28/11: Hipp hipp..

Grattis på födelseddagen gubben min! <3

Idag är det första advent och julskyltning. Och födelsedag för min U. Allt på en gång! Jag har stått ute i kylan oxå på julskyltningen för mitt jobb. Huga va kallt det var där ett tag. Och nu är det -22 grader ute.. Lite för kallt tycker jag. Tur man får vara inne i värmen nu. Efter skyltningen var det hem för firande här. Trevligt! Hittat en väldigt god glögg oxå. Herrljungas märke, och smaken är äpple och vanilj. Mums!

Blev middag på Thai restaurangen idag. Skönt att gå in och värma sej och mums va gott det var. Som alltid!I fredags bakade kidsen pepparkakor här hemma. Va mysigt det var! Så länge sen. Och oj vilken fantasi de hade..hehe... väldigt tjusiga skapelser fick de till minsann. =) Och jag och U fick en alldeles egen pepparkaka oxå!



Hm.. vi matar ju "våra" fåglar här hela vintern vilket vi tycker är hur mysigt som helst. Härligt att titta på dem och försöka veta vad det är för sort.. brukar inte vara så lätt. Men favoriten är ju domherren. Så vacker!
Men.. detta ser ju inte så kul ut kanske. Vi matar fåglarna, och släpper sen ut våra katter som lägger sej på lur. Men än har de inte fått fatt i nån. Tack o lov!



Nu tänker jag mysa ner i soffan en stund. Känner mej så där pumsigt trött efter att ha varit ute i kylan. Kanske blir en kopp glögg till =)



Första advent-kramen till er!

25/11: Lyxfällan och bröllop

-Lillan, du fick en tid! Nu på fredag morron! Bra va?
-Jättebra! Nu imorrn alltså?
-Nä, haha.. på fredag. =)
-Ja imorrn.
-Men nä, inte imorgon. ;) På fredag. Och jag fick på tisdag.
-Meeen har du blivit tokig? Det ÄR fredag imorrn mamma.
-..........?


Oj oj oj säger jag bara. Nu har jag tappat en dag denna veckan. Jag var heelt övertygad om att det var onsdag idag. Hade skrivit upp fackmöte i almanackan och fått för mej att det skulle vara på onsdagen. Och ja, därför hade jag det. Hahaha.. Kände mej lite dum när jag sen svarade lillan att ja, just det ja, fredag imorrn. ;)

Kanske skulle behöva vila mej lite.. eller nåt. Har jobbat som en tok denna veckan. Har haft fullt upp med allt. Avtal, lösenavgifter, bekräftelsebrev, flyttar, registreringar med mera med mera... Och mitt skrivbord är fortfarande fullt. Suck. Känns som om jag aldrig kommer ikapp nu, men det gör jag ju så klart. Ingen fara med en veckas fullt upp. Men tänk om det skulle kännas och vara så här jämt. Usch och fy. 

Nu ikväll har jag suttit och tittat på först Byggfällan (hette det så) och sen Lyxfällan. Jag blir bara arg när jag ser Lyxfällan. Hur i hela friden kan nån enda människa vara så jämarns korkad så man inte inser att hoppsan.. jag har massa räkningar obetalda, kronofogden är efter mej etc, men jag fortsätter handla ändå? Jag fattar bara inte. Det är ju inte klokt när de kan ha skulder i tusental och ändå bara fortsätta shoppa loss liksom. Helt oansvarslöst och korkat tycker jag iaf. 

Som nu i programmet när kvinnan inte jobbade, och hade inte brytt sej just om att söka några jobb... idiot!
Sen sitter hon hemma hela dagarna och spelar spel på facebook. Jamen guuuud va bra jobbat! Ååå.. ja jag blir bara arg. Väx upp för sjutton och ta lite ansvar!

Hur hade det gått för dem om de inte fått en chans genom programmet?? 
Och hur ser det ut för dem ett år senare
Vore skoj att få veta det. Hoppas ju verkligen att de lärt sej nåt.

