29/5: :)

Meeen.. jag hade skrivit långt inlägg och sen ska jag lägga in det, då finns endast bilderna kvar...skrot.

Försöker väl igen då.

Fått massage idag på jobbet vilket var både behövligt och väldigt ont/skönt. Hade nog behövt på benen med med nixpix det blev det inte. Fy va ont..

Det är svinkallt ute och vi hade frost här tidigt i morse. Huga. Sitter och tänker på helgen och längtar tillbaka till allt. Vädret, passet, folket ja allt. Jättetrevligt var det.

Kommer på mej själv med att tänka på vissa citat vi hörde. Blossom var väldigt intressant att lyssna på och hon berättade om allt från att tränga in stackars fötterna med storlek 40 i skor med storlek 37... galet, men sant. Sen om känslan av utanförskap i och med att hon var väldigt ensam om att vara svart och lång och ha afro-hår. Inte många då som var mörkhyade i Sverige. Nu kan det ju inte finnas nån som ens höjer på ögonbrynet, tack o lov!

Sen även att hon kommit på att hon är perfekt! Yes! Härligt va? Och vet du vad, det är du med. Och jag. Och vi alla. På våra egna sätt. Sen har vi och kan vi själva välja att göra vad vi vill med oss själva. Så är det ju faktiskt. Även om vi tycker vi är fula, för långa, för smala eller vad det nu är, så är vi ju unika var och en, och kan faktiskt välja en hel del hur vi vill vara, både på utsidan och insidan.

=)

Hon berättade om en mening som förändrat mycket. Om nån ställs inför något främmande, lite skrämmande så ställs oftast frågan: hur känns det eller hur tänker du då?

Svaret blir ju oftast då: det känns jättejobbigt, jag klarar det aldrig.

Men om man istället frågar: hur tänker du tänka då?

Då måste man ju genast svara på ett helt annat sätt: jag tänker fixa det. Det kommer gå bra. Jag tänker göra så gott jag kan.

Allt blir genast mera positivt. Tycker det är så häftigt med att man kan påverka så mycket bara genom tex att ställa en lite annan fråga till någon.

Jag saknat dansen oxå. Burlesque-chair passet var såå himla skoj! Det hade vi med fantastiska ledaren Åsa Eriksson. Blir sugen att gå en utbildning och köra igång något. Älskar ju dans! Fitness var där och fotade och jag hamnade på bild på webben. Skoj!

www.fitness-magazine.com Där kan ni läsa om helgens alla bravader.

Längtar tillbaka till Zumban oxå. Vilken fart han hade, och vilken rolig koreografi. Jag hade ett leende på läpparna precis hela passet. Det är härligt de! Han hette Jorge Mix. (Tusen Tack till dej igen för att du skickade filmsnutten på mej till mej! )

Nu tänker jag lägga mej o läsa klart Gynnings bok som är så bra. Blir skönt att lägga sej i bra tid när det är tidiga mornar.

Och hur tänker jag tänka inför morronen då? Jo, hurra för en ny dag som jag har till mitt förfogande. :-) Jobba och sen hem och plantera hallonbuskar som vi fått av en snäll kollega. Tack tack Katarina!

Här kommer lite bilder.

Det är Åsa, jag i mitten, hela härliga Moove-gänget, god mat och tipp topp-vädret. Och tänk att vissa knatade ända längst upp dit på toppen, och ännu längre faktiskt. Galet. Och vissa var tillika höjdrädda. Säger som B: då är man värd en medalj, när man klarat av den strapatsen :)

Härlig helg!

 

 

 

 


28/5: Brr..

Men va hände med värmen då? Var det inte sommar igår? Idag har man stundvis trott att snön skulle återvända. Huga.

Men gick bra att jobba. Ridtur sen med dotra och U hängde oxå med. Blev både promm/jogg/ridning för han och mej. Mysigt!

Sagt det förut och säger det igen, islandshästar ÄR speciella! Så goa!

Har färgat hår ikväll, igen. Ta igår och Em nu. Lilla salongen vettu ;)

Blev 'inlåst' på Ica tidigare oxå. Strömavbrott, av och på, av och på. Och det blev 'av' när vi var där. Rätt märklig känsla när det blir svart överallt och alldeles tyst.

