31/1-14: skönt

Härligt att pysa hem från en bra jobbdag och känna att en hel helg ligger framför mej. Gött!

Har myst med Em o Je till gotta på tallriken o glaset. Räkröra på rostbröd!



Hoppas ni alla har en fin kväll!




Kram på er!

31/1-14: stövlar

Sista januari idag. Tänk att hela månaden gått. Har ni fyllt den med det ni ville?

För så är det ju..ny månad på g. Vi alla kan försöka göra den till det bästa för oss själva. Ta tillvara på stunder, tillfällen, möten och annat som får oss att må gott. Jag ska iaf ha det i minnet! :-)

Jag är på sko-jakt! Vill ha stövlar. Både ett par svarta och bruna. De jag har hemma nu köptes för .... många år sedan och känns både utslitna och fula. Men det var inte lätt att hitta nya heller.
Nån som har tips på var det finns?!

Hittade dessa på Zalando.





Nu är det fredag hörrni! Tjing från en lockig Malin!





30/1-14: Throw back..tatu!

Japp, dags för ett inlägg från förr igen.
Här kommer ett från den 2 januari 2012. Ett tag sen med andra ord :)
 
 

2/1: Snön faller..

Snön faller ute, för fullt... Jag hoppas att det inte innebär att ledningar kommer tyngas ner och orsaka mera strömavbrott. Håll en tumme med mej!

Tjoho.. nu har jag lärt mej nåt nytt här på kvällskvisten! Vi skulle lägga in bilder från datan till iphonen. Med hjälp av Itunes. Jag har i stort sett aldrig använt programmet och inte alls lärt mej nåt där. Det är Em som donat med musiken och bilderna har jag sagt att jag ska fixa senare.

Nu var det senare! Och efter några samtal till vänner i Sthlm så hittade jag en kunnig: Mattias! Tusen Tack Matte för den braiga hjälpen! Och du var himla bra på att förklara oxå! Tipp topp! Så nu funkar det, och det blir en ny mapp i telefonen oxå, vilket jag tyckte var bra.
Nu får man se till att använda det snart igen så man inte glömmer bort det.

Lite trött här nu men lägger in några bilder igen från resan.

Nåt vi gjorde var att tatuera oss. Och jag är överlycklig att ingen av kidsen sprang iväg och gjorde nåt galet, bara för att.. nån sen natt. För oj va många det var som gjorde det och ångrade sej bittert dagen efter. Hemskt. Egentligen tycker jag det är helt sjukt att de tatuerar någon som är onykter. Borde inte vara så.

Här är det Ta och Em som blir gaddad. Kan säga att killen skrattade när Em skulle göra sin första tatuering, just där på armen. Inte så skönt ställe, men det gick bra. Och jag gjorde oxå ungefär på samma ställe som Ta, och det var det minst onda stället jag gjort det på.
 
 


Ja här är det min tur. På första bilden är det dags för en mening på skuldran, tur Em höll mej i handen. Sen är det "baka öra", vilket jag visat tidigare.


Killen var jätteduktig som sagt, och jag tror inte alls att nån behöver fylla på sin senare. Här är det Ti som får sin lilla smiley-gubbe gjord. Det var en semestergrej som alla kidsen gjorde. Inte heller så himla skönt..


Här har alla fått sina tummar gaddade  :-)
 


Tänte sitta o kolla på tv i kväll men det får bli imorrn istället. Blev en datakväll istället, men bra det, då jag lärde mej nåt! Tjing på er!

30/1-14: Kick

Tänk att få sooova..längre på moooorroneeen...
Men nä, bara att masa sej upp.
 
Det första jag ser när jag kliver upp är en stor hög med kläder som ska gås igenom och med det menar jag rensning. Massa måste bort. Tänk att det ska vara så svårt att slänga plagg som man inte ens vill använda. Varför då?
 
Det blir alltså kvällens projekt. Sen ska jag klura ut hur jag vill att det ska se ut i mitt massagerum oxå. Måste bli klart. Och så måste jag träna på Sh´bam koreografin :) Den måste ju sitta som den ska!
 
