18/12-14: sveg

Back at work.
 
Ja, idag var jag tillbaka på jobbet igen. Blev en lugn dag utan telefon. Vi var till Sveg. Igen. Möte med jullunch och ett besök på fabriken. Igen, för mej. Kallt som tusingen och jag var väldigt glad över mina täckbyxor som var med. Och mys-luvan min. Inköpt på Ullared. 
 
 
 
Synliga västar minsann.
 
 
 
Sov lite i bilen på väg hem. Känner verkligen att jag inte är frisk ännu. Men väldigt mycket bättre iaf. Ser fram emot ledighet och att både orka o hinna lite här hemma. 
 
Tänker på julklappar oxå. Det är ju faktiskt så mycket mera än att byta pengar. Det är en tanke, en känsla bakom. Några klappar blir det iaf som jag vet blir riktigt uppskattade :) Och nåt som är riktigt skoj är julklappsspelet. Brukar ni ha det?
 
Alla köper en eller ett par julklappar för bestämd summa. Två tärningar, kör vi. Nån ställer klockan på 'lagom' lång tid. Sen slår var och en för att få ett par. När detta sker norpar man åt sej ett paket från högen i mitten och näste man fortsätter slå tärningarna. Och när alla paket är ute så får man norpa paket av varandra.  Himla skoj! 
 
Nu kom vovven här o vill ut en sväng. 
Nattinattkram på er alla fina! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0