Bilder från helgen kommer imorgon. :)

Sussa sött!


27/5: Sicken helg!

Ligger utslagen i sängen nu. Härlig känsla i hela mej (minus mina vader).

Denna träningshelg i Åre har gett så mycket! Inte bara härliga inspirerande pass utan även mysig gemenskap med gänget från Moove i Ånge. :-)
Så himla kul att vi var så många.

Dagens lyckorus fick jag av Burlesque-passet. Sjuuukt kul dans! Hade ju inte trott jag skulle tycka annat heller i och för sej. Men, över förväntan blev det.

Vill skriva mycket och berätta om allt, men ska sussa nu. Blir skönt de.

Grattis igen på morsdagen mamma!

Nattinatt!


26/5: Gott!

Mår gott efter en härlig dag här i Åre. Gillar ni träning så boka in detta nästa år. Det är massa olika pass.Allt från step, dance, core till styrkepass med att lyfta traktordäck eller ta en tripp upp på skutan :)

Sen massa föreläsningar oxå. Jag var på underbara Blossom idag. Guuud vilken härlig människa. Hon 50år? Ja det kan man verkligen inte tro.
Hon bjöd på flera bra insikter och tänkvärda ord.

Roligaste passet idag tyckte jag var Zumban. Vilken fart, vilken musik och vilken sprudlande ledare! Jag var så uppåt efter passet så jag hade nog kunnat springa en sväng :) Fast egentligen inte. Helt slut var ordet. Kul!!!

Tagit en sväng i badet och bastun oxå. Skönt de! Och efter middag och surr så ligger vi nu utslagna i sängen och tittar på röstningen. Hur ska det gå för Loreen?!

Nattinatt!


25/5: Åre!

På plats! Midnatts-spinning pågår. Så jädra häftigt att se detta till härlig musik och lampor som blinkar så man tror man är på krogen :)

Sjukt mycke folk som ger inspiration med sina vältränade kroppar. ( men alla 'sorter' finns, tur nog. Även de som ser lite väl tränings-utsliten ut ).

Lugn kväll för min del. Missade tyvärr passet med lite dans då vi blev sena hit. Men imorrn, då jämarns!

Nu fortsätter jag digga här till musiken och sen blir det nattinatt.

Typiskt att det är Kulturnatten hemma nu. Allt är alltid samtidigt. Fint väder oxå, hoppas jag.. Men men..!


24/5: Igen

Ja, vi vaknar igen till en klarblå himmel och jag njuuuter så. Va fint det är nu. Alldeles grönt. Jag bara väntar på alla blommor. Och de i mina egna planteringar förstås.

Vet inte vilket håll förkylningen tänker ta, men väljer att trycka undan den. Ska ju till Åre i helgen!! Skoj ska det bli!

God morgon!


23/5: ute

Sitter ute på lill-däcket och myser i solstolen. Mår väldigt gott måste jag säga.

Har ätit och skjutsat Em till jobbet, hon serverar ikväll. Jag är så glad för att de får jobba! :)

Klart nu oxå med biljetter till Gotland för Ta. Tipp topp! Och ett till tipp topp-utrop för att försäkringsbolaget tänker betala ut halva kostnaden för hennes IPhone som blev stulen. Liiite mindre pengar iaf. :-)

Ti & U är och provar fiskelyckan. Borde jag ju oxå göra, men kände hellre för att sitta här och lapa sol. Vitamin-kick liksom!

Känner av skrothalsen igen...inte bra. Om jag bara hade vågat operera bort halsmandlarna när jag var mindre.

Ska fortsätta läsa boken nu, Laura-flickan från havet. :-)

Och säger Heja heja till mina kollegor som springer/går Vårruset nu ikväll!

Trevlig onsdag!


23/5: Onsdag

God morgon på er!
Ja nu är det onsdag, helt plötsligt säger jag som varit ledig. Men uppe med tuppen och kör igång. Lite saker jag måste ta tag i nu efter jobbet sen idag. Borde ju införskaffa vettiga aerobicskor inför helgen tex..

Solen strålar och det syns endast lite dis här och var. Hoppas det försvinner sin kos.
Nu kör vi, börjar veckan med lill-lördag =)


22/5: Sol!

