3/9-15: throwback..

Höll på att glömma.. 
 
Men här ett inlägg från förr. 
Detta skrevs 26/9 2010. Ett tag sen med andra ord. 
 
 

26/9: Stadsbesök

Hejsan!

Idag vaknade jag i bra tid. ;) Och fint höst väder oxå, perfekt. Vi bestämde oss för en tur ner till tjejerna för att fylla på deras frys. Kan ju behövas.. Och glada blev de! Mumsade tacos när vi for, hade gärna suttit och ätit med dem, men vi brassade hemöver för att bjudas på middag i Ovansjö. Mums var det! 

Älskar dessa höst dagar när solen lyser så vackert på alla lövens färger. Underbart. Hämtade min kamera oxå från Em. Vi har ju "delad vårdnad" om den nu. Och förmodligen så kommer jag fota i veckan, spännande! 

Här en mobilbild från bilen, inge bra men känslan finns där, visst?!



Många mer såna dagar vill vi ha! 

Jag fyndade ett par skor idag oxå, hurra! Alltid lika skoj. Tänk att vi kvinns ska gilla skor så himla mycket. Undrar varför.. Snygga eller hur? Och så där lagom hög klack. 



Strax innan detta inköp, (blev även en ny toalettstol...äntligen... men det är ju inge kul att skriva om ) så käkade vi gott. Och självklart en kopp te till. Jag som dricker kaffe i tid och otid nu för tiden. Men nu med denna himla hals, så känns te mycke bättre. Köpte ett par nya träningsbyxor oxå, ska bli skönt att inviga dem. Sen hittade jag ett par aerobicskor oxå, men köpte jag dem: Nej. Varför då? : Vet ej. Men jag vet att jag ångrar mej nu. Morr..



Och när vi kom tillbaka till tjejerna och skulle bära upp alla kassar så hittade jag den här söta svampen. Visst är den gullig?!



Nu blev det en del bilder här, och jag har kollat igenom massa mappar i datan.. suck.. Måste få en riktig genomgång av allt nån dag. Men hittade de här på våra söta små kattungar. Vi hade jättemånga ett tag. Länge sen nu. Men här sussade de många gånger, efter tokbus i soffan. :)





Visst är de underbara? Jag skulle gärna ha kattungar här igen, men jag vill INTE rensa kattlådan. Fy och bläk för det. Och när man har så många som här, då blir det mycke rensande.. pyton. Annars är det ju bara skoj. Se dem när de utforskar rum efter rum och trappan, och verandan.. jättekul! Skulle jag veta att Humlan bara fick max två kattungar så skulle jag gärna låta det ske. Men det vet man ju inte..

Avslutar dagens blogginlägg med två till bilder från fotojobb jag gjort.





Vackert par tycker jag! 

Nu är det dags för nässpraj, halstabletter och sista koppen te. Sen sova gott (förhoppningsvis)
Ni får gärna hålla tummarna att jag slipper hosta! Vill inte ha en till sån natt. 
Kram och nattinatt!  host host..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0