Imorrn efter jobbet ska vi försöka fixa lite presenter och klappar till kidsen! Ska bli skoj! Och även fixa lite prylar som behövs hit hem. Bland annat ett nytt strykjärn. Tråkigt att handla, men måste ju ha. Helst skulle jag bara vilja ha flera timmar att gå runt och köpa kläder till mej själv. Har typ inget nu. Eller jo det är ju klart att jag har. Men alla kvinns där ute förstår mej helt och fullt, eller hur?! ;) 

Man står där på morronen och tittar och tar fram det ena efter det andra plagget och känner bara näe, vill inte, går inte, passar inte. Usch och bläk.    

Tänker på julklappar! Va härligt ord. Så mycket förväntningar som ligger bakom det. Myspysigt! Det var så roligt när kidsen var små. Då kunde man handla så många småsaker som de blev jätteglada över. Många paket skulle det ju vara. Och med fyra barn i huset så blev det en hel del. 
Och vipps är de stora och önskar sej.. pengar. Hur kul är det på en skala att ge bort? 0
Men har fått två önskelistor iaf! =) Tacksam för dessa!!! 

Ang julen i övrigt så jag vi bestämt att i år blir vi förmodligen hemma här. Ska bli helt underbart att bara vara. Inte behöva iväg och stressa runt. Vi får väl se hur det går. Jag vill att julen ska vara härlig, om man så ska sitta framför tv och äta falukorv =)

Hm.. nån bild måste ju in oxå, annar blir det ju lite tris kanske. Jag tar några riktigt somriga bilder på ett bröllop jag fotat. Härlig dag, men det var verkligen inte så varmt som det ser ut på bilderna. Men de var riktigt duktiga på att posera och hänga med på alla upptåg jag hade för dem =) 







Visst är de fina? Och det var en sån fin äng full med gula blommor, härligt! 
Första bilden-en gullig liten skål.
Andra bilden-romantisk smygpussbild.
Tredje bilden-mys på picknick filten.

Sommar är ju underbart, när det verkligen är sommar.
Men jag blev alldeles varm inombords nu häromdagen oxå, när det snöade så där fint och lugnt, med stora fina flingor. Och nu är det ju första advent på söndag oxå så det är ju dags för ljusstakar! Mysigt tycker jag!! 
Och vi har ju födelsedag här hemma oxå, och julskyltning.. mycket nu! 

Nattinatti på er!  Måste i säng nu så jag orkar med imorrn, för det är ju fredag! =)

22/11: Showbilder!

Nu låter det som att tvättmaskinen håller på att lämna huset igen.. Måste ordna så den där prylen står still.
Sitter och småfryser här nu. Ska väl hoppa in i duschen och sen göra kväll. Jobbade över lite idag. Har varit så grymt mycke samtal och väldigt många har tecknat avtal. Himla bra!

Vill göra alla er uppmärksamma på att se till att ni har ett avtal tecknat, när det gäller elen. Inte alls bra att inte ha gjort något val. Jag vet, det är ju tråkigt och krångligt att förstå. Men jag lovar, ring mej, så ska jag förklara för er! Kolla upp elen! =)  Fyrfasen!

I helgen hade vi show igen. Guldhits! Det var fullsatt och jättehärlig publik! (och vakterna hade fullt upp de med! )
Det är fantastiskt skoj att vi fortfarande håller på tycker jag. Det trodde man aldrig när vi startade. Kul! Och roligt är det att det kommer mera folk härifrån nu, än det gjorde tidigare.

Det är väl så att man inte tycker sej vilja lägga ut pengar och fara till Bräcke. Man tycker nog att "det kan väl inte vara nåt". Jag tycker inte det är en konstig tanke, för så tänker nog de flesta. Ska man iväg på nåt så vill man minst fara till stan iaf. =) Men jag kan lova er! Showen är värd att se!

Här lite bilder från i lördags!























Vi har så himla kul tillsammans och jag är så glad att jag får hålla på med detta fortfarande!
Och rätt häftig bild den här sista, på kicken! =) Inte illa pinkat!

Nattinatt då!


20/11: Firad igen!

-Jag ville säga, att vi är mirakel, vi är mirakel du och jag!

Underbar låt med Martin Stenmarck! Spelar för fullt här hemma nu. Bara jag och katterna som springer runt här. Jag har sovit ut gott idag. Skönt att äntligen få göra det. Det längtar jag till varje vecka, just att lördagmorron få sova ut och vakna av mej själv. Utan väckarklockan. =) Har just ätit gröt här och gett katterna lite lördagsgodis! 