Härliga dag! Vad jag har längtat efter precis en sån :) Sol dagen lång. Blev så pass varmt att jag blev tvungen gå in en sväng till o med.

Har planterat blommor, fått ner växterna i växthuset, solat, surrat, läst bok, grillat och bara haft det gott. Toppen de!

Imorrn blir det jobb och tidigt oxå men det är bra så man kommer hem till solstolen och rabarberpaj, vilket vi tänker fixa då. Mums!

Apropå växthuset... Väldigt många myror har bosatt sej där. Det gör ju inget i och för sej, då de inte är skadedjur. Men ändå.. Och lika konstigt känns det varje år att dessa små plantor ska bli stora och ge stooora gurkor sen :)

Ja boken, läs Carolina Gynnings bok: Laura, flickan från havet. SÅ bra bok!! Lovar!

Hörs imorrn, nattinatt!



21/5: Ledig!

Men nu tror jag bestämt att lite sommarvärme är på g här hos oss oxå.
Blev en väldigt fin kväll och lyssnar man på 'de som vet' så ska det bli riktigt varmt till helgen. =)

Har haft en ledig dag idag. Skönt de! Bara en semesterdag utan att ha haft nåt inplanerat. Men dagen fylldes ändå. Läst bok på min lovely veranda, dammsugit hela huset, tvättat massor, långprommis när Em red och sen hämtat virke till timringen i stugan.

Fått en hel dag fylld med andra ord. Nu är vi fikasugna här så vi ska kvällsfika lite ost o kex som finns kvar sen i lördags. Mums!


19/5: sol

Blev massa pyssel i växthuset igår. Så rofullt att vara där och dona. Och det var verkligen dags, hur mycket ogräs som helst som drogs bort.

Ti o jag for till Hammar och införskaffade lite växter och jord. Bra att ha bärhjälp med minsann. :)

Blir så sugen att plocka på hur mycket som helst, men det fick bli lite lagom.

Rensade och planterade (i knepig jord som luktade åt bensinhållet..) så jag höll på att missa att Letś dance började. Fick väldigt bråttom in där på slutet.

Och vilken show! Alltså Anton...vad säger man? Han är ju så proffsig! Det spelar ju inte någon roll vilken dans han testar så sätter han den. Även om han själv kände att vals inte var hans grej.
Otroligt vackra är de oxå!

Enligt mej var det helt rätt person som åkte ut. Tycker som Tony säger att det kan vara hur korrekt det vill, men det ger ingen känsla alls att titta på. No utstrålning.

Nu väntar jag på dotra. Kommer strax med bussen. Och jag har fixat ny skottkärra. Äntligen! Nu ska jordgubbslandet väck. :)

Lite hungrig oxå..

 

 


17/5: Bullar!

Rusk-väder har dagen bjudit på. Men...inte deppa för det, tänkte vi. Det blev till att göra nåt trevligt inne.

Vi har bakat kakor och bullar. Mums! Och lukten av nybakat är ju oslagbart. :) Väldigt hemtrevligt!

Tidig morron ju så en kaffe och tidning blev det på hemvägen från stan.
Em är framme och har det bra isf. Skönt med kontakt!

Nu har jag en Gizmo bakom mej så gnäller och säger: ge mej godis, igen ;) Och ja, visst ska han få lite så här på kvällskvisten.

Hoppas ni haft en trevlig ledig dag. Och jag är ledig imorrn med, härlig känsla. Ska börja med att sova ut ;-)

 


17/5: Grattis!

Grattis säger vi till Norge idag! De firar ju stort där och jag hoppas de har bättre väder än oss.

Klev upp tidigt idag och skjutsade dotra till stan. Blir en tripp till Stockholm för henne. Vill OXÅ dit!!

Nu till gårdagen! Hade ju aldrig varit på detta förut så jag kan erkänna direkt att jag satt och tänkte: gör så att hon inte tänker prata med mej, gör så att hon inte tänker... om och om igen.

Samtidigt så ville jag så klart väldigt gärna få något bevis för att det skulle funka för henne.

Och det fick jag!

Hon, Marie Johansson, spiritualistiskt medium, börjar med att 'öppna sej själv', så klart, för att kunna ta emot kontakter. Sen känner hon av oss i rummet och väljer ut den hon ska förmedla till.

