27/1-14: Längtan

Dagen har gått som ett swisch idag. Skönt att vara tillbaka på jobbet igen. Tog en resorb i morse ändå, kände att jag inte var helt ok. Den där knepiga tomhetskänslan var kvar. Men blev bättre efter tabletten, tack o lov. 
 
I morgon har jag tagit ut en semesterdag. Ska bli så mysigt! Ska ha en mor & dotterdag, så länge sen nu så det är verkligen på tiden. Och japp...det ska bli SÅ skoj! ;-) 
 
Kikade på en dokumentär tidigare som handlade om kriget -45. Fy fasen va hemskt det var. Det var soldater som då givetvis, överlevt helvetet som nu berättade om allt. Det var hemskt att höra dem, och se deras plågade ansikten när de berättade om sina vänner som de sett dött vid deras sida. Och då hemskt att höra många av dem inte pratat om kriget på kanske 50 år. De hade bara kämpat i det tysta med sina demoner och mardrömmar om allt. Tänk vilket annorlunda liv de skulle kunna haft om de fått prata av sej med någon specialist. Stackars män. 
 
Och det värsta av allt... det krigas i detta nu, år 2014. Varför då? Varför har vi människor inte lärt oss något? Det är ju helt galet. Inget, inget gott kan komma sej av att massor av människor ska sätta livet till, bli stympade och torterade. Hemskt.  
 
Nä..nog om hemskheter. Nu njuter jag av kvällen här och tanken på min semesterdag imorrn. Semestern har ju liksom redan börjat :)
 
 
Trevlig kväll på er alla! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0