2/4-14: Bajs

Go morron på er!
Fick ni en fin morron tro? Här blev det lite annorlunda. Vår lilla vovve Alfons fick lite väl mycket kött av vår mat igår, vilket inte visade sej vara nån bra idé. Magen mådde inte så bra av det..
 
Han var lös i magen igår och det blev några extra vändor. Både som promenad och som duschstund. Stackarn. Och i morse när jag slog upp ögonen (och näsan vaknade till liv) så kände jag "nåt" och puttade lite i min sambo och undrade om han hade släppt sej :)
 
Han hade inte det. Men lilla vovven hade varit uppe och bajsat på en av mattorna. Huga..va det stank. Och sen blev det lite tvätt av den och ut med honom, som bajjade igen. Förstår inte att han inte väckte oss tidigare ändå.
Sen ska jag hämta stumpor och ser då ytterligare ett ställe som det ligger en guck på. Som sagt, stackars vovve. Han kan inte ha mått bra alls. När jag gick så låg han kvar och sov iaf så jag hoppas att det har gett sej nu.
 
                                                         
 
Nu är det onsdag, lill-lördag minsann. Igår var det aerobics igen och jädrar va vi körde. Mycket folk var det oxå så varmt blev det fort. Jag passade på att ta ut lite mera komptid efter lunchen, vilken lyx det känns som, och hann med en del hemma. Vi lånade även med massa tapetprover hem och ja, kanske har vi kommit fram till nåt. Men, inget helt bestämt ännu.
 
Nu kör vi igång dagen! Har massage idag oxå om jag inte minns helt fel. Lyx det med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0