Första kontakten gick till en kvinna alldeles framför mej. Det märktes snabbt att de hon hade med sej dit visste vem personen 'från andra sidan' var. De nickade bejakande, log och blev rörd om vart annat.

Och visst känns det. Rätt som det var ville hon kontakta en av de jag gick med. Jag fick en klump i halsen och blev alldeles varm hela jag. Samtidigt som jag rös som en tok.

Det var morfar till henne som var där. Helt otroligt! Jag har aldrig träffat honom men fick bekräftat att allt stämde och var så 'han'. Gud...jag blir rörd här igen när jag skriver om det. Det var så starkt. Och väldigt fint!

En annan fick en kontakt och det småpratades lite. Sen avbröt Marie för att tala om att de skulle ta resten efter kvällens slut. Det var för privat.
Kändes bra att höra det, att Marie faktiskt väljer och tänker på vad som kommer till henne, innan hon berättar inför alla.

Jag tycker det skulle vara jobbigt att få en kontakt, och sen ha allas blickar på sej. Försökte själv endast titta på personen hon förmedlade till, någon enstaka gång. Skulle kännas tryggare med en privat 'sittning'. Lär nog bli en.

Men det var otroligt intressant att se och höra henne jobba och tänka att detta ÄR personer som vi 'här nere' känner igen direkt när de berättar saker.

Det var allt från: 'du måste få ordning o fixa garderober' till 'ni ska ju gräva, det är bara att börja' och massa massa mera som verkligen inte kunnat förmedlats till vem som helst.

För visst är det så med många som tvivlar, att de säger just det: alla känner väl en som... Eller: klart man ska tänka på sej själv och bla bla bla...

Men man känner om det är till mej de pratar.

Sen har även jag tvivel. Tex att vi alltid får höra gott om alla i tidigare liv. Det kan ju inte stämma eftersom det kryllar av galna, hemska människor både i nutid och för länge sedan.

Förstår ju oxå att många säkert väljer vad de förmedlar. Allt är nog inte så trevligt som de får till sej.

Jag tycker iaf att Marie var toppen på detta och att hon var bra på att hålla sej på lagom nivå. Blandade högt och lågt på ett bra sätt.

Känner ju annars att jag kunnat suttit där och gråtit hela kvällen. Men det blandades med skratt, tack o lov!

Som sagt, spännande kväll. Och jag känner att en privat sittning, eller över telefonen, vore bra för då skulle jag vilja fråga massa saker.

Till exempel varför ett visst lås på en viss dörr låser upp sej själv..... Och vem som gör det..............

Vill ni veta mer om Marie så kika in här:
www.mjsgladje.se

Kram på er i regnrusket!


16/5: Seans

Vilken kväll! Har varit på min första stor-seans som var här i Ånge. Det var inte min sista kan jag lova.

Många tycker ju sånt här med andar och vibbar från andra sidan bara är trams. Det kanske är för att det inte verkar logiskt eller att det inte går att förklara. Och det får man ju förstå.

Men jag tror. Även om det inte kan förklaras. Jag känner även saker ibland och har gått healing kurs. Väldigt intressant. Har gått hos en 'spå-tant' som verkligen kan se rakt igenom en. Häftigt!

Nu är klockan mycket här och jag är jättetrött. Sviker er och berättar mera i morron. Promise!

Ska börja dagen då med att skjutsa dotra till bussen i Sundsvall. Huvudstaden på g :-)

Nattinatt på er!


16/5: spännande!

Nu sitter jag i en lokal med massa folk... Spännande ska det bli!
Berättar senare.

Tror du på andlighet?


15/5: Japp!

Pust..jobbigt är det att dammsuga. Men klart nu. Övervåningen iaf.

Blev aerobic ikväll, himla skönt och skoj! Och nu mår man gott här efter dusch och grillat till middag. Fläskytterfilé blev det, gillas mycket här hemma. Potatisgratäng till det. Så gott!

Ny blir det slappa en stund i soffan och sen ladda inför 'fredag' i morron ;-) Härligt med korta veckor.

Och hörrni, det blåser faktiskt inte ett enda dugg just precis nu. I love it!


