29/3-16: träning

Och vipps så var det tisdag och veckan är igång igen. 
 
ikväll så vågade jag mej på ett härligt pass aerobic igen. Det var ett bra tag sen nu. Jag har ju haft galet ont mellan skulderbladen väldigt länge. Alltså vi snackar år nu, bättre och sämre. Aldrig bra. Och smärtan hade verkligen konstant ökat nu på senare tid. Riktigt jobbigt. 
 
Jag har känt att nåt legat fel och tagit behandlingar men inget har riktigt hjälpt mej. Bara på kort sikt. Har även nu börjat gå på sjukgymnastik för allt ont. 
 
Men.. som en viss Tony skulle sagt, jag har ute på promenad med vovven för ca två veckor sedan. Det var halt. Och rätt som det var så låg jag där. Raklång på backen. På rygg. Gjorde nåt så jävulskt ont just i nacke och skulderblad. Jag låg alldeles stilla och undrade om jag skulle kunna kliva upp. Otäckt var det. 
 
Pallrade mej sakta upp och tar några steg. Några till och känner efter om jag är hel. När jag då knatar på så känner jag att något hänt. Något är väldigt annorlunda "där bak". Det känns... rätt. 
 
Detta var ju helt fantastiskt! Jag hade alltså slagit mej så in i bengen så jag slagit det felande till rätta. Sicken jädra smäll, som sagt! 
 
Jag kunde och kan nu sitta och titta på tv utan värken och jag kan vara i upprätt läge, utan att känna det onda. Detta är helt otroligt faktiskt. Så himla skönt! 
 
Jag höll mej lugn, gjorde inte många knop på ett bra tag. Rädd att nåt skulle åka tillbaka till felläget igen. Men ikväll tog jag mej i kragen och testade ett pass aerobic. Så skönt att köra på lite igen. Tog det väldigt lugnt dock. Inga häftiga rörelser och tog inte alls ut mej. Kondisen räcker ju heller inte till för det :-)
 
Men, jag gjorde det, och det är huvudsaken! Och jag hade inte ont! (bara lite i höger knä, men det är ju en annan sak det) Kan inte minnas känslan när jag tränade utan att ha galen smärta i över bröstryggen. Men ikväll var det dags!  Hoppas, hoppas, hoppas jag får känna så här länge!!
 
Kramisar på er alla fina! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0