28/10: Modevisning

Hejsan svejsan!

Psyk + knäpp
Handsläng
Psyk
Fäll fram
Knytnäve
Ut på golv, varsitt håll
Upp på scen, man..
...
....
.....

Gissa vad detta är om ni kan? Svaret kommer längre ner =)

Vet ni vad jag är riktigt bra på? Jo att skruva åt korkar på flaskor.
Japp, så är det. Skruvar åt dem så hårt att jag själv nästan inte får upp dem sen. Vet inte hur många gånger jag köper en dricka, öppnar å dricker och sen stänger den. Sen..får jag be om hjälp när jag ska dricka nästa gång
=9

I tisdags var jag på modevisning på Medborgarhuset. U skulle mannekänga lite med en kollega till mej på jobbet. Hur kul som helst! Jag skrattade gott liksom de andra i publiken när de två kom in i morronrockar och sen tog av sej dem och visade galna kallingar! Ena hade ett gristryne fram och en knorr bak, och de andra såg ut som om skinkorna var bara.. hehe.. Finns bland annat att köpa på Jiges i Ånge! Farsdagspresent kanske?! =)

U fick en ros för "besväret" som han gav mej efteråt. Mysigt och tack <3

Nu är det nästan fullt hus här hemma, härligt! E har farit upp till Ånge för att käka med en kompis. Ti är på hockey träning. (och fy fa....n va äckligt hockeyprylar luktar...urk) och Ta håller på att baka här för fullt. Trevligt! Mums med gofika senare.

Tjejerna satte i nån slinga löshår i sitt hår förut oxå, jättesnyggt blev det! Tänk va lite kan göra mycke.

E kom hem igår, ganska sent. Åkte med pappa Matte från stan. Fikade här med dem och surrade en stund, trevligt. Sen satt lillan och jag och surrade till klockan blev 12. Ja ingen tidig kväll alltså. Men härligt och behövligt att få prata av oss lite. Trots detta gick det rätt bra att komma upp i morse och dagen har gått bra.

Huga..fredag imorrn...sen... lördag. Vilket innebär PREMIÄR!
Det känns i magen ska ni veta. Ska snart träna lite med I så vi känner oss lite mera säkra. Sen måste jag sy i ett bh-band på en silvrig body.. spännande!

Och har jag riktigt tur så hinner vi måla köksbordet vårat oxå ikväll! Äntligen! 

Jamen hörrni, vad trodde ni att det var där uppe då?
Jo det var en dans. Närmare bestämt Lady Gagas låt Bad romance!
Busenkelt va?! =)

Här en bild från en träning för längesen.


By for now!

25/10: Löning & Tack!

Måste börja med att TACKA så mycket för alla fina kommentarer jag fått och för att såå många har varit in och läst min blogg! Kul minsann! Tack igen alla ni! Blir glad!

Och så ska jag genast lägga upp min dotters länk här igen (mamsentramsen hade råkat skriva lite fel..)
Så här kommer den då:
http://eeamh.webblogg.se/

Ni får gärna kontakta henne om ni vill att hon gör en header till er!
Eller om ni vill bli fotograferade!

Visst är väl denna dagen en alldeles underbar dag? Jo på ett sätt iaf. Löning! Tänk att man alltid tycker att månaderna är för långa och pengarna för . Skulle sitta fint om trisslotten i väskan min kunde gro till sej och bli en storvinst =) Rackarns va glad jag skulle bli!

Annars har jag inte gillat den här dagen så mycke faktiskt. Inte just timmarna på jobbet iaf. Det har varit en riktigt seg dag. Inte på grund av just jobbet, men har som inte känt mej riktigt motiverad bara. Utan suttit och längtat hem istället. Ibland har man såna dagar. Bara att ta dem som de kommer. =)

Efter jobbet for vi direkt upp på middag i Ovansjö. Himla trevligt!
Och gott! Och visst blir man glad av glass och hjortronsylt till efterrätt!
Och ett glas vitt. På en måndag, inte illa!



Hm.. Men..
Jag har loggat in på Facebook nu. Läser något tråkigt. En bekant har tydligen gått bort.
R.I.P Andreas.

Jag vet inte alls vad som har hänt, men mår dåligt av att läsa nåt så hemskt. Unga människor ska inte behöva lämna jorden.