Igår efter jobbet så hade de bett mej och en kollega stanna kvar. De skulle fira oss båda eftersom vi fyllt 40!  Jättetrevligt var det. Vi fick grekisk buffé och det var såå gott! Sen var det massa surr och glada skratt, allt på topp! Och även lite gympa hann vi med =) Tusen Tack snälla kollegor som fixade detta!!!



Inatt har jag drömt massa kontstigt. Två saker jag minns nu är att jag, eller vi här hemma hade hamstern Beauty kvar. Men hon såg inte ut som lillans Beauty, utan var vit, skrynklig och alldeles vanvårdad. Det var jättehemskt. Hennes ögon var vita, de hade blivti det av för lite mat.. jaja, drömmar. Och jag minns hur jag höll henne i famnen och ville inget annat än hjälpa henne, och kunde inte förstå hur jag hade kunnat vanvårda henne så. Huga.. Jag gav henne majs och hon åt som bara den. Sen hade jag ett glas vatten oxå som hon fick dricka ur. Hon hade varken ätit eller druckit på hur länge som helst. Och när hon åt så såg jag att hennes tänder var helt bruna och trasiga. Vidrigt. Buren var trasig och ingen sand eller nåt där i.

Varför drömmer jag så? Jag älskar djur och skulle aldrig i livet kunna låta bli att sköta om dem.

Sen drömde jag att jag pratade med N här hemma. Vi surrade om livet efter skolan. Hon tyckte inte man behövde jobb.. nähäpp.. För hon hade ju träffat rätt kille nu så det skulle ordna sej ändå. Hon behövde inte jobba. Gaaalet? Ja! Minns hur jag kände förtvivlan och försökte få henne att förstå att hon hade ju så mycket att ge och självklart behövde hon ett jobb för sin egen del.. Oj oj.. va jobbigt det var.  
Hehe.. men den drömmen är nog för att U och jag har surrat här hemma om dem och hur det kommer bli när de slutar skolan. Man vill ju att de ska få det bra!

Nu kokar jag lite kaffe här och U är på ingång! Blir en fika och sen att sätta fart här med att sminka sej och locka håret till ikväll. För nu är det show igen! Ska blir jättekul! Och fullsatt är det oxå!
Ett gäng från nätbolaget är oxå där ikväll. Pirrigt. Känns ju alltid lite extra när jag känner folk i publiken. Hoppas bara det går lika bra som sist för oss alla. Och att min klännings dragkedja vill fungera på slutet så hela går att dra upp... :) Håll en tumme snälla!

Häromdagen fick jag en vacker ros från U oxå. Snacka om att jag blev glad då! Så vackert tycker jag, att ge nåt så där, bara därför att! Underbart! Glad i hjärtat!

 

-Nämen nu Malin är det dags här, sätt fart så du hinner fixa allt, gå igenom alla kläder och prylar som ska med!

Japp! Tjing da!


16/11: Slöseri och LÄSKIGT sår.

Gott det är med mandariner! Jag gillar när de är åt det sura hållet. Är det söta så tycker jag det smakar bläk. Och är de torra då slänger jag dem.

Apropå slänga.. hörde på radion om att vi slänger så mycket mat idag. Och ja, så är det nog. Vilket himla slöseri. Med det mesta faktiskt. Jag är en sån som kollar datumet på mjölkpaketet istället för att lukta/smaka på den. Som att mjölken i paketet faktiskt vet vilken dag det är, och just prick då, det datumet, så blir den dålig.

                                                         Bild från google.se.

Nja så är det nog inte. Men av nån anledning så tycker jag det är äckligt när mjölken "kan" vara dålig. Samma är det om jag hittar minsta lilla prick av mögel på bröd eller ost. Slängs i soporna direkt. Eller på somaren i komposten. Jag vet, det går att skära bort biten som är dålig. Men i min värld så känner jag smaken av mögel överallt, bara för att jag sett det. Tokigt men sant.

