12/12-15: sista..

Dagen är här.. 
 
Lördag och show nummer två för helgen. Kul!
Full fart blir det och jag ska strax börja förberedelserna här för att komma igång. Fick sova ut i morse vilket var behövligt. Sen en prommis med vovven så man vaknade till. Det var -2 grader när vi gick ut och nu plusgrader igen och blåst. Himla konstigt decemberväder tycker jag. 
 
Precis just nu längtar jag efter en stund i soffan, vill se Så mycket bättre. Har totalt snöat in på Miriam Bryant. Hon är ju galet bra!! Spelat henne här hela dan nu :-) Skulle sitta fint med en liten skål chips och bara få slappa. Men .. nix pix. Full fart ska det bli och med detta härliga gäng kan det inte just bli annat heller ;-) 
 
 
 
Igår firade vi Evert som fyllt 70år. Han blev uppvaktad av oss på scenen och fick sjunga en trudelutt själv. Tror nog han blev lite rörd där. Grattis Evert! Du är en klippa som drivit igång detta och lyckats sätta Jämtkrogen på kartan :-)
 
Nämen nu tror jag att jag måste sätta lite fart här. Ut en sväng till och sen fixa håret. Hinner nog med en och annan låt med Miriam oxå. Trala..la.la...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0