Många måsten här nu, bara att kicka igång dagen.
 
 
God morgon på er alla!

29/1-14: Chokladmassage

Hello! Gårdagen var toppen! Min dotter och jag hade en heldag tillsammans. Vi började med en frulle på Ikea. Bara en sån sak :)

Inget vi gjort tidigare och det lär väl dröja tills det händer igen. Trevligt var det iaf. Sen drog vi iväg till butiken Hem fina hem. Alltså där vill man ha i stort sett allt. Blev en liten tavla med fint budskap iaf. Bild kommer senare.

Em skulle till frissan sen så jag tog några affärer inne i stan medans. Hittade en fin kavaj för 99:- Fynd minsann!

Jag hade sen fixat en surprise till henne och det var att vi skulle på Karma spa och få varsin helkroppsmassage!

Inte vilken massage som helst heller utan chokladmassage :)



Ja ni ser ju va brun jag blev ;)
Masssgen var väl så där tyckte vi båda. Småfrös hela tiden och oljan var inte heller varm. Trist. Kan faktiskt lova att jag masserar bättre själv. Och de tar sånna priser...

Efter massagen var vi hungriga som vargar. Blev tre-rätters på Stek-house. Kan säga att vi blev rejält mätta. De var inte snåla direkt.





Hade en jättetrevlig dag tillsammans och är så glad för den kontakt vi har. Man säger så ofta att man ska ta tillvara på vardagen och det gjorde vi verkligen nu.
En helt vanlig tisdag! :-)





Längtar redan tills nästa gång!

27/1-14: Längtan

Dagen har gått som ett swisch idag. Skönt att vara tillbaka på jobbet igen. Tog en resorb i morse ändå, kände att jag inte var helt ok. Den där knepiga tomhetskänslan var kvar. Men blev bättre efter tabletten, tack o lov. 
 
I morgon har jag tagit ut en semesterdag. Ska bli så mysigt! Ska ha en mor & dotterdag, så länge sen nu så det är verkligen på tiden. Och japp...det ska bli SÅ skoj! ;-) 
 
Kikade på en dokumentär tidigare som handlade om kriget -45. Fy fasen va hemskt det var. Det var soldater som då givetvis, överlevt helvetet som nu berättade om allt. Det var hemskt att höra dem, och se deras plågade ansikten när de berättade om sina vänner som de sett dött vid deras sida. Och då hemskt att höra många av dem inte pratat om kriget på kanske 50 år. De hade bara kämpat i det tysta med sina demoner och mardrömmar om allt. Tänk vilket annorlunda liv de skulle kunna haft om de fått prata av sej med någon specialist. Stackars män. 
 
Och det värsta av allt... det krigas i detta nu, år 2014. Varför då? Varför har vi människor inte lärt oss något? Det är ju helt galet. Inget, inget gott kan komma sej av att massor av människor ska sätta livet till, bli stympade och torterade. Hemskt.  
 
Nä..nog om hemskheter. Nu njuter jag av kvällen här och tanken på min semesterdag imorrn. Semestern har ju liksom redan börjat :)
 
 
Trevlig kväll på er alla! 
 
 
 

26/1-14: Still..

..feeling a bit... 
Jo så är det. Har inte känt mej hundra idag tyvärr. Nån konstig tomhetskänsla i magen. Legat mest hela dagen. Några promenader med vovven så klart, men inte många mer knop inte. Vi fixade gomiddag iaf och jag mumsade i mej massor. Kanske det som är problemet..att jag inte har ätit som jag bör. Hoppas det känns bättre imorrn iaf.
 
Middagen blev köttfärslimpa med kokt potatis, lingonsylt o rårivna morötter till. Så gott! Minns när jag hörde talas om rätten först. Jag dissade den i huvudet direkt då jag i vanliga fall inte gillat köttfärslimpa alls. Bara tyckt det varit torrt, grått o tråkigt. Men detta enkla receptet är ju toppen. Vet att jag delat det tidigare och då här lätt är det:
 
Köttfärs
Creme fraiche
Löksoppapulver (sån Knorr-påse ni vet)
Blanda ihop och gör "limpor" som ni lägger i smord form. In i ugnen på 175 grader medans potatisen kokar. 
Så gott, lovar! 
 