Skulle varit förr det.. oj oj..
Sen är det de med rester oxå. När man bodde hemma och hade ätit middag, då var det självklart att de rester som blev över, åts upp nästa dag. Till lunch kanske. Men idag säger vi gärna: nja, jag vet inte om jag är sugen på det nu. Och så lagar vi till nåt annat. Som det säkert oxå blir lite över av. Och inte tusan vill man SEN äta den där första resten.. (om man inte varit duktig och stoppat in det i frysen förstås) =)

Minns när jag såg ett program på tv om några i England som bestämt sej för att inte använda pengar. Ja var det kris så måste de väl. Men de fixade verkligen att leva utan att köpa saker. De såg till att hålla ögonen öppna när nån slängde nån säng eller nåt bord och sånt. Så fixade de till sin lägenhet. Perfekt. Det är ju massa saker som jag bara skulle slänga på tippen direkt, som säkert skulle vara ett toppenfynd för nån annan.

Sen gick de runt bland mataffärer oxå för att kunna plocka det som slängts. Det var massor av varor som var helt riktiga, men skulle slängas för det kom in nytt. Tex frukt, bröd och sånt. Och så luktade de på allt de tog. De sa att man känner direkt både på frukt, grönsaker, bröd och ägg om det var dåligt. Men här var det trixigare för dem. Det var nämligen så att affärens personal gick ut till containerna och sprutade tvätt/diskmedel på alla varor för att förstöra dem. HELT sjukt ju. Men de ansåg att de inte skulle få tillgång till detta. Och ja det var väl inte personalen själv utan nån byråkrat som bestämt det så klart.

Bild från google.se

Jag tycker det är helt galet. Jag menar, helt ok mat, som folk vill äta. Varför inte? Nu tänker säkert många: jamen hur skulle det se ut om alla gick och plockade mat därifrån. Affären skulle inte få in pengar...
Struntprat ju.

Hur många vet du som skulle gå dit och plocka? Eller skulle du göra det själv?
Nä, förmodligen inte. Det är nog ändå en liten klick människor som väljer att leva så där så jag är fullt övertygad om att det inte rör affärens ekonomi alls. De lägger på så mycket på allt ändå.

Nog om detta tråk =)

I söndags var det farsdag! Jag tycker om när man firar så här. Trevligt! Vi har hur länge som helst sagt att vi ska hjälpa mor och far med en ny dator. Deras var typ från stenåldern ungefär. Gick inte ens att få igång internet. Tog timmar innan allt var uppstartat. Så sagt och gjort nu blev det fixat. Perfekt! Och Tusen Tack till vår duktige datanisse S! Du är en klippa du!

Nu har vi varit där ikväll och donat lite med datan. Visat lite olika sidor och så, så att de kommer igång. Kul! Även om de ibland säger: nämen inte behöver väl vi detta.. så vet jag ju att de är glada nu för att den finns där. Roligare att hänga med liksom! =)

En kollega till mej har en dotter som råkat ut för nåt läskigt minsann. Har blivit biten/stucken av nåt kryp på knät. Det gjorde riktigt ont och bara på nån dag så var det väldigt svullet och sen har det varat... Undrar just vad det är för nån läskig pryl som stuckit henne. Vill ni titta in så här är länken, men jag varnar er..
http://hockeyemelie.blogg.se/

Hoppas verkligen hon fått tag på rätt/bra medicin och doktor nu, så allt blir bra igen!

Nattinatt bloggen!



14/11:Fötter

Visst är det härligt med helg? Och speciellt lördag! Helgens höjdpunkt liksom!
Har bara slappat hela långa dagen och suttit och läst bok. Mysigt. Kände där ett tag att:va sjutton, va tråkigt det är. Men sen gick det över i: å va härligt med en lugn dag när jag bara kan sitta och läsa och fika och må gott. Inte dumt!

Måste TACKA er alla som besökt min blogg oxå. Har ju haft besöksrekord nu härom dagen! Härligt! Kram till er alla! Kul oxå för att kommentarer. Hoppas jag har besvarat alla nu!

Har tittat på "Så mycket bättre" nu ikväll och bara njuter av det programmet. Så himla härligt! Man blir bara så glad i hela kroppen. Önskar jag satt där med dem och fick njuta av allihopa på plats!

Var en snabbis till Ånge förut idag oxå. Tittade in på en affär med massa pyssel. Härligt. Men.. tycker nog att det finns en del konstnärer som inte riktigt förtjänar det de "får in". Ska inte klaga nu, men jag tycker det finns de som kan måla sååå mycket bättre än andra.. Ja ja, smaken är som baken. Så är det.