Nu orkar jag inte skriva mera idag.
Nattinatt alla ni kära läsare, och kom ihåg, krama varandra nu. Imorrn kan det vara försent.

24/10: Ladies Night - Genrep

Hejsan!

Va tycker ni om min bloggs nya utseende? Jag är helnöjd! Tack kära dotra!
Och vill du oxå ha hjälp med en lite personligare sida så kontakta gärna henne eller skriv till mej så kan jag skicka det vidare till Emelie!
Och här kan ni kika in på hennes sida:

http://eeamh.webblog.se

Nu sitter jag på köksgolvet, nyduschad och totalt slut i hela kroppen. Har tränat med Guldhits hela långa dan. Jättekul att komma igång riktigt igen. Och det känns jättebra faktiskt. Har övat och övat, gång på gång, och ja, det tar sej! =)

Tänk att det nu bara är några dagar tills det är premiär. Galet! Och två föreställningar är redan slutsålda, så ska ni komma och titta (klart ni ska!) så skynda att boka plats.
Ring Jämtkrogen i Bräcke!

I fredags var jag iväg på Ladies Night i Timrå. Vi var sex stycken brudar från jobbet. Så himla kul det var! Jag har aldrig varit på det förut men jag kan säga att jag absolut kommer fara nästa år igen. Så himla bra från början till slut. Jättebra blandning mellan sång och komik. Måns Möller är ju bara så bra på sina stand up nummer. Skrattade så jag fick kramp i både mage och hals. Bra låtar, perfekt ljus och ljud, underbara dansare och sist men inte minst, perfekta artister!! 

Jag säger bara Brolle! Vilken utstrålning, vilken röst!!!!
Jag säger bara Martin Stenmarck! Vilken utstrålning, vilken röst!!!!
Ja detta var mina favoriter i showen!

Superkväll! Fanns ett litet minus bara och det var en kvinnlig vakt som bara tjurade och vägrade luta sej lite bakåt så jag skulle ha kunnat fota Brolle, när de satt och skrev autografer. Det var till och med en annan vakt som bad henne, men icke. Suuuur brud säger jag bara. 

Väldigt konstig känsla var det att vart men än kollade där vid borden så var det bara kvinnor. Måste ju vara en helt fantastisk ego-boost för killarna att gå ut på scenen till allt vårat vrål. =) 
Skitbra var de iaf, så underbaaara allihopa! 

Här en bild från ett snyggt nummer med Brolle! Synd att jag bara hade mobilen att fota med dock.



Nu ska jag gå ner och säkert somna i soffan. U, Ti och hans kompis sitter och kollar på en film. Kanske tar mej några chips och myser där en stund innan jag somnar, ja det låter som en bra idé. 

Önskar jag vore ledig imorrn så jag kunde få ligga i sängen och bara vila hela dagen lång. Men det är bara att kliva upp och kämpa på. 
Kram och nattinatt på er!
 

20/10: Fel storlek..morr..

Suck..va less man kan bli. Mitt lår gör jätteont, urk. Har smörjt in mej med voltarensalva nu så jag hoppas det gör nåt åt det hela iaf. Håll en tumme!

Blev så glad idag när jag fick en avisering om paket strax innan jag slutade jobbet. Hämtade min danspartner och for och hämtade paketet. Pirrigt öppnade hon det. Men alltså.. Vi hade beställt rosa jättefina korsetter till showen i storlek M. Det var storlek XL på de två som kom. Jamen jättekul.. troligt att man har den storleken... MORR...

Så det är ju bara att packa ihop och skicka tillbaka då. Lätt som en plätt, trodde jag. Men icke. När jag läser på det medföljande brevet så måste jag snällt betala in summan först, de måste motta pengarna. (och säker hålla på dem 30 dar oxå) Sen skicka tillbaka paketet, och frakt betalar jag. SEN.. i bästa fall, för de ska ju acceptera att jag vill skicka tillbaka dem oxå, så kanske jag får tillbaka pengarna. Åååååå.... Jag vill inte ligga ute med pengar, som jag behöver använda på nån annan vara. Bläken.

Så nu har jag tillbringat större delen av kvällen med att 1: vänta på att I skulle ringa så vi kunde tränat, behövs! och 2: letat nåt annat att ha på sej till ett nummer i showen. Och inte nåt blev det.
Kanske bäst ändå för mitt lår..