Tänk att det är månad sen julafton var. Tiden går och jag har hunnit med två vändor till huvudstaden redan :-)
Himla skoj! Hoppas få en mor & dotter-dag på tisdag nu oxå. Var så himla länge sen. Verkligen dags!! 
 
 
 
 
Snygga bilder på henne för några år sedan. <3
 
Nattinattkram på er fina! 

26/1: Vipps..

..så blev det den 26é. Hann inte med inlägg igår. 
 
Först idag som jag känner mej bättre igen. Himla skönt vill jag lova. Underbart att kliva upp i morse och inte ha lika ont i kroppen. Vilken vidrig bacill jag måste ha fått, och många fler vilket jag hört. Uscha...
Nä nu tar vi och är frisk här..länge...tycker jag! 
 
En vän från förr hittade reda på ett foto på mej, det var några år sedan. Jag var sexton år tror jag bestämt. 
Gullig va?!
 
 
Glad att ha bilden. Spretluggen, collagetröjan med upprullade ärmar, mjuka hårsnodden runt armen. Och visst ser ni vad jag har i byxfickan..jo vaselinburken, den gula ni vet. Den var ju poppis den. Men inte gjorde den läpparna mjukare direkt. Bara blanka o fina! Och så cykeln förstås. Tänk vilket bra fordon man tyckte det var :-) 
Härliga minnen! 
 
Tänk va mycket fattigare vi skulle vara om vi inte hade fotografier. 

24/1-14: bläk

Ja inte var det så här jag ville börja min helg direkt.

I går morse vaknade jag med morrande mage..sen bara att hålla sej på toa :(
Försöka sova sej igenom dagen så jag slapp känna nåt. Hade galen frossa oxå med jämna mellanrum.

Trodde jag skulle vara piggare idag men nä.. Får i mej blåbärssoppa och nån liten brödbit iaf. Bättre än inget.

Har jätteont i kroppen oxå. Öm överallt. Lär väl vara för att jag ligger hela tiden. Usch o fy.

Har lilla Humlan som håller mej sällskap hela tiden, sötingen.



Som sagt - är man sjuk så vill man bara en sak.

Trevlig fredag på er!

22/1-14: lyx

Idag har jag lyxat till mej med både massage på jobbet och en trevlig stund hos frissan Marléne. Äntligen bort med de små grå.. Blev lite ljusare igen. Önskar jag var nån nyans brunare på huden nu bara. Blek var ordet.

Har tänt ljus o gjort upp eld i kaminen. Myser under filten och har kikat på Mia på Grötö. Himla mysigt program tycker jag. Vill oxå sitta så där, i en salig blandning av människor och bara ha trevligt.

Trevligt var det att komma hem från Stockholm och få ett glas Prosecco oxå. Firade glädjen över ett - Ja, du fixade det!
Sh'bam - utbildningen. :-)



Lycka!


21/1-14: Kram

Kramens dag idag så här kommer en stor varm från mej till dej!



Hoppas du har haft en bra dag. Själv har jag tränat aerobic och känner mej nu ännu mera trött i kroppen :)

Imorrn blir det två bra saker för min del. Först massage och sen frissan, läängtar till dej nu Marléne :-)

Nattinatt!




20/1-14: väntan

Lägesrapport!
Vi sitter på centralen. Orkar inte gå runt i butikerna här ens. Min kropp är trött...



Kul att kika på folk iaf :-)

För övrigt så är vi försenade 20 min än så länge.. Rökutveckling på nåt tåg. Alltid nåt liksom.

Längtar hem nu. Tjing!

19/1-14: Yes!!

Guuud va glad jag är för att jag klarade Sh'bam - utbildningen!!!

Jag var osäker och kämpade för att ta åt mej allt vår duktiga instruktör Elin sa inför slutdansen.

