30/6-12: färg

Vi letar vit färg. Till bron. Kanske blir slipning och målning snart då :)
Har iaf införskaffat olja till markplanet, måste ju underhållas. 
 
Em och Ti jobbar så vi är solokvisten här i stan. Tänk att det är så nu, nä vi kan inte följa med, ska jobba. :-) Vuxenpoäng!
 
Jahapp..då var cement fixat oxå. 
Vad gör ni så här på lördagen?
Tjing!

28/6-12:Men..

.. vilken kväll det blev. Härligt! Har pysslat på ute i växthuset, planterat om några blommor som förhoppningsvis kommer se lite gladare ut snart :)

Fixat lite extrajobb till två av kidsen oxå. Känns väldigt bra de! Som sagt, alltid bra med egna cash!!

Fått en jättesöt ljusstake av grannen, i utbyte mot lite blommplant. Bra byte tyckte jag. :) Får bli att tända den imorrn och fota lite så ni får se. Skyndade in på Erikshjälpen idag oxå direkt efter jobbet. Hade spanat in ett fint slagbord som stod där utanför. Trodde så klart jag skulle missa det, brukar ju vara trög på att gå in.. men nu hade jag tur. Det fanns kvar.

Lite meck att få in det i bilen, men med hjälp av snälla killar där så ordnade sej saken. Nu står bordet så fint i köket vid fönstret ut mot verandan. Det som stod där innan har fått flytta på sej lite. Det ska ner till stugan senare.

Så kul att dona lite. Blev så sugen på loppis-fynd och att hitta saker som jag kan sätta lite färg på. Kul med sånt så här på sommaren. Ska nog hitta nåt att börja med snart!

Skulle gärna fixa i ordning små pottskåp/sängbord igen.

Nyss betalat räkningarna och ja, vad säger man, man längtar genast tills nästa lön. Haha.. men så känner man väl jämt.
 
Bjuder på en bild från Thailand och när vi fick härlig massage. Skulle verkligen sitta fint nu de att sitta just där och njuta. Även om det ser lite ont ut just här...så var det hur skönt och bra som helst då.

Skulle sussa tidigt jag ju.. Jojusstde ja..här sitter jag.
Men nu, dusch och sängen.
Nattinatt på er!




27/6-12: Lite trött

Lite trött på att vara uppe för sent, och måsta kliva upp för tidigt. Dålig kombo om man säger så. Göra nåt åt det kanske... så himla svårt.
Jag blir toktrött kring 20-tiden på kvällen och sen går det om sej liksom, och ljuset.. det är ju så härligt!

Vi tar det lite för givet här uppe i norr, men ja, snart försvinner det ju igen och långa mörka vintern är här. Så det är ju inte så konstigt att man bara vill ta till vara på det. :)

Är oxå lite trött på Blogg.se som inte får till appen. Vill ju blogga från mobilen. Så mycket enklare. Men men.. den som väntar på något gott..hoppas jag :)

Nu kör vi, nya friska tag och en dag full med jobb!
Vi hörs sen!

26/6-12: jobb

Doftar starkt här. Hårfärg. Inte nån i huset som ska ha det utan Em fixar till vän. Em blev jättefin i håret tycker vi! Oxå varit till frissan nu. Skönt att toppa det.

Haft fullt upp på jobbet idag. Lär inte bli lugnare imorrn. Himla skoj med många nya kunder från norr till söder. Så ett tips, har ni inte bra avtal på er el så slå en pling ;)

Ingen värme att skryta om än, men heller inget regn som så många har så det blir över just nu. Rätt fint faktiskt. Sol och galet mörka moln skapar härligt ljus. Foto-sugen!

Kram!


25/6-12: Frissan

Go kväll i stugan!
Tänk va skönt det kan vara att få sitta och bli ompysslad hos frissan. Det var mindre skoj att kliva upp tidigt på ledig dag, men man.. va gör man inte liksom. Utväxten är väck!
 
