29/5-14: dagen

Härlig dag! Solen har visat sej och temperaturen har varit lagom. Vilket bra ord va? Lagom. Tur vi svenskar gar det!
 
Fick sova ut i morse. Himla bra! Var ju inte hemma förrän efter två i natt. Tack snälla Pernilla o Per för skjutsen!! 
 
Vi hade riktigt trevligt igår på vår träff, gamla Kungsfoto-kollegor. Det var tio år sedan företaget lades ner här i Ånge.  Åren går.. Jag hann jobba där mer än tio år själv, först sommarjobb och sen blev jag fast anställd.  Många minnen kom tillbaka, många nostalgiska tankar o känslor kom fram. Jättekul att träffa o se de som kommit, och samtidigt en stor undran över alla de som inte dök upp.
 
 
 
Det var väldigt enkelt allting, inga tal om svunna tider utan endast god underhållning av bästa Leif 'Lusen' Jonsson och Håkan Strandell. De är så himla bra!! 
God mat och många gamla och en del nyare, jag fanns med på nåt hörn, bilder från tiden på företaget. Jättekul att se dem. 
 
 
 
Vissa droppade av rätt tidigt, andra..typ jag o några till..såg till att stänga stället ;-) 
Skönt att sitta o surra om jobbet, livet och vår kära by, som vi önskar så mycket mer för. 
 
Fotade en del men batteriet la ju av så ja..inte mycket blev det. Trevlig kväll iaf och Tack säger jag till forna kollegor för trevlig kväll! :-) 
 
 
När vi blev 'utkastade' ;) ville vi inte ge upp ännu. Några av oss tog följe in på ett annat jobb och surrade vidare en liten stund. Trevligt! Och tur var det minsann att vi gick dit, då ena plattan på spisen var igång.. huga..
 
Sen kväll blev det och då blev jag extra glad över min sovmorron. Vovven var ut med U tidigt så då väckte han inte mej förrän jag tyckte det var helt ok. Tur som en tok! 
 
Rensat ogräs idag. Herregud vad det växer. Suck..
 
 
Sicket evighetsjobb. Vill köpa perenner nu som fyller upp rabatterna så ogräset inte ryms :)
 
Bjöd Em o Je på grillat ikväll och Herkan o Lena kom oxå en sväng. Myste på här och surrade om ditten o datten. Alltid trevligt! 
 
Här en liten förrätt.
 
Varit på skön prommis med gube o vovve oxå i fina vädret.  Vovven, ja guben oxå, doppade fötterna. Jag fotade :) Vovven fick galet glädjefnatt efteråt.  Sprang som bara den av ny frisk energi :) 
 
 
 
Full fart! 
 
 
Ligger på sofflocket ute på my lovely veranda nu. Mår gott! Men..ni skulle se vad jag ser precis ovan mitt ansikte nu.. ;) Några vet.. hahaha..! 
 
Kram på er! 
 
 
Imorrn blir det nya äventyr!  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0