30/12-15: stuga

 
 
Är du sugen på en liten stuga kanske?
 
Jag vet om en som är till salu. Kan hända att du behöver ta ett snack med banken, vad vet jag.. Men den ligger himla fint till och den är verkligen byggd jättefint. Stort och rymligt, och typ allt du kan tänkas behöva - finns!
 
Sen är det ju en riktig fining som säljer också, men jag vet inte om en date ingår direkt.
 
Här kommer en bild.
 

Jomen inte skulle jag säga nej inte. Tipp topp!
Här kommer lite info om allt, så du vet vad du blir intresserad av :-)
 

Superstjärnans fjällstuga i Telluride, Colorado, beskrivs av mäklarna som ett enfamiljshus. Och nog ska du få plats med hela familjen – om ni tränger ihop er (tänk på att ni är i fjällen) – på drygt 900 kvadratmeter designad yta. Skulle det bli tajt med bara fyra sovrum och sju badrum i huvudhuset, finns för säkerhets skull en liten 150-kvadrats gäststuga med tre sovrum och tre badrum.

Inomhus finns alla bekvämligheter du kan tänkas behöva under din fjällvistelse. Flera eldstäder, ångdusch, hiss mellan våningarna och egen hemhjälp garanterar att du inte överanstränger dig. Tröttnar du på skidor finns eget fitnesscenter inomhus. Det har gått envisa rykten om att en säkerhetstänkande pappa Cruise låtit bygga en jättelik skyddsbunker under huset, som skydd mot en möjlig invasion från rymden. Hur det är med det låter vi vara osagt – husannonsen antyder inte hur invasions-säkert stället är. Cruise lilla fjällkrypin ska till stora delar vara designat av stjärnan själv. Snickrat i cederträ och sten från trakten smälter det väl in i naturen på den rejält tilltagna tomten om ca 1,2 kvadratkilometer. Ingen risk för insyn.

Omgivningen är naturreservat med skyddad nationalskog och vitgnistrande bergstoppar på uppemot 4000 meter över havet. Regionen är känd för att ha några av de brantaste och mest varierande skidbackarna i Nordamerika. En praktisk detalj, icke att förglömma, är de goda parkeringsmöjligheterna. Förutom garage för dina bilar, finns även en väl tilltagen helikopterplatta. Har du ett eget jetplan finns en nyrenoverad privat flygplats alldeles i närheten. Känns det som en boplats för dig? Annonsen ligger ute på exklusiva Sothebys, och huset har varit till salu sedan förra vintern, men har ännu inte sålts. Prislapp? Överkomliga 59 miljoner dollar. Alltså omkring 533 miljoner svenska kronor. Bara att slå till!

 

Bara 533 miljoner kronor alltså. Jomen hallå banken -  va tror ni ?!

En bild inne.

 
Nog blir man sugen alltid. Och här är han, självaste säljaren!!
 
 
..inte så pjåkig direkt..!
 
Fick ett paket igår med posten! Tjoho! Ni får se senare. Blev nåt "hårigt" igen :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0