Vi har haft två danser var som vi skulle leda för alla andra. Kunna koreografin, kunna bena upp allt så det blir lättförstått och fixa coachning. Tufft vill jag lova.
Men det gick!! Känns bra nu! :-)

Kan bli tokig på mej själv över min dåliga självkänsla. Fattar inte varför jag alltid tror så lite om mej själv. Brukar få höra-jamen de där fixar du..eller-du har väl inga problem med sånt.. I själva verket tycker jag i stort sett alltid att jag inte kan.
Sjukt dumma tankar och jag skulle gärna bli av med dem. Idag oxå.. Kände mej helt vilsen där ett tag och tyckte alla tränade o donade o kunde allt. Utom jag.

Så var det ju inte. Jag tränade ju oxå. En tjej från Gotland frågade mej varför jag verkade så osäker och sen gick upp och fixade det.. hon förstod inte min oro. Jag hade inget bra svar.. Men hennes ord tog tag i mej. Vi hade ju aldrig träffats, och ändå 'såg' hon mitt knäppa beteende.

Meeen..nu känner jag glädje över att ha klarat detta steget iaf! Lång bit kvar innan man ÄR Sh'bam instruktör, på riktigt.



Dagen blev inte som vi trodde heller. Stackars Pernilla fick matförgiftning och har mått skit hela natten. Har legat däckad hela dan. Fy attan. Jag tyckte en natt till på hotell var bättre än en bilfärd på 5-6 timmar och så blev det. Hon mår bättre tack o lov och sover gott nu.

Både hon o jag har ont i kroppen och en massage står högt på önskelistan :)

Nattinattkram på er från en nöjd Malin!

18/1-14: kropp

Är på utbildning i Sh'bam i Stockholm. Lesmills!

Har varit korvstoppning hela dagen. Slutade 19.15 nu ikväll. Skojar inte när jag menar att jag är heeelt slut.

Det är 12 olika koreografier vi ska kunna. Vi har nu två vi ska kunna köra själva imorrn. Riktigt tufft detta..puh..

Benen värker..fötterna är ömma. Känner av vader o benhinnor.. och det är nu de.
Hur blir det när jag vaknar imorrn..

Träffade en klasskamrat från gymnasietiden oxå. Danslinjen i Umeå. Vi har inte setts sen dess och så hamnar vi här båda två :-) Kul!

Mycket plugg här sen vi kom hit Pernilla o jag. Och middagen intogs här på rummet. Men nu är det natten. Orkar inge mera.







Nattinatt på er!
Håll en tumme för mej imorrn snälla!

17/1-14: framme

Ligger i hotellsängen nu, äntligen!

Gud vilken resa det blev. Ligga bakom plogbilar..ja vintern kom ju till slut. Massa snörök. Bilar i diken.

Vi hamnade precis bakom en bil som körde in i en snövall. Tur nog gjorde ingen illa sej i den bilen iaf. Men vilket bestyr för att få upp och ut bilen ur snön.

Efter en stund stannade fler och hjälpte till, och bärgningsbil o polis kom oxå då ännu en olycka hände på motsatta körbanan. Kaos!



Men tack o lov så är vi nu på plats. Kikat igenom koreografin lite..men det går runt i huvudet..

Håll en tumme för mej imorrn snälla!
Nattinatt!


17/1-14: Snart

Snart är vi på väg...mot utbildningen i Sh´bam! Spännande ska det blir.
 
 
Men just nu skulle jag bara vilja fortsätta sooova....
God morgon på er! Fredag!
 

16/1-14: sol

Vilken vacker dag vi fick idag! Härligt att se solen igen. Och betydligt finare med snön på träden än utan.

Blev pizza till middag idag. Mums var det! Ett nyöpnat 'gammalt' ställe har öppnat igen. Gillas! Mamma o pappa skulle oxå äta med oss fyra egentligen men det får bli till veckan istället.

Har packat en del nu till helgens utbildning. Ska ju inte göra annat än träna men svårt ändå med vad som ska med. Alltid så.

Kissemissen Baggis vill tydligen med iaf :) men tror nog han får hoppa ur väskan innan den stängs.



Nu plocka ur tvättmaskinen o sen isäng.
Nattinattkram!