Sen en snabb sväng runt i butik för att införskaffa ny fritös. Den förra ville inte vara med längre. Så nu blev det grillat med mumsiga pommes till middag nyss. Och ett glas rosé. Har ni testat den guldfärgade burken med rosécider? Väldigt god tycker vi.
 
 
Den där insändaren jag skrev om igår.. Jo den handlade om sommarskola. Jag anser att barnen ska lära sej det de ska när de går i skolan. Inte på sommarlovet.
Jag vet att många säger: jamen det är ju jättebra för att nuuu lär de sej och nuuuu är det lugnt och bra med lärare osv.
 
Jamen hallå... DET ska ju vara så under skoltid. Inte på sommarlovet. För då ska barnen ha just sommarlov. Jag förstår de som säger att det är bra. Självklart. Har man barn som inte klarat sej under terminerna så är det klart att man vill göra vad som går. Men..
 
Insändaren menar att barn måste få "lära sej klart" innan de går vidare till nästa årskurs. Och det instämmer jag helt och fullt i. Som det är nu går många barn vidare år till år utan att klara de mål som faktiskt finns.
 
Vet en lärare som berättade att åk 6 kom upp till högstadiet och inte kunde åk5´s matte, svenska etc. Då är det inte lätt för högstadielärarna att ta vid om man säger så.
 
Lika är det för gymnasiets lärare. De har sagt både en och två gånger till kidsen: jamen det där ska du redan kunna. Kidsen blir ju tokiga, det förstår man ju.
Men jag förstå lärarna oxå. De är lärare på gymnasiet för att just kunna undervisa på den nivån.
 
Men det är ju inte kidsens fel att de inte kan, att de inte har lärt sej, att de verkligen inte är på den nivån.
Det är lärarnas fel. Finns inget annat man kan säga. Det är ju de som ser eleverna varje dag. Som ser om de klarar sej på lektioner, på prov, ända från småskolan och uppåt.
 
(tänker på en väldigt dum sak som sas när en av kidsen här var liten. Hade jättesvårt med stavning och det borde ju ses över tyckte vi. Nämen det var bara att låta barnet skriva på, stavningen kommer av sej själv sen. Öh... Näe, så funkar det inte. Man måste få bli lärd. Så är det bara. I allt ju. Men ja, den taktiken kördes det med då. Fattar inte varför bara..)
 
Om det finns lärare i skolan, om det finns krav som måste uppnås så skulle det inte behövas sommarskola.
Eller hur?!  Och sen skulle då jag känna mej väldigt värdelös som lärare om jag inte kunde få mina elever att lära sej. Utan att de måste plugga vidare efter mitt läsår. Men det är jag det.
 
Och ja, det finns oxå väldigt bra lärare, jag drar inte alla över en kam här.
 
 
Nog om detta!
 
Har fått leka lite frisör här hemma idag oxå. Har hjälpt Em ut med löshåret. Och det kan jag säga, aldrig igen att jag står och drar i massa tejp ur håret. Huga.. led med henne där hon satt och plågades. Fy attan. Men nu är det ute iaf och ja, inte tejp igen. Ever! :)
 
Svider som sjutton i mina ögon. Undrar varför. Inge vidare iaf. Nu blir det lite tv och njuta av timmarna som är kvar av lediga dagen.
 
 
 
Tjing på er!
 

24/6-12: Fin helg

Hej i kvällen!
Fin midsommarhelg har det varit. Härligt väder och firat med familj och trevliga vänner. Sitter nu småtrött på ögat och ska strax i säng. Lite less på blogg.se om har gjort om allt här nu.. men man vänjer ju sej som oftast väldigt snabbt. Och jag hoppas verkligen att de fixar appen så jag kan blogga från mobilen igen. Snarast!
 
