11/10-15: röjt

Blivit en hel del pyssel o fix denna helgen. 
 
Igår var vi ute mest hela dan och så även idag. Klippt ner massa buskar och sågat bort och röjt i både rönn och körsbärsträdet. Ställt undan stolar och bort och rensat ogräs. 
 
Känns så himla skönt att dona på gården tycker jag. Man får en go känsla inom sej, och myser gott när man kommer in efteråt. 
 
 
Gillar mina nya trädgårdshandskar skarpt oxå. Märket Nelson garden,  Emmy. Helt perfekta! 
 
Fått ner lite ljung i krukor oxå. Men mer pyssel på den fronten väntar. Visst har de fin färg? 
 
 
Plockade in lite löv o rönnbär som fick pryda ljusstakar ute. 
 
 
Jag gillar Köp och sälj på Facebook. Idag har vi både sålt och köpt nåt 😃 Fått iväg en av våra skåp som legat ute. Så bra! Och själv fick jag tag på samlingsboxen av Sex and The city. Kul! Jag har nämligen inte sett denna serie alls. Ska bli kul att kika på.
 
 
 Fick kika på en liten söt Moa oxå när jag köpte boxen ☺
 
Sen när vi for därifrån så la vovven av världens brakare i bilen. Ja den lät inte. Men luktade! Fy attan. Värsta jag känt. Vi fick skynda att parkera och ta en promenad vilket gillades. Underbart väder! 
 
 
 
Sen hann vi med ett kort stopp i stugan och jag fick för mej att såga ner lite på en björk. Den ser lite sliten ut och vi ska nog på den igen. En gren var sågade vi av iaf.
 
(Ser ni dunderfelet enligt mej, i bilden?)
 
 
Fin utsikt där minsann! 
 
 
Skön helg! Och nu minsann ligger resväskan öppen och väntar på att kläder ska läggas i. Tjocktröja eller linne.. det är frågan 😉 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0