13/3-14: Dans

Oj va mycket roliga danser jag har kikat på nu! Det är Powerstrip-danser. Jag var ju iväg o utbildade mej till instruktör i detta, hur-roligt-som-helst-dansen :) Många nya steg är det är plugga in. Men..först Sh´bam så klart!
 
Har valt fyra låtar nu tills på söndag, men två till ska med oxå. Tänkte köra halva passet. Kul ska det bli! 
 
Vad har jag gjort idag då. Jo varit till gymet direkt efter jobbet med en kollega och kört ett styrkepass. Heja oss! Så jädra skönt var det. Tog i rejält och ja, det kommer kännas :) Ingen mening att mesa på liksom.
 
Sen var jag på trägrenar-jakt med Em o vovven. Hon är verkligen en pysselmaja hon min kära dotra. Varit sen hon var liten. Alltid kan man pyssla fram nåt skoj av saker. Hon fixar o donar hela tiden. Så kreativ! Jag önskar jag vore lika företagsam.. Det blev iaf ut i blåsten, fasen va det tog i, och mina fingrar frös till is där ett tag. Men hem kom vi sen med grenar som stack fram lite här o var. Hon behövde en liten såg och några spikar tills imorrn. 
Spännande! Lovar er en bild sen :) Målat böcker hade hon oxå gjort...! Skitsnyggt! 
 
Ja, sen har jag donat med att städa toan uppe. Sånt där jätteskoj som bara måste göras. Skulle behövas städas här överallt, men orkar inte nu. 
 
Nu blir det nattinatt för idag! Sussa sött fina ni! 
 
 
Sweet dreams!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0