Hur har ni haft det då? Vi kom isäng tjugo över fem på midsommardagsmorronen. :) Japp, här blev vi uppe minsann. Himla skoj. Och igår blev det sent/tidigt igen. Skönt att kunna vara uppe utan och ta tillvara på ljuset. För det är verkligen ljust nu på nätterna hos oss. Så fint. Vi har ätit massa gott, lax, sill o nypärer, nubbesallad, grillat med massa röror... mycket gott helt enkelt. Jag rullar snart fram..huga. Sen massa ost och kex på det. Muuums! Man känner lite som efter julen, tur det blir vardag så man kommer in i vanliga matrutiner igen.
 
 
Idag har vi hunnit med att fira Lotta och Mattias som gick å gifte sej lite så där i smyg ;) Och samtigt blev det barnkalas då lilldotra fyllde hela fem år. Söta barn!
Mysigt att ha haft småttingar runt oss hela helgen. Nöjda fina barn, som mest roat sej själva.
 
 
Imorrn ska jag äääntligeeen till frissan! Säger som många andra, man väntar och tycker håret är ok, sen helt plötsligt så är det bara FÖR länge sen man var dit och fixade den där nedrans utväxten. Om jag ändå kunde boka in en tid direkt när jag är där, men icke då.. :)
 
Ska bli lite bilder nu om jag lyckas här... Och sen läste jag en himla bra insändare i tidningen i morse. Precis som om jag skrivit den själv. Handlade om skolan och sommarskola. Men det tar vi imorrn.
 
Krama varandra!
 
 
Nattinatt på er!

22/6-12: Trevlig Midsommar

Trevlig Midsommar önskar jag er alla!
Tittar in lite snabbt så här mellan sill och grillning :)
Hoppas ni alla har en fin kväll och njuter av glada vänners sällskap.

Bilder får det bli i morron.
Go kväll!

21/6-12: förberedelser

Solen skiner och ja, det är skönt med ledig dag. Har hunnit varit till Fränsta en sväng och där både handlat jordgubbsplant bland annat och fått kaffe o kaka. Trevligt!

På hemvägen blev det att ringa polisen då en långtradare inte körde som man bör. Höll på att frontalkrocka med mötande för att sen vara en hårsmån från att tippa i diket. Hemskt att se. Hoppas verkligen för allas säkerhet att polisen tog sej tid att ta tag i ärendet nu oxå.

Blir lite fler ärenden som ska uträttas här strax för att sen njuta av kvällen.
Tjing!


20/6-12: sent

Ja nu är det nästan slut på denna dagen. En dag fylld med många tankar och känslor.

Ännu en gång har en ung fin kille lämnat oss alldeles för tidigt. Blev väldigt illa berörd.. Känns så himla onödigt. Så overkligt.
Mina tankar går till hans familj, och en extra tanke till hans pappa Lennart.

Känns så konstigt att uppfyllas av tankar på döden. Jag har alltid haft jobbigt med detta. Tycker att det är minst lika jobbigt om någon levt väldigt länge som om någon är ung. Missförstå mej rätt här nu, självklart vill jag att alla ska få leva länge och lämna detta liv av naturlig orsak.

Men jag menar just sorgen. Smärtan. Saknaden. Den gör så ont och är så jobbig. Oavsett. Känslan av att aldrig mer...

Ta hand om er där ute, krama varann en extra gång.
Det är nu vi kan!

20/6-12: tidigt

..eller sent? Beror ju på hur man ser på saken. Hur som så ligger jag här med en ond tå, och med klarvakna ögon.

Varför då?? Ja tån begriper jag ju varför den ömmar, men sömnen då, var är den?

Verkligen jobbigt att inte vara trött när man borde. Irriterande. Ligger ju bara å tänker på att jag måste somna..

Suck..


18/6-12: skitig och glad

Helluu på er! Em och jag red idag igen, barbacka. Så härligt! Idag testade vi lite galopp oxå. Lite läskigt tyckte jag, men så härligt ändå.

Det är verkligen lyxigt som vi har det nu. Bara att gå dit, en liten prommis, och så får vi rida världens finaste och snällaste go-prinsar Jarpur och Hringur. Underbart är ordet! Tack snälla Ulrika för detta!!