15/1-14: Bättre

Har avslutat kvällen med att busa med vovven ute i snön. Så härligt!

Vi skulle gå o lägga oss men det ville inte Alfons. Han gnällde o skällde lite på oss. Talade verkligen om att han inte var med på sov-ideen än. Frågade om han ville gå ut. Då blev han knasig och ja, han 'svarade' ja :-)

Sprungit med honom, busat i snön, lekt o kastat pinne. Han lekte med stora snöflingor som föll så fint ;) Jättemysigt! Märks att han vill mera på dagarna.

Sen åt han minsann jättemycket när vi kom in igen.

Annars så spenderade jag tid på träningsstället Moove ikväll oxå. Pernilla o jag övar o övar till helgens bravader. Undrar vad man tycker på söndagkväll.. :)

Ögat då.. Ja så här ser det ut nu. Skorpan borta.



Framsteg iaf!

Jag är ju en liten fryslort allt som oftast och så här kan man göra i bilen om man fryser om tårna :)



Bara fantasin sätter gränser heter det ju.
Nattinattkram på er alla fina!

14/1-14: steg och..

Trött nu. Var jag i morse oxå kan jag säga..

Hade aerobicspasset igår istället för ikväll denna veckan. Skitkul var det! Så himla bra att det nu läggs in lite mera styrka oxå. Benen var heelt slut, igen :)
Så skönt! Tänkt länge nu på att styrketräna, och ja, känner mej snart mogen att köra igång. Behövs!
Behöver nån som 'kör' med mej bara..enklare då.

Brukar ju numera ta en resorb-tablett efter det passet och mår så mycket bättre dagen efter. Men glömde det igår kväll :-(
Det fick jag sota för. Kände mej tung i både kropp och knopp. Nästan bakiskänsla. Inge vidare med andra ord.

Käkade en banan innan passet. Behövde nåt lite snabbt. Men alltså.. Aldrig sett såna här bananas tidigare...
Genmanipulerade eller vad..? ;-)



I helgen händer grejor minsann. Ska ner till Stockholm igen på Sh'bam utbildning för Lesmills! Ska naturligtvis bli kul men just nu känns det tufft.

Har fått många koreografier som ska kunnas innan vi kommer dit.. Laddade ner dem på datorn igår. Idag när jag öppnar den igen finns inte alla delarna kvar. Morr..

Försöker nu klura ut hur jag får ner dem igen...denna teknik....

Här min efter-aerobic-stund igår.



Sen fick jag mysigt sällskap liten stund av glad o nöjd vovve.



Meen..tar en evighet känns det som detta med datorn. Trött nu, vill sova.

Må så gott hörrni!

12/1-14: Bye

På hemväg! Känns så där..som alltid. Känns jämt som jag vill ha några dar till när jag far nånstans.

Har varit en bra helg. Priscilla så klart, tipp topp! Men sen hunnit träffa Nathalie och Malin Blomström. Jätteskoj! Inte träffat Malin på väldigt länge.
Hoppas vi ses snart igen :)



Önskade de varit med på showen oxå. Den var verkligen jättebra! Satt med ett leende från början till slutet. Alla låtar..all dans..all rekvisita..alla kläder..!





Sen fick ju jag vara med oxå :-) I ett av numren så tog de upp några ur publiken och inte sa jag nej inte när de hämtade mej. Hade ju nyss stått utanför i pausen och bara önskat få vara med.



Sen blev önskan sann! :)
Syns ju inte så bra men..vita tröjan, där är jag på Göta lejons scen!










Jätteskoj!!!

Mer senare, jobbigt att skriva i bilen.
Tjing!

11/1-14: Priscilla

Alltså..jag är så lycklig som fått se denna fantastiska show! Och vet ni..jag var till och med i showen själv, och dansade.
Bara en sån sak ;)

Men nu är jag så trött så nattinattkram på er! Vi hörs om några timmar!




10/1-14: Mat

Mätt i magen är känslan nu minsann.

Var ut på stan här på söder och efter en sväng in på Åhléns, där tröja handlades, så pallade vi inte med kylan längre. Blåser isvindar. Huga..

