säker på att jag har bott i det här hotellrummet i ett tidigare liv. Jag kan inte bo här igen." (oj då, vidskeplig till på köpet..)

 

14. "Varför är det inga kängurur i centrala Sidney. Jag är besviken." ( nä, ja e ledsen, vi har inga isbjörnar på gatorna mitt i Sverige heller..)

 

15. "Det är er plikt som researrangörer att informera om högljudda eller stökiga gäster före resan." (jaha ja, för de vet ju precis vilken person som ska in i rummet och hur de beter sej..)

 

16. "De borde inte tillåta att man solar topless på stranden. Det var väldigt distraherande för min man som bara ville ta det lugnt." (stackars din man..kan tro att han leeed...)

 

17. "Under min resa till Goa i Indien, blev jag äcklad när jag upptäckte att nästan alla restauranger serverar curry. Jag gillar inte kryddstark mat." ( lite info om landet innan resan skadar inte..)

 

18. "Jag tycker man borde förklara i broschyren att de lokala mataffärerna inte säljer riktiga kakor, som till exempel pepparkakor." ( men näe..det kan bara vara skämt detta..)

 

19. "Stranden var för sandig." (......)

 

20. ”Vi köpte Ray Ban-solglasögon för fem euro av en gatuförsäljare, men de visade sig vara oäkta." ( nähä..? )

 

Källa: Thomas Cook Vacations, Novotel,

Mina egna små kommentarer inom parentes.
 
Visst är det galet?!
 
Här en bild från Maldiverna och just den lilla vackra ön, Embudu som vi var på!
 
Bild från google.
 
Åh.. om man ändå kunde resa iväg nånstan nu..! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0