19/7-15: Pride!

Igår gick byns första Pride-fest av stapeln här. 
 
Har nyss läst om att de duktiga arrangörerna fått ta skit från vissa och att plakat förstörts. 
 
Jag fattar verkligen inte varför. 
Inskränkta korkade idioter säger jag. 
Det finns så mycket hat och elände här på vår jord. Varför vill man då lägga ännu mera hat - på kärlek? 
Galet. 
 
 
 
 
Hur som helst, var upp på dagen först och lyssnade på fantastiska Ola som jag känner sen gymnasietiden. Vet att många har lyssnat på hans föreläsningar när han är ute på skolor, och jag vet oxå att han berör djupt och att hans berättelser uppskattas. 
 
Kan säga att jag oxå blev berörd. Vet ju om vissa som han nämner och min bild av honom är så väldigt olik den han var, och som han kände sej. Vad konstigt det kan vara. 
 
För mej var Ola en skitkul, snygg kille som jag bara älskade att dansa med! Tyckte han var stark och en som vågade vara sej själv. En förälskelse! 
 
Han berättar öppenhjärtigt om sitt liv med allt från mobbing i skolor och på arbetsplatser till destruktivt leverne på alla sätt o vis. Jobbigt och overkligt att ta in känner jag. 
 
Jag är sjukt stolt och glad över att han är där han är idag, att han mår som han gör och framförallt att han verkligen gör något för att motverka mobbing och utanförskap, på många plan. 
 
Ska bli kul att ta del av många planer inom snar framtid ;-) 
 
Många minnen dök upp och många skratt blev det. Och ja, klar man ville dit på kvällen och ha skoj! Utomhusdisco! Vill man inte missa! 
 
Fortsättning följer! :-)
Sjukt kul kväll och natt.. som blev morron :-) 
 
Semestern har börjat! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0