Vi människor har smyckat sej i alla tider för att behaga det andra könet, men detta är väl ändå att gå för långt va? Jag tycker det är helt sjuk iaf. Titta:




Bilderna tagna från internet.

Ja inte är det snyggt iaf. Och attans va ont de stackars tjejerna måste ha. Kolla hur foten ser ut. Huga..
Där skulle man inte ha en suck men sina blad i storlek 39 direkt. =) Men jag behåller nog mina ändå!

Nu blir det ner till E och F och hoppas få hoppa in på lite guitar hero en sväng! Kuligt!
Nattinattkramen!

12/11: Gås och så gick det till!

Fredags-mys!
Japp, äntligen fredag igen. Härliga dag. Och jag plockade ut lite tid idag slutade jobbet vid 12. Tänk va mycke man måste fixa med när man ska sluta tidigt. Fick nästan panik där på slutet för att hinna få iväg det sista med posten och så. Men det gick!

När jag for hem så möttes jag av en härligt konstig syn här utanför. Jag ser våran katt Baggis, och framför honom.. en gås. Ja en kanada-gås som ligger på vägen. Tog nån sekund innan jag förstod vad jag såg och sen upp med mobilen och försöka få nån bild. Och detta fick jag med!







Fågeln reste på sej när jag kom med bilen. Försökte få bort slasket på rutan så det skulle synas mera. Då vände sej Baggis mot mej och gav mej stanna-där-du-är-och-stör-mej-ej-blicken =)
Ja ja, jag är ändå tacksam för att gåsen fick flyga sin kos. Tänk om Baggis lyckats bita sej fast i honom. Vad skulle jag gjort då tro. Pysslat om en skadad fågel just nu kanske. ;)
Hoppas verkligen att gåsen hittar tillbaka till sin flock igen. Stackarn.

Sen for jag ner och kollade i stugan hur det gick för U som är där och pysslar med vår timring. Fint blir det! Vi tog en liten fika i bilen innan jag for hemåt igen. Trevligt!



Hihi.. måste ju visa bilderna lillan tog just när jag piercade min navel oxå. Kul kul..











Ja som tur var hade jag lillans hand att hålla i. =) Men nu sitter den där iaf.

Nu tänker jag mysa ner framför tv och riktigt njuta av fredagskvällen.
Kramen på er!

Å..fick just ett glas vitt här. Tack tack, och skål!

9/11: 40! Piercing.

Japp nu är det gjort! Jag har fyllt 40 år! Herregud va åren går... börjar bli gammal ju. Huga.... Men det viktiga är väl ändå hur man känner sej inuti. Och nä, inte alls 40. Inte än. Fast ja man känner ju att man inte är 20 längre om man säger så. =)

Hade ju lite noja för detta (vet en som skulle säga "mycke" noja) Men jag klarade av det, och det gick ju bra! =)



Dagen var på topp iaf. Bubbel och mys från morron till kväll. Tårta och presenter! Familjen samlad! Ja vad mer kan man önska sej?! Presenten från kidsen var rolig vill jag lova. Fick ett brev där det stod: på tisdag den 9/11 ska du infinna dej en trappa ner direkt efter jobbet. Och se till att pilla ut allt navel-ludd innan du går dit.

Huga..jag blev alldeles svettig hela jag och bara kände paniken komma. Gaaahh... skulle jag våga det? Pierca min navel?? Och inte hade jag just nån tid på mej att gruva mej heller. Men.. japp nu är det gjort! E kom som tur var och höll mej i handen medans det skedde. Och ja, så klart gör det ont. Hon gjorde ju ett hål i mej ;)
Men det var inte alls så farligt som jag trodde. Helt sant!

Fint är det! Blev ett smycke med två röda pärlor. Tjusigt! Tack tack alla ni E, Ta, Na och Ti.



Måste visa en present jag fick av E som jag bara älskar. Jag som fryser jämt har nu nåt gosigt att värma mina fötter med!



Hur gosiga och sköna sockar som helst! Love!

