22/11-14: Carola

Så mycket bättre!
 
Vilket himla bra program. Kändes helt perfekt att efter en stund i spapoolen få mysa ner sej i soffan och kika på detta. Det var ju Carolas dag nu som jag skrev tidigare och ja, vad säger man. Hon är fantastisk! Vilken röst, utstrålning och vilken kvinna helt enkelt 
 
Känner att hon har fått utstå så mycket skit, helt i onödan. Tänk när vi själva känner oss felaktigt behandlade på nåt sätt, och då måsta läsa om saken i tidningar oxå. Måsta få skit från alla håll liksom. Kan inte vara lätt inte. Nu vet jag så klart att inte hon är ensam om detta, herregud.. media skriver ju allt möjigt knas om alla kändisar för att få sälja, så klart. Men ni fattar vad jag menar. 
 
Allt med religionen har ju skapat ett "signum", ett skällsord på nåt sätt när det gäller henne. Livets ord.. jag säger då det. Men hon är hon, och jag gillar henne iaf! 
 
Så jädra snygg, stark och som sagt, en utstrålning som man kan undra vem som kommer i närheten av. 
 
 
 
 
 
Vackra Carola! 
 
Bilder från Google.
 
Var ut med Alfons för en stund sedan. Började tänka på hur vi blir påverkade av vad folk runt omkring en tycker och säger till en. Vissa saker känns helt galet att få rätt upp i ansiktet. Och vissa ord vill jag bara suga åt mej och spara för alltid. Och.. kunna ta fram och må gott av, när det inte känns så bra som det borde inombords. 
 
Pratar väl i gåtor nu.. Skulle kunna skriva av mej nu lite känner jag.. Men nja, kanske inte skulle komma ut så bra. Jag väntar tills känslan lagt sej lite. 
 
Svejs på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0