13/8-15: Throwback again..

Jomen visst, vi tar ett till va.
Inlägg från förr alltså.
 
Detta fyller mej med glädje. Tycker så mycket om dessa härliga, tokiga, galna människorna :)
En kväll i Östersund liksom, stråket.
 
 

30/7-14: stråket

Ja igår styrde jag kosan mot Jämtland och Östersund.  Tog tåget till Bräcke och sen åkte jag med Marléne därifrån. 
 
Och efter mycke om och men så var vi på g och hämtade upp Lena i Gällö :)
 
Varmt så in i bengen oxå, som förra året då vi var där. Glad att jag hade valt en klänning och totalt struntade i tanken - jamen det kan ju bli kallt senare.. 
Värmen bestod.
 
Så himla mysigt med lite picknick i de gröna.  Vi köpte på oss lite jordgubbar,  lufttorkad skinka, brieost bland annat och jag hade med mej inbakade oliver, vin och ostkrokar. Mums mums! 
 
 
Vi surrade o myste på där i värmen. Faktiskt riktigt skönt då vi hade lite skugga från ett träd. 
Det är så fint där nere i badhusparken.  Närheten till vattnet gör ju stan så mycke trevligare. Många båtat o vattenskotrar var ute o puttrade på. En större båt, som för övrigt såg ut att sjunka mest hela tiden, spelade bra musik,  så det fick vi oxå :)
 
 
 
 
Efter ett tag kom Susanne oxå till oss, en efter en blev vi flera.. :) Det tar ju liten extra stund för henne då hon har ont i kroppen och är väldigt rund om magen ;) Och jo, det fanns kvar lite av plocket till henne med.
 
 
 
Varmt, svettigt och massa skratt. Och givetvis haffade jag nån från picknicken bredvid som fick fota oss. 
 
 
Sen tog det bara en stund till så dök näste Guldhitsare upp, nämligen Thony. Och japp, det fanns kvar lite gotta till honom med :) 
 
Vid det här laget började det bli dags att bege oss in mot själva stråket.  Vi skulle hitta någonstans att äta. (Ja oj va hungriga vi var då.. )   :-)
 
 
Men mat ville vi ändå ha. Hamnade på kajplats 1, samma ställe som vi satt ett tag på förra året. Blev lax för min del och det hade räckt med halva den biten egentligen.  Käket var väl så där. Det gick. 
 
Härligt att sitta ute där. Vi blev kvar. Inte så stor lust att börja springa omkring bland allt folk. Vi var ju där för att umgås.  (Och småklaga på volymen..) 
 
 
 
När vi hade ätit och köpt oss nån cider så kom ytterligare en i gänget till oss, nämligen Janne. Himla kul att han tog sej tid då han jobbat sent.
 
 
 
Och just innan han kom så droppade Susanne av. Det är himla svårt att få till en träff med alla oss i Guldhits.  Alltid är det nån som har förhinder. Synd de..men påt igen nästa år :) Boka in nu, hörrni!! 
 
Roligt hade vi och det blir det alltid med detta härliga gäng!  
 
 
 
Galenpannor är vi allihopa,  allihopa allihopa...
 
Kändes väl så där att ha i bakhuvudet hela tiden att jag skulle upp o jobba dagen efter. Men men... bättre att göra nåt när tillfälle ges, än att bara strunta i roliga saker pga jobbet. Vill man så orkar man! 
 
Jättetrevlig kväll iaf! Tack alla ni fina toksnören!! 
 
När vi for hemåt började det åska och spöregna för fullt. Alltså dessa blixtar över himlen... huga.. och ovanlig syn med regn minsann. 
 
Skönt var det att krypa ner under täcket och få sova några timmar.
 
Stråket levererade i år igen! Tipp topp! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0