Visst är det väl konstigt att jag kan frysa här hemma, medans Ti och U sitter och svettas. Förstår inte. Jag måste nog helt enkelt vara skapt för att bo i ett varmare land. Känner att en utlandsresa skulle sitta fint nu. En resa om mest ska handla om att ligga på en strand och läsa bok, lyssna på musik och lapa sol och värme!! Åh.. va jag vill det nu. (lyckliga kollega L som njuter av just detta nu)

Igår var vi på middag i stan. Jättetrevligt. Det var Ta klass som skulle öva sej i att laga mat och servera. Så självklart for vi ner. Det är som ett industriområde, men jättefint där inne. Gamla vin & sprits lokaler tror jag visst. Mina och U föräldrar och alla kidsen var på plats. Jättegod mat var det. Varmrätt och efterrätt. Mums! Ta är duktig att servera. Det märks att hon jobbat extra med detta nu. Mera lugn och fixade det hela mera galant än vissa andra. Men ja, alla är nybörjare i början. Efteråt så for vi upp till deras lägenhet så familjen fick sen den. Trevlig kväll!

Och imorrn varnas det för snöstorm här... Ja ja.. vintern är ju här. Blir ljusare iaf. Alltid nåt.
Tycker annars att det är lite väl överdrivet när det ska snackas inför varje års första snö, att det är kaos på g. Jamen det blir ju vinter varje år, och med snön kommer halkan på vägarna. Det borde vi inte kalla för varningar och kaos. Utan bara normalt. Vinterdäck på, och ta det lugnt där ute. Vi håller tummarna allihop, för oss alla tycker jag! :)

Jag gillar ju att fota, massor. Och dotra gillar att fota, massa massa mera! Vilket är jättekul, för hon är duktig. Jag såg en häftig kopp på en blogg här, en som såg ut som ett objektiv. Skulle så gärna vilja få tag på en sån. Men vad jag fattade så fanns de bara att beställa från USA tror jag. Om du vet var det finns att få tag på en sån i Sverige så berätta gärna det för mej!

Visst är den frän då?!



Nu ska jag strax hämta E från F i Ånge och sen surra lite med henne innan sängen här. Ska fortsätta läsa i läskiga boken. Vill bli klar, har ju en annan som ligger och väntar på mej.

Avslutar dagens blogg med en snygg blid på dotra! Och tack gumman min för att du höll mamsentramsen i handen idag. Det behövde jag! Kramen!



Nattinatt på er!



4/11: Måla måla måla

Hejsan!
Va kul det är att måla! Förnya i ett vips liksom!
Fast ja det har ju tagit ett tag ändå. Eftersom det blev fel.. Men nu, efter mycke om och men så fick köksbordet bli vitt. Jag har bara grundat nu så det blir färdigt först imorrn. Sen ska det slipas lite oxå. Så klart!

bort med det laserade, bort med det grå/blå/svarta och sen:



Vitt! Kul är det! Tog hallspeglarna oxå på en gång. U fixade den stora och jag den lilla. Jag var på vippen att måla väggarna i hallen oxå, men hejdade mej. =)



Jag är så glad att vi har några timmars arbetstidsförkortning på jobbet som vi kan plocka ut nästan när vi vill. Jag ska lägga ut lite timmar nu, vilket känns som reda lyxen. Slutade halv ett idag och tänker göra det imorrn med. Perfekt att kunna komma hem medans det är ljust ute och jag är pigg.

Fick sån energi här så jag har städat köket och donat lite med en massa här hemma. Kul! Och sen hann jag ju med målningen oxå. Bara plus!

Nu ikväll har vi rockat lös här oxå. Ta, E, U och jag har spelat Guitar Hero! Var så länge sen nu men det gick faktiskt riktigt bra för oss. Jättekul! Hoppas vi gör om det snart igen. Tänkte spela Wii oxå, men det hann vi inte. Nu har Ta farit tillbaka till stan, ska jobba imorrn. E ligger och läser och jag ska fika lite med U. Sen känns det som att sängen lockar. Börjar bli trött nu.

Så där skönt trött, glad över det jag gjort idag!
Nattinatt!

Oj, höll på att glömma, vill ju visa mitt fina blad från jobbet, går undan!


3/11: Läppomoj

Nä. Det blev inte bra. Suck.
Bordet alltså.