Har frusit hela dagen oxå och nu har vi eldat i kaminen här så det är såå skönt! U och T håller på att svettas ihjäl.. :) T kollade och det är 24 grader här uppe nu. Undrar just hur många grader det är nere, vid kaminen.

E har blivit fotad av en väldigt duktig kompis idag oxå. Verkligen jättefina bilder. Ljuset, positioner, ställena och E som är så naturligt vacker här. Här ett smakprov!



Vackra lilla stora barn! Mamsentramsen älskar di!
Kramen och nattinatt!

19/10: Träning

Å hej va det går.. Framåt! Toppen de! Vi tränar för fullt nu, min nya danspartner och jag. Igår körde vi oxå, men det gick inge vidare. Så det känns väldigt skönt just nu att kvällens övningar gick bra :)

Och har lyckats fixa lite till kläder oxå. Peeerfekt. Ska kolla på några typ harems byxor på torsdag. Måste skriva upp det i almanackan när jag kommer på jobbet imorrn, annars glömmer jag det väl. Bit för bit faller det på plats nu och skam vore det annars när det är premiär snart... huga... känns i magen när jag tänker så. Men så ska det vara oxå.

Undrar om nån artist eller skådespelare känner sej helt lugn inför nåt framträdande.  Jag gör det inte iaf. Just innan jag går in på scenen så är det helt tomt i huvudet. Jag känner lite smått panik liksom. Har ingen aning om vilket steg jag ska börja med ens. Hemskt. Och kissnödig. Haha.. ja jag säger då det. Och sånt vill man ändå gå igenom. =) Och det är ju därför att det är så härlig känsla när man går in, hör musiken, sätter stegen och hör publiken. Härligt!

Men det är nog samma sak om man tex tävlar i ridning eller spelar fotboll eller nåt. Man är säkert helt toknervös innan och sen njuter man för fulla drag när allt sätter igång.

Har tänkt på det där med kläderna oxå. Snacka om att man spelar en roll där och då på scenen. Skulle ju aldrig klä mej i vissa saker nån annanstans än just där. Konstigt att man klarar det då.

Igår under nån dans här i köket så hände nåt i mitt vänstra lår. Är inte skönt nu kan jag säga. Men ändå inte som en sträckning heller, för då borde det göra ondare. Men men, få försöka "vila" ut det. Har varit lite extra försiktig idag. Hade massage på jobbet idag och det var såå skönt. Verkligen behövligt. Älskar den där halvtimmen vi får en gång i månaden. (hade behövt på benen oxå men pallar inte det. Antingen gör det ju ont, eller så killas det)

Nu ska jag ta lite fika här, känner mej vrålhungrig. Sen hoppa isäng och fortsätta läsa min hemska bok Hypnotisören.

Hihi.. jo förresten, kommer ni ihåg spelet Råttfällan? Vi städade ju i förrådet här för ett tag sen och jag hittade då det spelet igen. Och vi satte igång och hade skoj. Måste ju säga att U hade andra regler än mej minsann.. men det slutade med att jag vann =) eller hur var det nu igen.. Jaja, kul var det.
Tänk va lite spel och lite mindre tv kan göra!



Gillar ni förresten nya utseendet på min blogg?
Vill du oxå ha en ny fin? Kontakta min duktiga dotter: www.eeamh.webblogg.se

Kram och nattinatt!

17/10: Modell för en dag

Japp, nu var det min tur. Har sett många sånna bilder och de är fina tycker jag. Har även tänkt att jag oxå borde kunna fixa detta. Ta snygga bilder på folk menar jag. :) Men nu skulle jag testa Model lab!

Vi for ner i lördags, jag och Ullis i varsin bil då hon skulle göra stan på kvällen. Vi hade fixat håret hemma och sminkad skulle vi bli på plats. Spännade. Fick sitta och vänta en timme ungefär på våran tur. Väl inne på Stadshuset så fick vi frågan om vi ville sminkas som till vardags eller lite festligare. Jag valde lite festligare, lite sotigt så är. Tyckte direkt efteråt att: hjälp, det är kolsvart. Men vande mej ändå snabbt. Mascara hade jag med mej själv, och talade om att jag ville måla mej själv med det. Tjejen undrade nog varför.. men jag sa att jag gillade den borsten mest. Och det är ju sant.

