3/2-13: sol

Vilken vacker dag vi haft. Får ju vårkänslor :) Vintern är underbar när den är så här. Inget att klaga på.

Tog en härlig prommis med vovven i 'centrum' ;) idag. Han var så duktig. Bara ett par stycken han måste skälla till på. Det går framåt. Viktigt med miljöträning minsann.

I fredags stannade fem kvar och hade fredagsmys med mexikanskt tema. Hur mysigt som helst. Det behövs en E för att fixa sånt här :) Stort tack till påhittiga du!

Det blev tequila, nachochips med dipp, pizza med betyg stark :) Jättegott alltihopa. Och kul att ta en tequila utan att man är på krogen och tar en till och en till och..

Vi testade även denna dryck med kanel och apelsin. Nåt nytt för oss alla iaf. Riktigt gott, smakade jul. Men jag gillar ju citron så jag föredrog det.

Trevlig kväll på alla sätt o vis!

Ja igår var det dags igen, Guldhits! Premiär för vårens shower. Slutsålt var det, kul tyckte vi. Sen får vi veta att väldigt stort gäng avbokat i sista stund. Känns riktigt surt när man sagt att andra inte får plats.

Men kul publik var det, och många fina ord efteråt. Man blir så glad! Skoj när vår show uppskattas av både yngre och äldre. Nåt finns för alla.

Två gånger kvar bara nu under våren. Boka snabbt ni som vill!

Ikväll blir det bad i tunnan här och korvgrillning innan med en god choklad med lite rom i. Mysigt!
Tjing på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0