Vi provade, gick inte. Vi slipade och provade igen. Såg lovande ut ett tag, men nä. Nu måste bordet slipas igen. Lite less faktiskt. Hade ju velat ha bordet fixat i helgen. Har även tankar på att bara måla det vitt och sen slipa det lite shabby chic istället. Verkar enklast i nuläget.

Hm.. sen vill jag fynda furuskåp (helst två) som jag kan måla vita oxå för att ha här i köket. Mycke man vill, som alltid. Hade jag bara en massa pengar så skulle det ju vara så mycke enklare. Man vill ju alltid så mycket och har alltid för lite pengar.

Idag på eftermiddagen kändes det som en bastu på jobbet. Nu har vi suttit och frusit hur länge som helst, och kört våra små värmefläktar på våra rum. Men rätt som det var idag så började elementen funka. För fullt. Jag undrar hur varmt det är där i morron. Kanske får ta på sommarklänning! =)

Har en stor blomma på mitt kontor som det är ett blad på som tänker veckla ut sej. Tycker det är vackert. Detta tog jag alldeles efter lunchen.



Och detta tog jag några timmar senare.



Hänt massor ju , på väldigt kort tid. Ska bli kul att se hur den ser ut imorrn. (hoppas den inte dött av värmeslag där inne bara )
Måste fixa nya blommor här hemma oxå nu. Sen inte ok ut. Köpa blomjord och fixa i ordning lite.

Vi var ner till stugan häromdagen oxå för att lämna lite plank. Och jag blev så glad när jag såg att U har kommit så långt med timringen. Kul! Längtar så tills detta projekt är klart! Eller iaf tills jag kan sätta igång inne där och dona iordning allt. Måla och fixa!



Min kära dotter brukar säga till mej: meeen.. du har ju så många. Behöver du verkligen en till?
Och då svarar jag: jamen den är slut, eller jamen..jag hittar den inte.
Då pratar vi om "läppomojer". Ja ni vet, läppglans, cerat. Jag har ju några, det är sant. Men de försvinner ju ibland. Och så finns inte just DEN som jag vill ha.
Läste ett roligt inlägg på en blogg förut. Om en tjej som hade rensat två-tre väskor på just läppglans och där ligger jag i lä måste jag säga. Kolla in detta:



Jag kan ändå säga att jag själv har 8 stycken av dessa iaf. :)

Nu tänker jag titta vidare här på lite olika shabby chic möbler i olika varianter och få lite inspiration. Kul kul!

Avslutar dagens blogg med två fotojobb-bilder på en riktigt grym tjej från Ånge som tävlar i.. Ja det ser ni ju!
Här är Anna:





Många timmars slit bakom den där kroppen minsann.

Tjing!

2/11: Internet påslaget

Hihi.. ja man är ju inte haj på detta med datorer iaf. Igår var jag galen på mitt internet. Funkade ju inte. Och det stod inte vad som var fel heller. Men nu när jag tog mej tid/lust/ork att prova igen, utan att bli galen, så står det: "trådlöst internet är inte påslaget".

Påslaget? Jamen.. då måste ju jag ha stängt av det då på nåt sätt. På nån knapp. Hade ingen aning om vad jag hade gjort.. Men letade på tangentbordet för fullt för att hitta nån "sån" knapp. Till slut fick jag prata med våran it-bästis S som genast förklarade för mej hur knappen ser ut! Toppen! Allt fixat! =)

Är säkert många som skrattar och tycker att detta bör väl alla veta och kunna. Men näpp. Så är det inte. Men nu vet jag iaf. Tack tack för det!

Idag fick jag massage på jobbet. Brukar alltid säga att jag njuter av det. För massage är ju alltid skönt! Eller?
Nä, idag gjorde det bara ont. Fy.. Jag var svullen och alldeles öm. Och sen massage på det. Men ja, det kommer ju bli bättre. Inge kul att jag ska få så ont efter att jag dansat. Behöver styrketräning.. suck.

Mer som behövs är löpning. Önskar så att jag kunde gilla det. Har nästa börjat tycka om det en gång... En sommar när jag höll på i elljusspåret. Kämpade som bara den minns jag, och det gav resultat. Kände mej så duktig när jag kom hem efter en runda. Men nu..suck.. Väldigt lång väg dit.
Önskar att jag kunde längta ut, på med skorna och iväg bara. Gaaahh.. less på mej själv nu.