Känner att jag av erfarenhet vill måla just mascaran själv. Tycker inte det blir nåt om nån annan gör det. Konstigt kanske, men så känner jag. Så på med den och lite till hårspray i håret sen var vi redo för fotograferingen.

Det var flera grupper som fotades samtidigt, många Ånge-bor oxå! Vi fick ställa oss vid olika bakgrunder och posa i olika varianter som tjejen som fotade oss talade om. Det var ju kul! Bytte om lite kläder där sporadiskt.. visste ju inte vilken bakgrund vi skulle till sen och om det skulle vara hel eller halvbild som skulle tas.

När vi sen skulle titta på bilderna så kände jag bara näe... usch.

Detta pga att jag ser direkt att mitt halsband hänger fel. Alltså mitt spänne, låset, hänger fram. Ser inte bra ut. Sen på nån bild borde jag ha knäppt upp kavajen för att slippa massa knövel på den.

Det var unga tjejer som fotade. Jag kan tycka att när det ändå kostar som det gör, inte gratis, så bode dessa tjejer ha fått utbildning ordentligt i det de gör. Det handlar ju inte bara om att ställa in en kamera rätt och sen kunna fem olika varanter på hur du ska stå.

Det är jätteviktigt att som fotograf kunna tala om att halsbandet hänger fel, öppna kavajen nu, skratta mera, sänk blicken.. etc för att hjälpa kunden få den bästa bilden. Speciellt om man tar bra betalt för det man gör.
Så tycker jag iaf. Har lärt mej av fotografer och är GLAD att jag fått in detta, att tänka på helheten. Visst glömmer och missar jag oxå saker, självklart. Är inget proffs, men dessa tjejer borde ha fått lära sej mera innan de står där och tar dessa pengar.

Jag pratade mej tjejen efteråt och talade om att jag oxå fotar och att jag ville ge henne lite tips. Hon blev glad för det och sa sen att hon var alldeles ny, hade fotat i tre veckor...

Nåja, när jag sen kolla på bilderna en gång till så gillade jag dem bättre. Det är väl så, man är så himla självkritisk. Men här är några av de jag gillade iaf. Vad tycker du?













Gillar svartvita bilder. Kanske märks. :)

Kul var det iaf att bli sminkad och få se hur de jobbar. Känner genast att jag vill sätta igång med alla mina egna ideér om allt med fotograferingar. =)

Em
fotade mej lite när jag kom hem oxå. I köket bara. Kul kul! Här nåt från det:







Nu blev det mycket jag här. Hihi.. kul är det med bilder! Em är jätteduktigt på fotografering! Blir några bilder på henne framöver här.

Nu ska jag njuta vidare av att ha Em hemma denna helgen! Nice! (även fast hon inte är hemma just nu, ska hämta henne snart. Många hon ska hinna träffa när hon väl är här.)

Haft en underbar middag hos mamma och pappa ikväll iaf, mums va gott det var! Och Em och Ta fick med sej lite mat, så nu är de lyckliga oxå :)

Kramen!

13/10: Fox-bilder

Gott det är med lite kvällsfika. Mums i magen!
Har tränat lite här oxå så det känns extra smaskens att äta lite efteråt. Vi har ju inget köksbord här hemma nu. Jo bara en lite mindre, men det rätta är på slipning. Ska målas sen, i en grå nyans. Som en gammal laduvägg ungefär. Hoppas jag lyckas med det.. :)

Och eftersom vi inte har bordet här nu så blir det extra stor plats i köket. Himla bra de när man vill svänga sina lurviga. Men..har kört fast i dansstegen. Suck. Va tungt det känns när det bara inte vill lossna. Man provar och testar alla möjliga steg, men , allt känns fel. Tror och hoppas det känns bättre imorrn. ( det måste det göra, inte länge kvar ju..)

Idag blev det stekt kyckling med vitlök, chilisås och soja på en pastabädd med massa ost över här hemma. In i ugnen och mums va gott det blev. Kul att laga mat ibland! Ti och jag åt tillsammans. U kom hem senare. Vi två satt och surrade ett bra tag efter maten, skönt. Sen har jag masserat honom nu här i kväll. Länge sen jag gjorde det nu. Dumt. Och jag tycker det är dumt att inte jag fått massage på så himla länge oxå. Så skönt ju!