14/5: glad!

Ligger i sängen nu och lyssnar på blåsten utanför. Och min mage. Värst vad den låter. Brukar den inte.

Måndag innebär ridning nu för tiden. Väldigt trevlig vana. Skulle bli så även idag men 'min' protte hade gått och blivit halt så han fick vara kvar i hagen. Stackarn.. Hoppas det blir bra fort igen.

Em häst var det inget fel på så det fick bli att hon red och jag gick och joggade om vart annat bredvid, och bakom. Jag är sjukt nöjd över mej skälv att jag orkade! Trodde jag inte. (klapp på axeln-Malin)

Kändes i benhinnorna bara, men det gör det ju alltid till en början. Så nu har det blivit en ute-sväng tre dagar i rad här. Så skönt med frisk luft. :-)

Protten var ju bara så söt oxå. När Em galopperade iväg en bit och sen stannade så vände han om direkt för att se om jag var med. :) Mysiga hästar!

Glad oxå att mamma är hemma och att det förhoppningsvis dröjer lääänge innan det behövs sån vidrigt jobbig undersökning/operation igen. Huga..

Nu blir det sova här så nattinatt på er alla! Sussa sött!


14/5: ...

Jag säger bara de, ha kattmat hemma, innan du försöker sova när det är tomt i skålarna.

Slut på torr-knusar. Far förbi affären två gånger. Glömmer svänga in o handla. Häller upp det sista av godis-knusar till dem. Det räcker nog.

Sen måste de bara väcka mej, varför MEJ? Och nä, har ingen mat nu. Sov!
Nytt försök att väcka mej. Och ja, försöket lyckas.

Hoppa på mej. Klös på sängen. Dra i kablarna på golvet. Jaaaaaama.
Till slut får jag nog och ena katten åker ut. Då kommer en annan in. Och glad i hågen efter nattens bravader ute, så vill ju han ha mat. Så klart.

Proceduren börjar om. Jag blir tokig. Vill ju sova. Klockan ringer ju snart. Bara liten stund till, snälla.

Men näe... DÅ kommer jag på att vi har faktiskt såna där små påsar med blötmat i gömmorna. Springer upp och lägger upp på fat och en lycklig kisse.

(och nu kommer dåliga samvetet oxå för att jag slängt ut andra kissen, stackarn, som nu är ute, alldeles hungrig..)

Tittar på klockan och inser...näe, ingen mening att lägga sej igen. Suck.

Så man ska ju lära sej nåt nytt varje dag och blir det inget annat av vikt så tar jag till mej detta: lägg dej aldrig utan att ha mat i skålarna till djuren. :-)

Go morron!


12/5: Härligt!

Guldhits-träff i Brattbyn! Trevligt de! Jag hade inte någon aning om vart jag skulle så jag var glad att jag inte körde. Men nu vet jag :)

Det var himla trevligt att ses igen, då vi i stort sett alltid annars endast ses när vi är på g så att säga. Värdinnan Lena bor verkligen jättefint och ja, hus vid en sjö är ju nåt man längtar efter..
Vi åt gott och surrade o hade mysigt. Kom långt oxå, fick fram massa nya ideer och låtar. Många låtar finns det ju.. och vissa känner man lite extra för. Så ja, nu får vi se hur långt vårt ihop knåpade program håller ;)

Idag har vi haft Gotlands-vänner på besök här. Himla skoj att de tog sej tiden att komma hit en sväng. Det var Andreas med familj och mor. Välkommen åter säger vi!!

Så skoj med barnen oxå, två var med och jag kan säga att studsmattan blev en hit. :)

Vi surrade om allt möjligt och jag blev träningssugen. Så det blev en rask längre prommis i fina vädret för min del. Jätteskönt! Gick och lyssnade på Sveriges radios domumentärprogram. Hur lätt som helst att promma då. Mör i benen var det skönt med en dusch och sen en middag bestående av grillat. Mumsigt de!

Hoppas ni oxå har det skönt kära bloggisar, och att ni inte blåst bort. För vissa är man väl liiite väl less på blåsten nu va? Jaa, det är vi!

Trevlig kväll!

 


11/5: Bevis!

Äntligen klart! Nu dags för mat och dryck på Bite line :-)


11/5: Ont!