Slank in på O'learys och kikade på hockey medan vi mumsade på god hamburgare där. Vilken skillnad det är på just hamburgare o hamburgare. Där är den ju riktigt god och brödet är lätt o luftigt. Ingen klump-känsla i magen efteråt.

Nu vill jag det ska bli morrondagen.. Ut på jakt efter stövlar..och sen längtan efter kvällen! :)





Här ser ni vad vi ser från hotellets hiss. Globen!

Sussa sött!

10/1-14: Stockholm

Nu ligger jag på en hotellsäng i huvudstaden. Äntligen framme. Man blir som lite mör av lång bilåkning.

Stannade till i Rättvik och tog massagebehandling. Perfekt! Duktige Svennan tog ju å flyttade dit. Sen blev det matstopp i Gävle innan resan fortsatte.

Svinkallt är det här..brr.. Blir att pälsa på sej om vi ska ut o göra stan. Kanske bara myser till oss med nåt gott i glasen och inväntar morrondagen istället..

Ska bli så himla kul att se bland annat Pernilla Wahlgren :-)



Må så gott hörrni! Fredagskväll å allt :)

9/1-14: piercing

Hello på er!
Hur lever livet med er en torsdag som denna då? Själv har den varit bra för min del. Lunchat med dotra, bara en sån sak!
 
Torsdag är det och ett inlägg från förr tänkte jag bjuda på dagen till ära. Men det blir inte ett gamalt inlägg precis, utan mera bara gamla bilder från när jag piercade min navel. Hade pratat om det en längre tid och när jag sen fyllde år 2010 så tog Em och såg till att detta blev en av presenterna till mej. Jag skrek rakt ut när jag såg vad som skulle ske :) Och tid var bokad å allt!
 
Ja..gald i hågen gick jag dit. Det var då endast en trappa ner från mitt jobb. Smidigt. Em var med som stort stöd till mej.
 
Visst ser jag lugn o fin ut ;)

Var på vippen att springa ut där o då..
 
Sen skulle det ritas ut var det hela skulle ske. Ja det var ju inte så farligt så klart.
 

Men sen när jag lagt mej och det tog typ nån sekund så ...iiihh...
Inte så tuff här heller.. hahaha..
 

Men fort gick det, och när det kändes som mest så var det över.
 

Tänk vilka ideér va..fixa ett hål i naveln. Eller det blir ju i skinnet ovan förstås.
 
Tur jag hade Ems hand att hålla i!
 

Klaaart! Snyggt tycker jag!
 

Gillar min piercing nu med! Ångrar det inte. Har ett fin silversmycke nu som jag köpte i Thailand.
 
Har du nån piercing eller tatuering?
Tjing på er!

8/1/14: borta!

Yes..jag gjorde det! Eller inte just jag då, utan min snälla granne gjorde det.
Tusen tack för det!!

De tre stygnen är borta från mitt ögonbryn :-)

Och ja, det gick bra!



Kan säga här att första bilden på mej är när jag innan sitter och hoppas att det inte ska hinnas med ikväll..
Men efter lite svettningar så...vipps var de borta. Skönt! Tack igen! ;)

Åt väldigt god middag idag. Gjorde ett recept från Ica-bladet. Testa ni med. Enkelt o gott, som det ska va.

Tog färsk sparris som jag kokade i saltat vatten en stund, istället för på burk. Sen tog vi bladspenat istället för persilja.



Mums! Nu har ni middagstips tills imorrn!

Nattinattkram!

8/1-14: Men nu..

..var julen borta här hemma. (nästan iaf..)

Så tråkigt tycker jag. Vill ha kvar ljusstakarna hela januari. Så fint sken i fönstren av dem. Men men..

Nån lykta kvar och röda gardiner i köket några dar till :)



Åååh..va roligt ;-)


7/1-14: tankar

Äntligen! Ikväll blev det aerobics för mej igen. Har ju varit..jag vet inte hur många veckors uppehåll nu. Trodde jag skulle svimma där ett tag och låren fick kämpa minsann. Men hur kul som helt, som vanligt!! Härligt oxå med andra peppande som man bara mår gott med! 
 