Igår hade jag sån himla tur. Jag satt på jobbet och funderade på att ringa och försöka få en tid hos frissan. Hade sån himla utväxt igen. Slängde iväg ett sms och skojade när jag undrade om jag kunde komma då klockan 14. En kollega på jobbet, L, skulle till stan så det vore ju toppen att samåka. Och hör och häpna, det fanns tid. Trodde inte det var sant. Så japp, en stadsresa blev det! Och frissan är fixad! Toppen!

Vi hämtade upp Ta och Em oxå på hemvägen då de båda skulle hemöver. Trevligt! Härligt att höra dem tjattra om allt. Saknar det här hemma. Fick en stund med lillan här hemma oxå, skönt att surra lite. <3

Här lite bilder från vår kurs i helgen! Saknar att foxa nu oxå... så hääärligt!
Så tjusigt och duktigt som dessa två dansar, ja det har jag långt kvar till.



Tjej & tjej, kille & kille. Hur som helst, härligt!







Hihi.. ser ju sömnig ut här ja.



Här en övning för att kunna "släppa lös" axlarna i dansen.





Här hela gänget med ledare och hjälpdansare. TACK för en härlig kurs!





Nattinattkram!

10/10: Fox-kurs

Vilken toppenhelg! I fredags myste jag här för mej själv till Idol. Alltid lika kul att se det tycker jag. Eller nä, det är inte riktigt sant faktiskt. Jag tycker det är skitjobbigt att kolla ungefär från nu tills vinnaren återstår. Är så jobbigt att se dem bli ledsna när de åker ut, för de är ju så bra allihopa.

Men tittar gör jag ju så klart. Men vin, popcorn till!



Sen blev det upp tidigt på lördagsmorron för att fara ner till stan, vilket är Sundsvall om man bor här. Jag har gått en kurs i fox i helgen! Foxtrot dans. Hur kul som helst. Jag önskar alla killar skulle gå just för att få höra att vi tjejer bara älskar när ni kan dansa musikanpassat med oss. =)

En del killar dansar väldigt "riktigt". Alltså.. lång-lång-kort-kort tex. Sen kör de bara så hela tiden. Oavsett vilken låt som spelas. Och det blir trist. Det är så himla mysigt när det får bli känsla i det hela. Att man får dansa TILL musiken. Lyssna och vara ett med den. Då kan det ju bli..lång-lång-kort-kort-lång-stanna upp----- och sen iväg igen. Ungefär.. haha.. roligt det låter. Men ja, ni som dansar förstår hur jag menar iaf. =) Använda axlar, huvud, höfter, överkropp.. ja allt.  Och ja, det är såå mycket roligare att dansa då. Blir ett mycket bättre samspel.

Dagen började med uppvärmning, så klart. Sen nötte vi grundsteg länge, behövligt. Och fick prova på olika övningar för att väcka våra tankar kring hur och varför det är viktigt med rätt hållning och bra balans. En hel del att tänka på blev det. Vi tjejer hoppade fram i vår dansring med jämna mellanrum så alla dansade med alla.

Vi höll på från 10-16. Sen var jag rätt trött faktiskt. Var skitjobbigt att köra hem igen. Men det ville jag göra för väl hemma igen så duschade jag och fixade mej sen gick vi över till grannen som hade födelsedagskalas! GRATTIS Karin på din dag!!! Jättekul hade vi, mycke god mat och trevligt umgänge.
I party stämmning!



U skulle upp och jobba mitt i natten och jag skulle ju oxå upp för att fara till stan igen så vi gick hem rätt tidigt. Men efter ett tag ringde mobilen och då var Lenita här hemma, från Stockholm. Jag blev så glad och ja, det var bara att gå över igen! Ville ju så klart träffa henne. :) Vi surrade dans så klart ;) och massa gamla minnen. Kul kväll!  (kände då att skrot oxå att jag skulle upp tidigt igen.)



Haha.. det blev mycket rumpa, midja och skitunge-snack! Hehe... Kram på er!

Ja sen har jag nu idag igen tränat för fullt på kursen i stan. Jättekul och givande har det varit. Bilder kommer framöver. Och vet ni vad, jag sitter här nu och är danssugen!!! Önskar jag hade några här hemma i köket att dansa med just nu. =)

Jag ska säga oxå att det verkligen känns i min kropp att jag tränat. Först efter aerobicen i torsdags, träningsvärk i magen.. och sen detta. Men skönt! Orkade inte stanna istan för att gå på salsan tyvärr. Det blev så många timmar som jag måste vänta isf. Kände bara att jag ville få komma isäng i bra tid ikväll.