Alltså fy attan va jobbigt att sitta här o titta och lyssna. Ett välkänt ljud. Ett ansikte som lider. Huga..

Är med Em hos tatueraren i stan. Det ska bli en fin ..... som sitter på ..... på ........ Det gör rätt ont om man säger så.

Bild kommer sen :-)

Sen blir det Guldhits träff ikväll, nice!

Nu ska jag hålla hand här <3


10/5: Mer!

Vissa dagar tycker man om, lite extra mycket. Som när man får blommor levererade till jobbet

<3

Puss på U för det!


9/5: Grått

Stopp i lagens namn!
Morronen började med nykterhets och körkortskontroll. Gick finfint de! Fattas bara annat.

Men ändå så brukar de ta nån som kör onykter nästan varje gång de står å kollar. Hemskt.

Det är jämngrått ute idag och enligt Yr så ska det fortsätta dagen lång. Jaja.. Mina fina plantor växer så det knakar, solen var framme igår och vi kunde sitta ute på verandan och äta middag, så ja, rätt ok ändå.

Skrev på Facebook igår och undrade om nån ville spela Wordfeud eller Rumble med mej, och det var det :-) Himla skoj! Rumble upptäckte jag igår, tack H för det! ;-)

Nämen nu kickar vi igång dagen va?!
Gomorron!


7/5: Ridtur

Trött Malin nu. Men så där skönt trött i hela kroppen. Härligt!

Blev en ridtur med Em idag igen. Och ja, islandshästar är speciella. Så goa!

Jag var slut i armarna efter att ha ryktat och spänt sadelgjorden. Blev många försök innan den satt så hårt som den skulle.

Blev en hel del mer av både tölt och galopp oxå idag. Kändes mycket bättre än sist. Men som sagt, trött i benen nu ;)

Blev grillat igår kväll här med U morbror. Trevlig kväll. Önskade att det vore lördag eller nåt.

Uppdaterade min IPhone oxå. Tog väl en timme lite drygt innan allt var på plats i den igen. Känns lite ovant nu med vissa saker, men kamerans uppdatering uppskattade jag!

Nu tänker jag gå å sussa. Tänkte kolla hockeyn men som det ser ut så blir det en lätt seger för Sverige och jag skulle bara somna i soffan om jag satt kvar där. :)

Nattinatt på er!


7/5: Tidigt..

Ja tidig morron blev det. Oj så trött jag är nu. Kaffe.. säger jag bara. Måste ju prova med nåt.

Solen skiner och det tackar vi för! Fick nämligen skrapa rutorna tidigare, sjunde maj. Inte ok. Så snälla solen, värm oss!!

God morgon!


6/5: April

Morrn da på er!
Sovit gott? Det har jag gjort. Kul var det att surra med tjejerna igår och höra om deras kväll/kvällar på jobbet. Hade gått bra iaf :) Och tummarna hålls för att det blir mera.

Det är värsta aprilvädret här nu. Verkligen. Det var sju grader varmt i morse och 22 på verandan. Frullen intog vi där. Varmt o skönt. Jag slänger in en tvätt och gläds över att kunna få hänga den ute sen.

Jaha.. Då börjar det regna och flyga snö i luften om vart annat så nä. Tvätten hängs inne.

Ska ju vara varmt nu. Det är maj. Hallå!

Hörrni detta med rondeller. Var ju en snabbis till stan igår och ja.. så det är.

Varför i hela friden finns det någon endaste människa som tycker det är rätt o riktigt att blinka vänster in i en rondell?

Det är ju HELT omöjligt att svänga vänster i en rondell, så åter igen, varför?

Trodde det endast var 'gamla gubbar' som gjorde så av stor okunskap, men nä, verkar finnas en å annan yngre förmåga som fått det hela om bakfoten.

Självklart blinkar man när man ska ut ur rondellen. Naturligtvis.

In o läs på trafikverket om ni fortfarande är osäkra. Tack!
:-)

Undrar om man ska krypa ner i sängen igen..!

 


5/5: Och..

..regnet det bara öser ner..
Så här är det innedag med lite städning på schemat. Farit runt med dammsugaren här. Å..va roligt..