Låren ja.. Körde lite styrketräning här hemma för ett tag sej, bara lite lätt. Men himmel vilken träningsvärk jag fick i låren. Benböj..det tar de. Och jag tänkte väl idag att ja..bara det inte blir så mycket ben. Men..ja det var som att jag "fick igen" nu för att jag slöat så länge. Jämarns va vi körde, och mycket ben just. Massa snurrar och rolig koreografi gjorde passet tipp topp!
 
Sömnen igår då.. Njä..det gick inte att somna i bra tid. Märkt på fejjan att det varit fler som haft sömnproblem. Lär ju bero på att man vänder på dygnen när man är ledig så här länge. Men nu ska jag sussa gott. Hoppas jag. 
 
Sitter i soffan nu och har så många tankar. Tankar på ålderdom, diagnoser...hus... Ja..bara att göra det bästa av allt.
 
Kram på er alla och ta hand om varandra!
 
 

6/1-14: vinst

Tog och målade naglarna rosa. Kändes väldigt somrigt de..



Haft en bra dag med utevistelse i skogen igen. Vovven och Em + Je var oxå med. Mysigt! Sen blev det god pastasallad här hemma för oss alla och mamma o pappa med. Skönt att ses allihopa.

Imorrn blir det jobb igen. Hoppas det funkar att somna i vettig tid sen nu bara. Inte ett dugg trött nu iaf..

Och hörrni.. plötsligt händer det!



;-)



6/1-14: tatu

Ledig måndag bara så där. Inte dumt! Sen börjar ju veckorna ta form i sitt vanliga jag igen. Även om jag ska vara ledig redan nu på fredag igen :) Kuuul ska det bli!

Gillar du tatueringar? Det gör jag. Men absolut inte vilka som helst så klart. De får gärna vara lite kluriga och betyda nåt mer på den de pryder, än bara - titta på mej, jag är tatuerad jag med..

Denna är väl häftig?!



Cool tycker jag! Själv har jag fyra tatueringar och det blir säkert ett par till :-) Idéer finns! Dock ingen med dödskalle-tema ;)

5/1-14: Jag och..

Fasen va spännande och nervkittlande detta är :)

Jag och djuren...olika tycker vi om hockeyn.. men förlängning nu.



Sen blir det bastu!

5/1-14: vy

Hockey igen. Sitter i soffan och hejjar på Sveriges småkronor. Hoppas hoppas..!

Såg en liten skymt av solen idag. Härligt! Har ju annars varit totalt grått nu allt för många dar. Fotade lite och oj va vackert det är!



Dessa vyer ser man gärna på.





Så vackert, även med mobilkameran. Men..måste börja bära med mej min kära Canon-kamera igen.

Tjing på er!




4/1-14: pocemon

Hade besök igår kväll av fam Ellert. Trevligt! Blev surr om det mesta och ett game med pocemonkort ;)

Min söte gudson är inne på dessa små kluriga samlingskort nu. Minns när Ti var liten o hade dem. Minns inte detta spel dock..

Fattade inte reglerna vill jag lova.. Det skulle 'flippas' och poängen räknades till endast ens fördel :)



Skön tv-kväll har vi nu. Ätit god lax till middag. Alltid gott!

Kram på er!

4/1-14: snö

Snön vill ju inte komma hit till oss så vi sökte upp den i skogen istället. Hoppade in i bilen och stack iväg på snöjakt.

Fick oss en trevlig promenad med glad vovve som äntligen kunde springa på utan att halka. Riktigt skönt!



Behövs så lite för att dagen ska bli bra.



Nu sitter vi nöjda och kikar på hockey. Sverige-Ryssland 1-0 just nu :)
Håll i nu grabbar!

Dagens Malin då..ja blåögat blir ju bättre men less på det här nu. Kliar som tusan och det är inte lätt att fixa det. Får pilla lite på stygnen.



Yes! 2-0 till Sverige nu!

3/1-14: dröm

Drömde ni nåt bra inatt då? Det gjorde jag! Och som oftast så kommer jag ihåg vad jag drömmer om. Trevligt..ibland.
 