Så skönt väder nu oxå. Värmen är här. Äntligen! Tyvärr så verkade myggen ha vaknat till rejält oxå.. Bläk.

Och en kollega berättade att hon plockat en fästing på sin vovve. Inge vidare de inte. De där läskiga krypen borde inte kunna leva här i norr.
Fy..ryser i hela mej av tanken på dem.

Lärt mej en del idag oxå. Ett: låt inte din fot vara kvar under hästens hov. Två: ha inte fel sorts trosor på dej.
;-)

Nyss har vi fikat på verandan och myst i ljuset av stearinljusen. Så nu är det bara att krypa ner i sängen o läsa lite, eller lägga några ord i Wordfeud :-)

Jo jag vill säga Grattis! till Pernilla som blivit Veckans blogg på Blogg.se. Himla skoj tycker jag!

Nattinatt!


17/6-12: rida

Solen skiner och det har inte regnat idag. Än :)

Har fortsatt rensandet av ogräs. Finns ju en del. Men nu syns det att det bor folk här på vår uppfart iaf. Blev riktigt bra!

Em och jag har varit o ridit oxå. Barbacka. Och jag vågade till och med tölta så. Stolt över mej skälv! Var så himla vingligt i början så jag trodde aldrig det skulle gå. Men det gjorde det.

Gled av en gång och skrattade gott. Och som tur är stannar ju prottarna direkt. Så snälla!

Måste fixa min foto-idé oxå med hästarna ;-)

Nu iväg o köpa käk här.
Hörs da!




15/6-12: lugnt

Alldeles stilla ute. Fint! Bara nån mc och lite fågelkvitter jag hör på håll. Mysig fredag!

Just ätit middag med bästaste U här ute på vår lovely veranda. Det blev broccoligratäng med keso och lök. Mums va gott det är! Och fick bli ett glas rött till. Vet ju att bilen ska stå ikväll ;)

Har så mycket jag vill dona med känner jag. Så många ideér som poppar upp. Med det är väl tur man vill nåt iaf.

Vill fixa väggen här ute, nya jordgubbsplatsen, nåt mys i 'lekstugan', grillplatsen och...och... ;-)
Undrar just vad vi ska börja med?!

Vissa vill ju alltid bara nån annanstans men vi trivs här och vill göra det bästa vi förmår av det.

Som oftast är det ju pengarna det hänger på. Finns så många som bara sparar på hög. Till vadå? Till när då?
Tycker de kan skänka lite till mej, så ska vi se att det går att använda kosingen. Det är väl det som är meningen, stålarna ska rulla. :-)

Em hos pappsen, Ta på Gotland och de andra två har jag ingen aning om vad de pysslar med nu. Vi myser på här en stund till sen hoppas vi det är nån bra film på tv. Att somna till ;) Näedå..

Grattis till Ånges studenter!


 


15/6-12: sol

Solen! Och inte ett moln så långt ögat ser. Perfekt för studenterna idag det.

Tidig morron blev det för mej. Em skulle iväg till pappsen som fyller år idag. Hipp hipp hurra för Matte idag! :)
Så tidigt släppte jag av henne vid tåget. Tittade efter henne där jag satt i bilen och kände mej alldeles varm.
Fina tjejen!!! <3
Och hur kan man se så där snygg ut den där tiden på morronen..? Hihi..Jag har bara massa morron-tröttan kvar i hela kroppen :)

Men nu kickar jag igång här med en kaffe.
God morgon på er!


14/6-12: Bal

Jag och Em har tillbringat kvällen på Erikslund. Vi har fotat niornas avslutningsbal. Det är så kul att se dem. Så uppklädda och fina. Man blir lite rörd minsann..

Grymma uppträdanden och av bland annat Kill Kill pussycat bjöds det på. Vilka killar att kunna röja på, och utanför scenen. :-)

Och vipps så tänker jag på hur himla mycket bra musik som kommer från Ånge! Häftigt de!

