26/1: Fika

Äntligen fick vi till en fika, Elisabeth och jag. På tiden! Vet inte hur länge vi har försökt få till dej nu. Men japp, lika trevligt som vanligt att ses. Hoppas det blir snart igen! (men om du tänker fara och flyga iväg nu så lär det ju dröja..morr.. om vi inte kan ses i Egypten förstås =)  )

Fika blev det och mums va gott!





skönt att sitta och surra om allt möjligt så där över en fika.

Sen kom lillan och hämtade mej. Handla och hem för att fixa pannkakor. En order =)
Gott blev det med.



Jättelänge sen vi åt pannkakor nu. Minns när kidsen var små, då var det standard varje torsdag nästan. Och tacos på fredagar. Mm.. länge sen vi gjorde det här hemma oxå. Kanske får bli det på fredag då.

Idag fick jag ett sms av en väninna som hade upptäckt min blogg. Hon tyckte om den! Va glad jag blev då! Tack för det S! Så roligt när man får kommentarer här oxå. (även om jag inte kan visa vissa...)

Häromdagen fick vi böter hemskickad, från Italien??? Men VA! Jomen vi hade tydligen kört någonstans på vår semester med hyrbilen där vi inte fick vara. Fattar inte nåt. Varken U eller jag kan komma på att vi var på nåt annat ställe än de andra så U skulle kolla upp med de andra om de oxå fått nåt. Dyrt var det oxå, nästan 1000:- Inte kul. De pengarna hade gärna fått gå till nåt roligare tyckte vi. Skrot!

Målningen här nere går framåt oxå. Jätteskoj! Har målat hyllorna och kom på att de behövdes en sväng med färg under oxå, så snart är det klart. Idag har jag inte orkat måla nåt, men imorrn kanske lusten faller på igen.

Var på ett pass Zumba här i veckan oxå. Hade verkligen sett fram mot det. Men.. .. inge kul. Jag vet inte om det var jag som var på dåligt humör ( men det var jag inte alls när passet började ) eller om jag hade en dålig dag bara, men nä, det gick inte hem. Tyvärr. Kändes bara struligt. Härlig musik och så, och vissa rörelser. Men nä.. 
Läängtar efter Pernillas aerobic nu. Mycket! Och vill börja på salsan igen i stan. Ska börja träna lite extra med T som jag tränat med förut. Blir kul! Han har ju nyss varit på Kuba oxå och lärt sej massa nytt. Spännande! 

Läste i tidningen i morse om en kvinna som dött på sjukhuset, av slarv tydligen. (kan säga nu direkt att jag inte vet allt om detta ordentligt.) Men nåt med att kvinnan var en hjärt/lung patient sen tidigare och hade nu fått andnöd och åkt in till sjukhuset för att få hjälp. Nu fick hon inte träffa nån hjärt/lung-läkare förren fyra dagar efter hon kommit in. Och nu lever hon inte längre.

Det skulle nu utredas om det kanske nog förmodligen var så att det var bäst att låta hjärt/lungpatienter få träffa en läkare som VET nåt om deras sjukdom, direkt när de kommer in med sånna problem.

Jamen för f..a, det måste väl ändå inte utredas??? Eller?? Vet vi inte att dessa patienter behöver vård NU, och inte om en vecka när de har sina besvär? Måste det verkligen utredas? Jag fattar inte. Tänker nu på lilla flickan som inte fick astmaspray och den hjälp hon behövde när hon kom in till sjukhuset. Hon fick syrebrist och är handikappad för livet nu.

Tycker ju att en bruten tumme och dyligt kan ses över av en sjuksyster, till att börja med, men allvarliga sjukdommar måste väl ändå en kunnig doktor ha hand om.
Jag blir bara så upprörd. Tänk att vara anhörig en sån gång. Huga..

Nu ska jag kolla på Dum Dummare på tv en stund innan jag slocknar för idag. (och önskar jag hade det som Ti som är ledig imorrn och kan sova ut på morronen) Avis... =)



Nattinatt på er! Glöm inte att kramas!

Kommentarer
Postat av: emelie

dom kostar typ 700 med frakt, gemej? (a)

2011-01-27 @ 09:33:59
URL: http://eeamh.webblogg.se/
Postat av: emelie

så dyra är dom ju inte. och jag älskar dom vita! fast det är ju dock liiite högre klack på dom bruna ;)

2011-01-27 @ 11:49:18
URL: http://eeamh.webblogg.se/
Postat av: LINA K - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

MUMS med pannkakor och Dum dummare är verkligen en klockren film! =D



Jättefint foto det där på dig också!!

2011-01-31 @ 18:16:13
URL: http://eimk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0