Det var i morse som drömmen kom till mej och den handlade om dans :) Otippat va?! Jag var nånstans där det var sommar o varmt iaf. Vid en pool. Det hade varit gratulation till en tjej som vunnit någon tävling på tv. En annan tjej stod bredvid mej och var väldigt sur över detta..och hon skulle lämna över priset oxå så ja hon hade det inte lätt :)
 
Sen fick vinnaren priset och hoppade direkt i poolen med ett glädjeskutt. Sen var vi plötsligt inte vid tävligen längre..ni vet ju drömmar. Ena stunden där och i nästa nån helt annanstans. Men hur som så spelades härlig salsamusik ur högtalarna och folk dansade runt omkring mej. Jag hade en lång röd klänning på mej och ååhh.. va jag vill hitta mej just en sån till sommaren.
 
Rätt som det var så kände jag två händer runt mina höfter, och en liten förning i en lugn salsa... Så härligt!
Stod bara kvar och följde med i dansens takter. Vred sedan lite på mitt huvud för att få en liten chock. Där bakom mej stod nämligen Robbie Williams i egen hög person. Häftigt va?! Ni förstår att jag gillade drömmen :)
 
 
 
Det var inget jag egenligen brydde mej om just där och då ( konstiga drömmar som sagt, vore det verklighet hade jag väl svimmat eller nåt..) utan jag bara lät mej svepas med i den lugna salsan, vilken var helt magisk. Och ingen annan heller brydde sej om att just han var där.
Nästa känsla jag har är att han fortfarande står bakom mej och håller mina händer lite ut åt sidorna och för mej genom endast små rörelser med händerna....
 
 
 
Å..jag vill somna nu och fortsätta min mysiga dröm...zzz....
 

Tack för dansen snyggingen Robbie! ;) Du med utstrålningen till max!
 
 
:)
Trevlig dag på er! Fredag å allt, härligt!
 
 

2/1-14: Säng

Jag ligger i sängen redan. Före 22.00! Hör inte till vanligheterna de inte. Så skönt.

Fullt ös på jobbet. Det hade Em oxå haft idag. Herregud vilket ansvar de sätter extrapersonal på. Dagarna går undan iaf.

Nu blir det sova här som sagt.. orkar inte skriva ens :)



Nattinatt på er alla! Dröm om nåt skoj ;)

2/1-14: Dag två

Gillar inte att kliva upp tidigt på morronen detta året heller har jag kommit på..zzz...
 
Hade jättesvårt att somna igår kväll. Hjärnspökena satte fart och tankarna bara malde..så många dumma tankar o jobbiga funderingar.. Tar det nånsin nån ände tro... Bläken helt enkelt.
 
Hoppas det blir bättre med nattsömnen ikväll när jag lägger mej.

1/1-14: Nytt!

Januari är här. 2014 är här!
Nytt år..nya möjligheter!

Jättetrevlig nyårsafton fick vi här hos oss. God tre-rätters och gott i glasen i goda vänners lag. Vad mer kan man begära? Som mest var vi tolv personer här, den yngsta endast 2 månader :)

Hann med några roliga kluriga lekar oxå. Tänk va svårt det kan vara att komma på fem olika kryddsorter under tidspress.. ;)



Vid tolvslaget så gick vi så klart ut för att skåla ut och in det nya. Kan säga att det vi sen såg och hörde, det var detta ställets bästa någonsin. Vilket fyrverkeri!

Det var inte vi som sköt utan grannar här intill. Det var ett jädra smällande o tjutande här. Vår lilla vovve tyckte inte om detta alls. Fy tusan va rädd han blev :(

U var inne med honom så han skulle känna lite tyrgghet under eländet.. Reagerade starkt även när det var raketljud på tv för en stund sedan. Huga..

Men ja, väldigt vackert!



Skoj hade vi och en trevlig kväll fick vi!



Nu har vi ett helt ofyllt nytt år framför oss. Visst ska vi se till att fylla det med en massa bra saker? Det ska jag försöka göra iaf.

Nåt nyårslöfte?




RSS 2.0