Nu har vi fikat lite här så våra kurrande magar lugnat ner sej.

Nu sovdags och ja, man vet ju vad man donar med i helgen :) Bilder!


13/6-12: ost

Nu är jag så där vansinnigt trött igen. Borde ju sovit för ett tag sen men har suttit i soffan med U och Em och mumsat ost & kex till en film.

Har hittat en favvo-ost, Marquis heter den. Så himla god! Mild men ändå mycket smak. Möms de!

Köpte svenska jordgubbar idag, och ja, längtar tills vi får egna. Doften, färgen och smaaaken!

Hunnit klippa fadern ikväll oxå. Han var lite väl långhårig nu. Bra blev det! Och sen visade jag dem klippet om paret som stötte på björnen. Vet ni vilket jag menar?

Om inte, kolla in på Aftonbladet.se och scrolla er ner på sidan. Ni lär hitta det. Jag har skrattar SÅ gott åt det flera gå ger idag. :-)

Ta och M har kommit fram till Gotland nu oxå. Härligt de! Skönt att höra att resan gick bra, då hon lätt känner av åksjuka.

Det var varmt och härligt där, blir ju inte mindre sugen att fara iväg då inte. Längtar så tills det är dags! Blir skoj att höra vad de tycker om allt sen. ;)

Nu måste jag sova, sussa sött!


12/6-12: skogen

Fin dag och framförallt fin kväll blev det. Mysigt! Lite strul med nätet på jobbet idag och nån kund som inte var så happy, men annars så :)

Blev en sväng runt spåret idag.
-Bra gjort de Malin!!
Kan säga att det är knappt nåt spår alls på vissa ställen. Växer ju igen så himla fort där. Synd.

Sen var det heeelt omöjligt att stanna, vilket är bra, men.. Mygg säger jag bara. Mygg!

Titta på bilden på mej, ovan mitt huvud, kom till och med på bild ;)

Myggen sägs ju dras till människor med stark sexlust eller som är svettiga. Undrar vad som passade in på mej ;-)

Nu tar jag mej själv till sängen här. Nattinatt fina ni!

( ett tips på bra låt: One last time med Agnes! ) Vill bara dansa...!

 


11/6-12: förändring

Sitter hur trött som helst och väntar på att de sista bilderna från cd-skivan ska kopieras över till datorn. Tar en stund..

Kul att se dem iaf, bilder från Guldhits-showen. :-) Ska försöka knåpa ihop en fotobok igen och då är det bra att ha mycket att välja bland. Så man hittar guldkornen liksom.

Har mått si så där idag annars. Fick höra sent igår att en kille född -94 hade omkommit i en bilolycka. Det är så hemskt. Ena stunden finns man, med hela livet framför sej, och i nästa..bara borta. Så onödigt. Så orättvist. Antar att det känns extra mycket då det är samma ålder som Em.

När jag for hem på lunchen fick jag tvinga mej själv att tänka på annat för att hålla gråten borta. Usch... jobbigt känns det.
Mina tankar går till hans anhöriga.

Nu måste jag isäng här. Ögonen svider så på mej. Trött är ordet. Nattinatt.
Ta hand om er! <3


10/6-12: söndag

Tiden flyger fram.. Idag har vi firat lite igen, studenten :-)
U har sett till att våra fordon inte ser så skitiga ut längre. Fint de! Tvättat lite, och flyttat torkvindan till bättre plats. Så skönt att hänga tvätt ute. I ett vipps är det torrt igen.

Skönt väder är det oxå. Inte galet varmt utan så där lagomt för att pyssla på med nåt.

Em har kompis här nu och de tog å premiär doppade sej för en stund sen. Brr..säger jag. Tur de kunde hoppa in i varm skön bastu efteråt.

Jag sitter...gissa vart? Jo på vår lovely veranda! Insvept i filt nu. Mysigt. Vill inte gå in. Men måste ju isäng när jag har jobb imorrn.

