18/4-15: hemlis nr 2

Jo, den ena gottan vi fixade ihop är jättegod! 
 
Man river parmesanost på ett bakplåtspapper, ca 100gr.  Sen en liten påse pinjenötter över. Tryck till dem lite så fastnar de bättre. In i ugnen 200gr i 5min. Håll koll så det inte bräns. Sen får det kallna för att sen brytas i mindre bitar.
 
 
 
Smaskens till en fördrink till exempel. 
Mums tyckte vi. Och receptet fick jag från Pernillas kök. Tipp topp! 
 
Jo hemlis.. Em har ju oxå en fin blogg. Den lösenordsskyddade hon naturligtvis så inte nån skulle veta om 'att jag ska bli mormor' ;-) 
 
Men nu minsann kan ni kika in och scrolla bland fina inlägg från henne. 
 
Här hittar ni bloggen: 
www.eamh.devote.se 
 
Trevlig lördagskväll på er alla fina! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0