13/10: Fox-bilder

Gott det är med lite kvällsfika. Mums i magen!
Har tränat lite här oxå så det känns extra smaskens att äta lite efteråt. Vi har ju inget köksbord här hemma nu. Jo bara en lite mindre, men det rätta är på slipning. Ska målas sen, i en grå nyans. Som en gammal laduvägg ungefär. Hoppas jag lyckas med det.. :)

Och eftersom vi inte har bordet här nu så blir det extra stor plats i köket. Himla bra de när man vill svänga sina lurviga. Men..har kört fast i dansstegen. Suck. Va tungt det känns när det bara inte vill lossna. Man provar och testar alla möjliga steg, men , allt känns fel. Tror och hoppas det känns bättre imorrn. ( det måste det göra, inte länge kvar ju..)

Idag blev det stekt kyckling med vitlök, chilisås och soja på en pastabädd med massa ost över här hemma. In i ugnen och mums va gott det blev. Kul att laga mat ibland! Ti och jag åt tillsammans. U kom hem senare. Vi två satt och surrade ett bra tag efter maten, skönt. Sen har jag masserat honom nu här i kväll. Länge sen jag gjorde det nu. Dumt. Och jag tycker det är dumt att inte jag fått massage på så himla länge oxå. Så skönt ju!

Igår hade jag sån himla tur. Jag satt på jobbet och funderade på att ringa och försöka få en tid hos frissan. Hade sån himla utväxt igen. Slängde iväg ett sms och skojade när jag undrade om jag kunde komma då klockan 14. En kollega på jobbet, L, skulle till stan så det vore ju toppen att samåka. Och hör och häpna, det fanns tid. Trodde inte det var sant. Så japp, en stadsresa blev det! Och frissan är fixad! Toppen!

Vi hämtade upp Ta och Em oxå på hemvägen då de båda skulle hemöver. Trevligt! Härligt att höra dem tjattra om allt. Saknar det här hemma. Fick en stund med lillan här hemma oxå, skönt att surra lite. <3

Här lite bilder från vår kurs i helgen! Saknar att foxa nu oxå... så hääärligt!
Så tjusigt och duktigt som dessa två dansar, ja det har jag långt kvar till.



Tjej & tjej, kille & kille. Hur som helst, härligt!







Hihi.. ser ju sömnig ut här ja.



Här en övning för att kunna "släppa lös" axlarna i dansen.





Här hela gänget med ledare och hjälpdansare. TACK för en härlig kurs!





Nattinattkram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0