Dessa kvällar är det skitjobbigt att slita sej in rent ut sagt. Man vill ju bara vara. Men men..

Bytte ju jord i flera blommor här och idag slog en blomma ut, på Änglatrumpeten. Vackert! Händer mycket på bara några timmar. Hoppas den växer på höjden nu oxå..

Sussa sött!


9/6-12: blommor

Hej svejs!
Sitter ute på vår lovely veranda och bara har det gott nu. Kom just in från ogräsrensning. Ett-noll till mej :)
Dumt nog drog jag utan handskar..lär kännas imorrn de.

Har annars köpt och planterat lite blomster idag. Kul tycker jag. Blir så fint med lite färg här och där. Köpte även ny jord som har lite mera näring i sej. Vissa blommor har ju stått helt still stackarna.. Vill ju att de ska växa.

Grillat till middag blev det här. Undrar om man nån gång kommer ledsna på det? Tror inte det. Mums är ordet!

Stort Grattis säger jag idag till Lotta och Mattias oxå som smitit iväg och gift sej!! Fina ni, önskar er all lycka!

Studenten blev skoj och härlig för Ta. Känslan när man ser deras glada ansikten när de lämnar skolan är fantastisk. Sen att hon har jobb nu oxå är ju helt otroligt bra. :-)

Ett år kvar för Em. Kommer gå fort. Och på dagen sex månader tills hon blir 18år. Gaah...vart tar åren vägen?!

Ibland får jag nästan ångest när jag tänker på åren som bara rusar förbi. Nåt som man tyckte hände nyss, var för flera år sen när man tänker efter.

Vad vill man göra här och nu i sitt liv??

Em jobbade långt pass igår igen. Härligt för henne. Så glad att hon fått in en fot där och att hon trivs så bra. Inte dumt när lönen trillar in på kontot :-)

Tjing på er!


7/6-12: Student!

Stort Grattis till fina Ta säger vi idag!!!
-för hon hat tagit studenten, fy fan va hon är bra!

Glad tjej!


6/6-12: Sverige!

Stort Grattis till vårt fina Sverige säger vi idag!

Firandet här i vårt avlånga land är ju inte direkt i närheten av grannlandet Norge. Men det har varit flaggor i topp iaf.

Här har dagen spenderats med hårklippning (ja,jag kan öppna salong snart ) :) , kanelpaj-gofika och så rundade vi av kvällen med att skotta grus och börja fixa inför vår grillplats. Kul! Men rejält trött av skottningen. Träningspass-tack!

Imorrn beger vi oss till stan för att fira Ta som tar studenten. Kul! En stor dag för henne och alla andra glada som tar klivet ut i the real world :-)

Har tittat på massa klipp på youtube nu med en av lärarna jag hade i Åre, Åsa Eriksson. Blir SÅ sjukt danssugen när jag tittar. Vill dansa nu!
Men det blir sängen.

Nattinatt på er fina!


5/6-12: Yes!

Vilken dag. Solen har hittat oss igen, härligt! Kändes redan i morse att det var nån grad varmare. Äntligen säger jag. :-)

Har pysslat på med lite av varje sen jag kom hem. Och U och jag tog tag i jordgubbslandet oxå så nu är det ett minne blott. Skönt! Det gick förvånansvärt lätt att få bort det oxå. Tack för det landet.

Nästa projekt blir att skapa ett odlingsställe där igen, fast i lådor. Blir bättre det hoppas vi.

Och visst kliar det i fingrarna på mej nu, vill ju ut och dona mera direkt. Men nu är det kväll och vi tänker mysa ner oss i soffan. Det är ju 'fredagskväll' , på låtsas ;)


5/6-12: Men..

Men varför ska det inte gå att kunna blogga via mobilen nu då tro? Jag som tycker det är så enkelt. Men men.. det lär ju lösa sej.

