15/10-15: Mot målet

Då hoppade vi på nästa flyg då. Lite större, lite bekvämare.
 
Det var skönt det då resan tar ett tag. Närmare bestämt 6 timmar. Tycker det funkar bra. Man äter och kollar på film eller tv-serier. Timmarna flyger fram. Sov lite gjorde jag oxå, men det är väl så där.. sittandes i en flygstol. Inte mycket plats att gosa till sej på. 
 
Maten var jättegod! Tack för det! 
 
 
Vi satt bredvid en trevlig man som rest en hel del med sin fru. Han berättade lite om en tidigare resa till Dubai. Och om allt hemskt de hade fått se och uppleva på motorcykel genom Kambodja. Detta fattigdom i världen.. 
 
Fin ö utanför fönstret.
 
 
Ville så gärna få en glimt av de uppbyggda öarna vid Dubai men de såg vi inte. 
 
Vi landade kl.21 svensk tid och då blev det till att flytta fram klockan två timmar till 23. Och då droppade piloten temperaturen, 30 grader varmt! Så sent på kvällen 😃 Otroligt! 
 
 
Vi klev av och jisses vilken stor flygplats. Hade jag kommit bort där så lär jag inte hittat ut.. Flera våningar och massa rulltrappor, tack o lov. När vi fått väskorna och visat passet och tagit bilder på våra ögon.. fick vi äntligen gå ut till bussarna. 
 
Alltså, den värmen som slog emot oss.. puh..
 
 
Skitkul, vi är i Dubai!  😃 
 
En bussresa med bra guide mot hotellet. Alla vi bara satt o gapade när vi kikade ut. Vilken stor stad! Och snacka om höghus. Det var en lagom resa på ca 30 min hit. Kändes lite som vi hade hamnat på en 'pensionärsresa' då vi fick medelåldern att sjunka 😉 Men det är inget som stör alls. 
 
Skönt var det att komma in på hotellrummet och äntligen vara framme på plats. Lång resdag minsann. 
 
 
Skönt! 
 
 
 
Sa jag att det var 30 grader varmt? 
Hm.. jo jag kanske gjorde det 😉🌞 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0