Nu har vi bastat här och ska äta lite och kolla på en film på tv. Känns som en lagom avslutning på helgen. Mysigt varm och trött i kroppen.

Avslutar med två bilder på en student jag fotat.
Väldigt fina tycker jag.





Tycker så mycket om den här bilden med prästkragen.

Kramar!
( och hörrni, ta en danskurs vettja. Ni kommer inte ångra er! )


7/10: Nytt utseende. Bukettfond.

Har just ätit två ägg. Mumsigt de. Och nu har jag suttit och påtat med massa bilder i min dator. Finns några.. Försöker få lite mera struktur på allt. Och som jag sagt förut så skulle det behövas veckovis pysslande med detta. Försöker dock att inte känna så utan bara ta en mapp i taget och fixa i ordning.

Vad tycker ni om min nya blogg-header då? Visst blev det fint? Min kära dotter har knåpat ihop den. Jag gillar den! Den känns mera som min nu på nåt sätt. Lite mera egen. Men känner kanske att jag kommer be henne göra en till, men mera färger.. vi får se =) Puss & Kram och STORT tack igen gumman för att du fixade den! Vet ju hur lång tid det tar.

Hon är så duktig och har lärt sej så mycket. Ser framför mej hur hon framöver kan tjäna sej en hacka på att hjälpa folk med sånt här. Kul kul!

Är väldigt trött nu känner jag. Både psykiskt och fysiskt. Har huvudet fullt av fackligt arbete från jobbet, och kroppen är helt slut efter ännu ett skitkul pass aerobic. Men idag var det som att orken bara tog slut mitt i passet ungefär. Så himla jobbigt. Skyller på att jag varit sjuk en vecka. (måste ju försöka hitta nåt för det kan ju inte bara vara att jag har dålig kondis, eller.. ) Jobbade en hel del med armarna och det känns vill jag lova. Undrar om jag kommer orka lyfta dem över huvudet imorrn..

Sen får jag så himla mycket träningsvärk i min högra vad efter salsaträningen. Varje gång. Just där. Bläk.

Idag när jag kom ut från jobbet så var det sånt fint ljus ute. Så där mjukt gyllene på nåt sätt. Önskar jag hade haft kameran just där och då. Men så är det ju inte. Tänkte fota med mobilen vid nåt träd där, men det kom folk så jag struntade i det. Kände mej bara dum.. Borde man ju inte göra, men ja, nu blev det så. For hem och skyndade mej att äta nåt innan träningen istället.

Här är fyra bilder som är tagna för väldigt länge sen. När jag hade mina fotoprylar hemma för att jag var skolfotograf. Å om man ändå hade dessa prylar hemma nu..
Fotade massor på dem då. Jättekul.









Den sista bilden är från en äng här i Ånge, där jag har varit många gånger med kidsen och vänner till dem och fotat. Så härligt med alla blommorna. Vackert!

Och här kommer två bilder från ett bröllop jag fotat. Brudbuketten är så vacker tycker jag. Så speciell.





Om jag någon gång får gifta mej så vill jag absolut ha en sån här vacker bukett, och då kan jag tänka mej att sen trycka upp en sån här bild på tapet. Tänk va snyggt att ha en sån fond bakom sängen till exempel. =)

Jag får lägga mej och drömma om nåt sånt ;)
Nattinattkram!

3/10: Korsetter

Hallå hallå! Herregud, har ju inte bloggat sen i september. Länge sen nu de, då det nu är den 3 oktober. ;) 

Jag har hunnit träna några gånger med Idha och ja det går framåt. Känns som lite panikartat detta.. men skam den som ger sej heter det ju. Har tillbringat dagen med att leta kläder till showen på nätet. Korsetter, nätstrumpbyxor.. oj oj oj.. svårt att välja. Hittat mycke snyggt iaf. Visst är dessa fina?!





Finns ju hur mycket som helst och dessa har jag hittat på www.korsetten.se
Massor som är skitsnygga, men de ska ju vara ok att dansa i oxå. Sen ska det köpas nya danstights och nätstrumpbyxor oxå. Funkar ju inte med nylonstrumpor direkt. De går ju sönder medans man tar på sej dem.