Istället har jag bara suttit i soffan nu med E och Ta. Verkligen slöat. Tror jag slumrade lite oxå. Men nu ska jag måla bord iaf. Igen. =)

Så här såg jag ut för nån dag sen.



Ville ju lasera köksbordet grått. Men nix, skulle inte gå att få till den färg jag vill ha. Så då blev det vitt. Ja det är väl ok oxå. Men.. inte som jag vill egenligen. Tyckte inte det passade på nåt sätt här. Så efter en titt på en bänkskiva så har jag nu hittat en annan färg. I grått. Tror det blir att prova den ikväll. Ska kolla om U har lust att hjälpa mej.

Trodde E & Ta skulle baka nu.. de for en snabbis till Ånge för att köpa socker. Men nu hamnade de vid tv igen. Försöker få dem att baka bullar, mums de tycker jag =)

Kanske såg jag ut så här idag när jag fick massage?! Fast här ligger jag på min egen bänk.



Kram & hej!

1/11: Premiär

Nyss hemkommen från middag, mums va gott det var. Tänk vilken tur man har som först fått fixat naglarna (äntligen) och sen bara behöver sätta sej vid dukat bord! Toppen-måndag.

Jag behövde verkligen tid hos nagel-Yvonne nu. Hade väntat alldeles för länge så det var mycke utväxt. Sen spratt en nagel av i morse när jag skulle öppna bildörren. Sa...n va ont det gjorde. Men nu har jag tjusiga klor igen. Lagom långa, härligt!

I lördags hände det! Vi hade höst premiär på Guldhits showen! Och det gick toppen! Å så glad jag är för det ska ni veta! Har varit pirrigt med ny danspartner och nya danser, men vi har kämpat hårt och det gick galant! Ljudkillarna kallade detta för den bästa premiären vi gjort! Toppen ju!

Fullt var det oxå, och tydligen är det nästan slutsålt på resten av föreställningarna oxå. Väldigt skoj. Det var folk från Malung där oxå. Undrar hur de fått nys om oss?!
Skynda att boka en plats du med!!

Jag hade mina våndor ang några av våra scenkläder oxå, men ja, det gick. =)
Bilder kommer snart!
Två kollegor från jobbet var oxå där och de öste beröm över oss alla oxå. Det är verkligen roligt när man hör att kvällen varit på topp för publiken. Det är så viktigt. Tänk om de bara skulle sitta där rakt upp och ner och inte ens skratta elller sjunga med i nån sång. Huga va hemskt... Men då skulle inte vi hålla på heller.

Har vi lite tur och allt går som det ska så kommer vi bli filmade iår igen oxå. Kul att ha kvar. :)

Jag sitter och skriver på våran gemensamma dator nu för min dator blev jag galen på igår, eller inte datan utan snarare internetet. Morr... bara vägrade koppla upp sej. Det stod att jag hade bra mottagning, mer än vanligt. Men själva pluppen lyste grönt, vilket den aldrig gör annars. Det ska lysa blått. Men ja, det funkade inte iaf. Och nu har jag inte provat. Får testa imorrn igen och funkar det inte då heller ja då ringer vi vår käre datasnille S. Och håller våra tummar hårt! =)

Nu ska jag sätta mej i soffan och mysa med lillan lite, skönt att rå om henne ett tag! Höstlov nu. Ska försöka få komma ifrån lite tidigare nån dag så vi kan hitta på nåt tillsammans hon och jag. Trevligt de!

Det närmar sej oxå.. dagen.. Vet inte vad jag vill göra. Om jag vill göra nåt. Hm.. Ja ja, dagen kommer hur som helst. Alltså när jag fyller 28.... ;)

I fredags kom familjen Ellert hit på besök. Alltid lika trevligt! Och jag fick present, lite i förskott! Gud va glad jag blev!! Ett jättefint halsband och ett par örhängen i märket Snö. Så himla fint! Och en flaska champagne! Inte illa måste jag säga. Det var från C & H och L & M. Tusen Tack alla ni! Och igen, jag blev jätteglad!!!!

Kramen och nattinatt!

RSS 2.0