17/11-14: Lätt?

Näe.. det är ju inte det just nu. 
 
Skriver på min kära nya dator, min macbook air. Vill ju få till allt jag behöver, men vill egentligen inte måsta ta reda på saker om det. Låter knas, jag vet. Men så känns det nu. 
 
Skulle koppla ihop min mobil med datorn för att lägga över några bilder till bloggen. Lätt? Borde ju vara det. Bara att koppla ihop liksom. Men näpp. Nåt program fattades tydligen för ingenting hände. Fattas nåt i mobilen eller i datorn tro? Och exakt vad/vilket program? Suck. Sånt här teknik-krångel.. 
 
Önskar nån (kan dotra förbarma sej tro..!) sätta sej med mej och lära mej lite tro?!
 
Annars då.. jo jag har köpt ingefära så jag ska kurera mej. Och citron. Och halstabletten zyx, vilken jag inte har känt nån hjälp av tidigare, men vad gör man inte. Gillar inte denna halsontskänslan. 
Har suttit i soffan och fikat saffransbulle och kaffe, manadin och chokladen after eight. Mums! Ja, så ont har jag inte så jag skippar sånt. Fast jag borde.. Fasen alltså, skulle ju ta tag i de där kilona. Fnys.. 
 
Igår blev jag bjuden på en tre-rätters middag. Bara så där på en söndag! Inte dumt de inte. Blev jätteglad! Mer om det imorrn. :) 
 
Ska koka upp en kopp med hett vatten nu och smaksätta med ingefära. Mums..? Kanske några droppar citron gör susen. Ska jag riva lite, skiva eller vad... Nåt ska göras iaf. 
Nattinattkram på er alla fina! 
Ny vecka har börjat, nya möjligheter. Ta tillvara! 

Kommentarer
Postat av: Miss J

Ball header du har =)

Svar: Det tackar jag för! :)Lite sugen dock att förändra lite.
Malin Edlund

2014-11-18 @ 15:22:38
URL: http://missvm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0