Började dagen med att skjutsa ner Em till Hussborg där hon jobbar hela dagen. Är så nyfiken att höra hur det gått för henne senare. :)

Ta jobbar oxå, GIF matchen i stan. Tyvärr krockade ju dagen med Hussborg, annars hade de båda varit där. Så kul att de får jobba!

Tror det blir en tur till stan för att hämta sen. Är ju så himla dåligt med tåg och buss till å från stan på helgen. Väldigt dumt.

Somnade i soffan igår.. Em förevigade detta så jag kan som inte sätta emot ;)

Vad gör du en lördag som denna?


4/5: fredagsmys!

Nyss ätit god köpe-sallad och nu blir det melon till efterrätt. Mums!

Jobbigt väder är det, blött hela tiden. Men hellre regn än snö. Jag tänker inte fortsätta klaga nu på vädret utan mysa ner mej i soffan och fortsätta elda i kaminen. Vilken tur vi har den!

Trevlig kväll!

 


4/5: Fredag

Här igen, fredagen! Med lite ljusa vita små prickar som flyger runt i luften. Inte är det väl meningen att det SKA komma snö? Uscha..vill inte.

Fredag idag men även fredagkväll igår, eller hur?! Let´s dance! Såg ni? Jag satt, eller stod till en böjran, då jag färgade hår igen, men inte på mej själv :) Sen satt jag i soffan och förundrades över hur utgången blev. Igen.


Klarar inte när det blir galet knasigt när det gäller utröstningen... suck. Det pratades om att tänk om det blir Hysén och Henemark i finalen................ Ja, tänk om säger jag bara.
Blir det samma visa nästa gång ja då är det ju solklart att folket bara vill göra en ny Anna Book, eller Peppe Eng eller nåt. My opinion!

Nåt mycket skojigare är att jobb rullar in för kidsen! Glaaad blir jag! :)

Nu ska jag ta en kopp kaffe, till, och köra igång dagen. Full fart mot helgen :)
Tjing på er, trevlig morron!

2/5: Kort

Ätit middag på verandan. Som inte blev så god som jag ville. Förstår inte. Nåt fattades.

Känner en så kallad 'palt-kåma' nu. Blev toktrött och det verkar som om vi ätit sömnmedel här allihopa.
Vill sova, men ändå inte. Då blir det svårt att somna ikväll och det är ju jobb imorrn så det vill jag inte.
Eller... så skönt ju, bara en stund... :-)

Blev några tröjor idag inhandlade. Kul! Och så ska jag slänga några gamla tråkiga från garderoben. Måste. Vill ju inte använda dem så ja.. Ligga där å ta plats är ju dumt.

Håret då. Jo, kortare minsann. Jag vågade! :-) Men inte page då men tagit bort mycket. Det känns lite ovant minsann. Men ja, det växer ut igen.

Va tycks?!

 


2/5: Egentid

Myste länge med bok på My lovely veranda igår kväll. Till slut såg jag knappt vad jag läste och tända lampan, näe. Det fick räcka med skenet av ljus :)

Ledig idag, härligt. En dag med riktig egentid. Sitter hos frissan nu och har kapat en rejäl bit på längden. Känns ju löjligt jobbigt detta med att klippa sej. Man kämpar för att håret ska bli långt hela tiden tycker jag. Men nu hade jag bestämt sen länge att efter sista showen så skulle håret få bli fräschare.

Sen blir det en sväng på stan. Kanske hittar jag nåt, kanske inte ;) Vi får se!

Trevlig onsdag på er! Lill-lördag å allt.


1/5: Sköna maj, välkommen!

Så glad att få vara ledig en dag som denna. Solen strålar och här slappar vi bara.

Suttit ute o läst nya boken med Mia Skäringer. Hon är så bra tycker jag. Nyss dammsugat av inne på mattan på verandan oxå. Blev tvungen att göra nåt. Blev lite varmt. Men strax ut igen.

Försöker komma på hur jag vill möblera men vet inte riktigt än..

Blir grillning här senare, mums de. :)

Blev en sväng till majbrasan igår. Bra med folk men vi orkade inte vara kvar till fyrverkerierna började. De kunde jag ändå se från verandan ;)

Kolla min fina väska! Snygg va?!


RSS 2.0