Vädret, detta väder... Det är ju inte konstigt att vi i detta land i norr, pratar om vädret lite nu och då. Först kall mörk vinter (som inte allt varit så jobbig enligt mej) och nu längtar man ju efter sommar och sol, värme! Men än så länge är det bara regn regn och grått o kallt. Men som sagt, de säger att på torsdag kommer värmen tillbaka. Jag håller tummarna hårt för det!

Tänk att få en helg med sol så man kan ligga ute och sola och ha det gött. Vore nåt nu de!
Blev på med myslurvtröjan jag köpte i Åre idag. Som ytterplagg alltså. Skulle jag sitta med den inne på jobbet så skulle väl jag se ut som "frys-i-hjäl" och riktigt så frusen är jag inte ( idag iaf ) :)

Fullt upp med alla möjliga studentpåhitt har Ta hemma. Skoj skoj, men mycket nu.. Vet att Em önskar hon vore "där" hon med nu, men oj va fort det kommer gå. Ett år till så är alla fyra ute in the real world. Herregud.. vart tar tiden vägen?? Känns både bra och sorgligt tycker jag.

Nu ska jag ta tag i dagen så hörs vi senare.
Tjing!


2/6-12: Dripp dropp..

Träslaget och studentbal. Och regn. Ja ja, det ena gick ändå bra trots 'dropparna' och det andra är ju inomhus så det går. :-)

Upp i ottan blev det och skjutsa till brännbollen. Härligt med denna tradition här. Undrar just hur många år det pågått nu..?

Nästa gång jag slog upp mina blå möttes jag av synen av en clown ;)

Nu har Ta och Mikaela skjutsats en bit på väg mot studentbalen. De är så fina! Känns speciellt när kidsen klär upp sej. Önskar jag fick vara mingelfotograf där på festen. :-)
Inte långt kvar nu innan tolv år av skola är till ända för dem.

Tänker tillbaka på min student. Då hade vi ingen bal utan bara själva studentfesten. Vill ta tillbaka tiden och oxå gå på bal :)

Fnissat åt skvallerblaskor och löst lite korsord är annat jag pysslat med idag. Passande väder för sånt. Det är ju efterbränning ikväll och sen även dans på Vårbacken. Hm..

Tjing på er!

 


1/6-12: Yes!

Jamen heeelt rätt vinnare tycker jag! Molly var toppen på alla vis och vilken personlig utveckling hon fått under den här tiden. Fantastisk tjej!

Men som sagt, Anton har varit tipp topp på alla danser han gjort. Grymt bra jobbat! Grattis!!!

Det är så himla kul att se dem dansa. Tänk att få vara där, träna med dem och bara njuta av allt nytt. Åh..

Em har kommit hem från jobbkväll igen och Ta har njutit av ledighet efter dagar på rad av jobb och nyss stack de iväg på cyklar mot äventyr i kvällskylan. :)

Fy attan va kallt det är. Endast 4 grader här nu. Brr.. Inte helt ok.

Men solen har lyst på oss iaf, alltid nåt.
Nu mer mys i soffan med Ziperallen på. Eller av. Eller på.. ;-)

Anton & Sigrid -tra la la la la, Anton & Sigrid - tra la la la la..

 


1/6: Fniss..

Klockan är mycket. Sova för ett bra tag sedan, vore nåt de. :)
Men nixpix. Är knappt trött. Bara så glad!

Jag kan ju inte vara eller bli annat när kidsen jobbar och får mera jobb!!! Lycka!

Plockat lite här nu, fikat med goda vänner och surrat om ditt & datt. Trevligt!

Fick fina hallonbuskar av en kollega, Tack igen! Vi planterade dem igår kväll och japp, de lever än :) Hoppas kunna plocka fina goda maskfria hallon framöver. Mums!

Nämen nu känner jag att sängen kallar på mej. Fredag imorrn, härligt de!
Det är ju 'Grand finale' oxå, spännande!

Sussa sött!


RSS 2.0