Trodde I skulle komma över nåt men hon har väninna här från huvudstaden så hon har säkert fullt upp. Jag ska lämna dessa underkläders sidor nu :) och gå igenom första delen av Lady marmalade-dansen. Sen ta det lugnt tills det blir färd mot Sundsvall och salsa! Kul! Synd det är så sent bara. Träningen börjar inte förren 19.45.

I fredags när jag kom hem så hade jag tänkt ta en bild i växthuset, nu när frosten tagit allt vi hade där..suck.. Men då hade min kära U redan rensat ut allt så här kommer en bild på våra omogna tomater. Hoppas verkligen att de mognar på sej här inne. De är ju så goda!



Tagit in paprikaplantorna oxå, men dessvärre tror jag inte vi klarar dem. Men här en liten!



Mysig kväll blev det sedan med en Amarula till kaffet och sen Idol på tv. Alla vi haft som favoriter har gått vidare så detta är kul! Men tyckte inte att Andreas Waise skulle få stå där och våndas över sista platsen, han är alldeles för bra för det. Tyckte vi iaf!



Hann med att träffa kära dotra i fredags oxå. En snabbis bara men ändå! Alltid härligt! Hon kom till jobbet och visade mej ett skoljobb hon gjort. Det var så himla bra. De skulle skriva nån story. Hon skrev en påhittad händele på sin skola. Verkligen skitbra! Som en tidningsartikel. Och man kände att man genast skulle köpa nästa tidning för att få veta mera om de inblandade :)

glad att hon tycker hon gjort ett bra val fortfarande. Jag menar, hur lätt är det, att veta vad man vill jobba med "när man blir stor" när man slutar nian? Inte lätt alls. Jag tycker att det viktigaste är att man går nåt som man tycker verkar intressant och roligt. Det är mera viktigt än att försöka gå "rätt" linje. För grundämnena läser de ju överallt ändå. Undrar hur många som kan säga direkt vad de skulle läsa om de fick börja om gymnasiet i morrn?? Vad väljer du? :)

Titta vilka sötingar som delade soffan med oss igår!





Utslagna hjältar ;)

Hm.. vet inte hur detta ska tas men.. Jag lyssnade på radion tidigare och hörde ett inslag med en sjukskriven kvinna. Hon mådde så dåligt, psykiskt, så hon hade varit sjukskriven över ett år. Jag tycker naturligtvis synd om henne, och vi vet aldrig själva när vi hamnar i tråkigheter, eller när kroppen bestämmer sej för att säga stopp.
Men.. hur länge ska man tillåta sej själv må dåligt då?
Svår fråga? Ja!
Vad jag menar är: om man är less, trött, mår allmänt skit så måste ju jag själv försöka vända mitt liv och mina känslor till något bättre. Jag vet, har oxå mått skit. Verkligen skit. Velat bara ligga under täcket och sova bort dagarna. Inge vidare. Men.. om jag väljer att ligga kvar där, ja då kan jag inte jobba, inte laga mat till barnen, inte låta någon i familjen ha rena kläder etc. Om jag istället väljer att må dåligt, MEN resa mej och faktiskt fixa min vardag, som alla andra, så är jag ÖVERTYGAD om att de allra flesta skulle må bättre. Bara av det. 

Känns ibland som att en del "gottar sej" i sin olycka. Uscha, det låter så hårt och kan säkert misstolkas hur mycket som helst. Men min tanke är bara att vi alla äger våra känslor och tankar. Och det hjälps ju inte att gräva oss längre ner i skiten. 

Det finns säkert goda, härliga och underbara tankar och stunder och människor runt varje person, som kan hjälpa en att må bättre. 

Det är en helt annan sak att "må dåligt" och att "gå in i väggen". Jag vet. Och helt olika saker händer i kroppen. 
Nog om detta. Blir bara krångligt känner jag. 

Här en bild på tre glada som strax efter bilden togs går ut och showar för fullt!
Och snygga korsetter har vi oxå ;) 

   

Längtar tills vi kör igång igen nu känner jag. Hoppas många kommer och tittar och har en trevlig kväll med oss!

Nu lite Lady Marmalade träning här! :)
Tjing!

RSS 2.0